Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 9 έως 15 Ιουλίου, από τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 9 έως 15 Ιουλίου, από τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 9 έως 15 Ιουλίου, από τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό

Κριός
Η Δευτέρα θα είναι εξαιρετικά χαρούμενη και τυχερή μέρα για τους γεννημένους 19 Απριλίου. Στο ξεκίνημα της εβδομάδα έχουμε το πέρασμα της Αφροδίτης στην Παρθένο, που για όσους δουλεύουν και προσπαθούν, θα φέρει καλές αποδόσεις τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά. Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι πολύ δύσκολες μέρες, αφού οι δύστροπες όψεις της Πέμπτης όπως και η κακή μερική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο την Παρασκευή πρόκειται να φέρουν απρόσμενα έξοδα και οικογενειακά προβλήματα σε όλους, μα ειδικότερα στους γεννημένους 10 Απριλίου.

Ταύρος
Το πέρασμα της Αφροδίτης που είναι και κυβερνήτης σας στην Παρθένο, θα φέρει άνθηση στον συναισθηματικό τομέα της ζωής σας, χαρές από τα παιδιά στους μεγαλύτερους, καθώς και ενδιαφέρουσες γνωριμίες στους ελεύθερους. Την Πέμπτη, προσοχή στα λόγια και τις αντιδράσεις στους επαγγελματικούς χώρους που κινείστε, ενώ την Παρασκευή η μερική έκλειψη Ηλίου θα φέρει οικογενειακές εντάσεις που θα χρειαστούν διπλωματία για να μην επέλθει σοβαρή ρήξη. Αν τώρα πει και μια κουβέντα παραπάνω κάποιος από την οικογένεια, μη το πάρετε τοις μετρητοίς.

Δίδυμοι
Με την παρουσία της Αφροδίτης στην Παρθένο, για κάποιον λόγο το οικογενειακό κλίμα θα είναι αισθητά βελτιωμένο από την Τρίτη και μετά, ενώ αυτό θα μπορούσε να οφείλεται και στον ερχομό κάποιου ατόμου μέσα που θα ομορφύνει με την παρουσία του τον χώρο σας. Την Πέμπτη συζητήσεις με αγαπημένα σας άτομα, ή και νέα που μπορεί να μάθετε, φαίνεται πως θα σας ρίξουν ψυχολογικά, ενώ την Παρασκευή, η μερική έκλειψη Ηλίου σας οδηγεί σε λάθος οικονομικούς χειρισμούς που θα σας στοιχίσουν.

Καρκίνος
Η εβδομάδα στην αρχή της μας δίνει το πέρασμα της Αφροδίτης στην Παρθένο, που για εσάς σημαίνει αρκετές ευχάριστες μετακινήσεις για ένα μήνα περίπου, όπως και πολλά νέα και προσκλήσεις που δεν θα σας αφήσουν ασυγκίνητους. Οι δύσκολες μέρες της εβδομάδας είναι η Πέμπτη και η Παρασκευή, που θα πρέπει να προσέξετε όλοι, μα ειδικά οι γεννημένοι 12 Ιουλίου, τόσο τα οικονομικά σας όσο και τις διασπαστικές τάσεις στους οικογενειακούς και επαγγελματικούς χώρους. Οι γεννημένοι 5 Ιουλίου εκμεταλλευτείτε με κάθε τρόπο τις ευκαιρίες γύρω σας.

Λέων
Η Δευτέρα είναι πολύ καλή μέρα για τους γεννημένους 22 Αυγούστου, που θα έχουν αιτίες να είναι πολύ ανεβασμένοι. Το σίγουρο είναι πως η Αφροδίτη από την Παρθένο μέχρι τις 6/8 θα δώσει σε όλους την οικονομική ανάσα που χρειάζεστε, ενώ όσων το επάγγελμα εξαρτάται από τον κόσμο, η στήριξη που θα έχουν θα είναι ανέλπιστη. Την Πέμπτη αποφύγετε σπατάλες προκειμένου να εντυπωσιάσετε, γιατί η μέρα μπορεί από μόνη της να φέρει ουρανοκατέβατα έξοδα. Η μερική έκλειψη Ηλίου της Παρασκευής, ίσως σας ρίξει ψυχολογικά.

Παρθένος
Από την Τρίτη, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σας ομορφαίνοντας τόσο την καθημερινότητά σας όσο και εσάς τους ίδιους. Θα ανέβει η αυτοπεποίθησή σας, θα είστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τον εαυτό σας και θα καταφέρνετε να γοητεύετε τους γύρω σας με την αυτοπεποίθηση και τον αέρα σας. Την Πέμπτη, αναπάντεχα έξοδα πιθανόν να σας ζορίσουν, ενώ την Παρασκευή η μερική έκλειψη Ηλίου θα σας φέρει σε αντιπαράθεση με αγαπημένα άτομα. Οι γεννημένοι τις 6 πρώτες μέρες του ζωδίου θα έχετε τύχη σε όλους τους τομείς.

