ΖΩΔΙΑΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤι λένε τ' άστρα για σήμερα, 1 Νοεμβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 1 Νοεμβρίου

Κριός
Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για πρακτικά ζητήματα, αλλά χρειάζεται και από μέρους σου κάποια συντονισμένη προσπάθεια. Μπορείς άλλωστε με ευκολία να τακτοποιείς ζητήματα υποχρεώσεων και καθημερινότητας αυτή την περίοδο, ειδικά αν πρόκειται για θέματα υλικής φύσης.

Ταύρος
Σήμερα το μήνυμα που περίμενες είναι αυτό! Άνοιξε ένα παράθυρο στην τύχη, μην χάνεις την εμπιστοσύνη σου απέναντι στην ζωή, τα πράγματα θα μπουν στη θέση τους στο επόμενο διάστημα, για την ώρα όμως πρέπει να ρυθμίσεις εκκρεμότητες.

Δίδυμοι
Προτιμάς σήμερα να αφήσεις τις υποχρεώσεις σου στην άκρη και να βρεις χρόνο στο πρόγραμμά σου για να ξεκουραστείς, ωστόσο υπάρχουν κάποιοι εξωγενείς παράγοντες που σε απασχολούν έντονα και απαιτούν μέρος από το χρόνο σου για να διευθετηθούν. 

Καρκίνος
Η σημερινή μέρα είναι ό,τι πρέπει να αποφορτιστείς από την ένταση της περιόδου αυτής, η οποία σε γεμίζει… θυμό! Κάποιοι στόχοι σου ωστόσο μπορεί να χρειαστούν κάποιες αλλαγές ή διορθωτικές κινήσεις, έτσι θυμήσου να είσαι ευέλικτος!

Λέων
Τη σημερινή μέρα μπορείς να προωθήσεις την εικόνα σου προς τα έξω, να βρεις πρόσφορο έδαφος για τις σημαντικές υποθέσεις σου που περνούν και από την κρίση σημαντικών προσώπων. Πρόσεξε όμως να παίζεις πάντα με τους κανόνες!

Παρθένος
Μια εξαιρετικά βοηθητική ημέρα η σημερινή για τα σχέδιά σου, παρότι οι υπερβολές στον τρόπο που διαχειρίζεσαι κάποιες υποθέσεις, σε κάνουν να μοιάζεις στους γύρω σου αρκετά απερίσκεπτος. Παρόλα αυτά η ζωντάνια σου δεν μειώνεται στο ελάχιστο, το μόνο όμως που θα πρέπει να προσέξεις σήμερα είναι να είσαι συνεπής με όσα έχεις αναλάβει.

Ζυγός
Προσπαθείς να αποκτήσεις εσύ τον έλεγχο των καταστάσεων, καθώς είσαι σε μια περίοδο αρκετά απαιτητική που έχεις να διευθετήσεις πολλές υποθέσεις. Παρόλα αυτά έχεις σήμερα κλειστεί λιγάκι στον εαυτό σου και περνάς από φίλτρα όλα τα ερεθίσματα που εισπράττεις από το περιβάλλον σου, προσπαθώντας να δεις πίσω από τις λέξεις και τα κίνητρα των άλλων.

Σκορπιός
Σήμερα ο τομέας των σχέσεων σου δέχεται εξαιρετικές όψεις, αυτό λοιπόν μεταφράζεται ως πολύ θετικά πλαίσια στις επαφές σου με τους άλλους. Με πιο απλά λόγια, οι άλλοι πρωταγωνιστούν στις εξελίξεις, αλλά αυτό είναι πολύ θετικό, καθώς σε ευνοούν με τις κινήσεις τους.

Τοξότης
Η προσοχή σου είναι προσανατολισμένη στις υποθέσεις της καθημερινότητας που εκκρεμούν, καθώς επίσης και στις υποχρεώσεις ρουτίνας που καλείσαι να διευθετήσεις. Ωστόσο δυσκολεύεσαι αρκετά να συγκεντρωθείς σε μικρές λεπτομέρειες των ζητημάτων αυτών, καθώς είναι πολλές οι φορές που ο νους σου ταξιδεύει σε πολλά. 

Αιγόκερως
Υπάρχουν ανατροπές στα δημιουργικά σου σχέδια. Εντούτοις βρίσκεις τελικά διεξόδους, αρκεί να φανείς περισσότερο ευέλικτος, καθώς οι ευκαιρίες για ανάπτυξη υπάρχουν, αρκεί να τις αδράξεις και να τις εκμεταλλευτείς. 

Υδροχόος
Η σημερινή ημέρα μοιάζει να σε πιέζει λιγάκι, ωστόσο η στάση που κρατάς εσύ απέναντι στις δυσκολίες είναι καθοριστική για την εξέλιξή τους, καθώς είσαι αρκετά απόλυτος και προσπαθείς να έχεις εσύ τον τελευταίο λόγο για οτιδήποτε συμβαίνει και αυτό δημιουργεί έντονες προστριβές, ειδικά στους χειρισμούς σου πάνω σε υποθέσεις του σπιτιού ή σε ζητήματα που αφορούν πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.

Ιχθείς
Θα πρέπει να είσαι πιο συγκρατημένος στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που επιλέγεις μια αντιδραστική συμπεριφορά απέναντι στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, ενώ υπάρχουν παρασκηνιακές ενέργειες που κινούν τα νήματα των εξελίξεων πέρα από τη σφαίρα της δικής σου επιρροής. 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS

Φάβα