Ζυγός
Μια Αφροδίτη, περνώντας μέσα στον 12ο φυσικό σας οίκο, μόνο καλό μπορεί να κάνει στην ψυχική σας υγεία. Θα καταλαγιάσει φόβους και ανησυχίες. Την Πέμπτη αναπάντεχα έξοδα και υποχρεώσεις θα σας πιέσουν, ενώ την Παρασκευή η μερική έκλειψη Ηλίου θα σας φέρει σε κόντρα με άτομο της οικογενείας. Περισσότερο απ’ όλους πρέπει να προσέχετε οι γεννημένοι 13 Οκτωβρίου που διανύετε άκρως ανατρεπτική περίοδο στη ζωή σας και θα μπορούσαν εύκολα σε μια κακιά στιγμή να γκρεμιστούν όσα με κόπο έχετε καταφέρει μέχρι σήμερα.

Σκορπιός
Το πέρασμα της Αφροδίτης στην Παρθένο θα σας βάλει σε νέους κύκλους γνωριμιών, στους οποίους θα γνωρίσετε άτομα που θα νιώσετε αμέσως κοντά σας. Την Πέμπτη ίσως κάποια αιτία να σας αναστατώσει ψυχολογικά, ενώ την Παρασκευή μην προσπαθήσετε να πείσετε κανέναν και για τίποτε. Οι ιδέες σας, αν και είναι πρωτοποριακές, δεν φαίνονται εύκολα εφαρμόσιμες, ούτε άμεσα αποδεκτές από τους γύρω σας. Οι γεννημένοι 5 Νοεμβρίου είστε οι πιο τυχεροί του ζωδίου και οτιδήποτε στοχεύετε το πετυχαίνετε αυτόν τον καιρό.

Τοξότης
Για τους γεννημένους 21 Δεκεμβρίου η Δευτέρα είναι μια μέρα που κρύβει ιδιαίτερη χαρά και ψυχική ανάταση. Για όλους όσους αποσκοπούν σε επαγγελματική ανέλιξη και προβολή, τώρα είναι η ώρα. Η Αφροδίτη στην κορυφή του χάρτη σας, θα σας δώσει όση αναγνωρισιμότητα θέλετε και ο κόσμος θα φανεί υποστηρικτικός απέναντί σας. Την Πέμπτη φανείτε προσεχτικοί στους επαγγελματικούς χώρους που κινείστε και αποφύγετε κόντρες με ανωτέρους. Την Παρασκευή η μερική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο, θα σας αναστατώσει για κάποιο οικονομικό ζήτημα που φαίνεται να αντιμετωπίζεται δύσκολα.

Αιγόκερως
Η Αφροδίτη μπορεί να μην είναι και στον καλύτερο χώρο στην Παρθένο, αλλά για εσάς λειτουργεί θαυμάσια καθώς μπαίνει στον 9ο ηλιακό οίκο και φέρνει οξύτητα στη σκέψη. Την Πέμπτη είναι δύσκολο να περάσετε τα θέλω σας στους άλλους, ενώ την Παρασκευή, η μερική έκλειψη Ηλίου, θα φέρει αναστάτωση και κόντρες σε σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες. Καλό θα είναι τις μέρες αυτές να μην τραβήξετε σκοινιά, γιατί θα κοπούν. Οι γεννημένοι τις 6 πρώτες μέρες του ζωδίου, είσαστε οι πιο τυχεροί αυτής της εβδομάδας.

Υδροχόος
Η Αφροδίτη από την Παρθένο, για ένα περίπου μήνα θα σας βοηθήσει να ξεδιαλύνετε κληρονομικές και οικονομικές υποθέσεις, ενώ φαίνεται πως εύκολα ή δύσκολα οι άνθρωποι της οικογένειάς σας θα σας ενισχύουν για να έχετε αυτά που θέλετε. Η Πέμπτη είναι δύσκολη μέρα για οικονομικές συζητήσεις, ενώ την Παρασκευή η μερική έκλειψη Ηλίου συνεχίζει το κακό κλίμα που δημιουργήθηκε την Πέμπτη με κάποιο άτομο που σχετίζεστε. Κάποιο πρόβλημα υγείας -όχι απαραίτητα δικό σας- έρχεται στην επιφάνεια και σας επηρεάζει άμεσα.

Ιχθείς
Η Αφροδίτη απέναντί σας θα φροντίσει να κάνει τις σχέσεις σας πιο όμορφες και πιο γαλήνιες. Την Πέμπτη προσπαθήστε να μετριάσετε τη σκληρότητα του λόγου σας, την κτητικότητα και τις απαιτήσεις σας, γιατί θα βγείτε χαμένοι από το αποτέλεσμα. Την Παρασκευή, η μερική έκλειψη Ηλίου, θα δώσει αιτίες να προβληματιστείτε ή ακόμα και να στεναχωρηθείτε, ενώ οι μεγαλύτεροι ίσως απογοητευτείτε από κάποιο σας παιδί. Οι γεννημένοι αργά 3 και 4 Μαρτίου έχετε την τύχη με το μέρος σας σε ό,τι κι αν κάνετε. Εκμεταλλευτείτε την.

Από τον Πέρρη Κρητικό και το www.astrology4u.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *