Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 1 Οκτωβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 1 Οκτωβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 1 Οκτωβρίου

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα διευκολύνεται η επικοινωνία σου σε όλα τα επίπεδα. Τώρα είναι πιο εύκολο να ελιχθείς στις συζητήσεις, να πείσεις για τις απόψεις σου και κατ’ επέκταση να ωφελήσεις τα σχέδιά σου. Γίνεσαι πιο κοινωνικός και απολαμβάνεις αυτόν σου το ρόλο. Εκμεταλλεύσου τη γοητεία που ασκείς μέσω του λόγου σου για να ωθήσεις τις καταστάσεις σε σημείο που σε εξυπηρετεί. Φρόντισε να αποφασισμένος και σίγουρος για τις επιλογές σου, αποφεύγοντας τις μεγάλες καθυστερήσεις. Οι ευκαιρίες έρχονται μια φορά και δεν περιμένουν για πάντα.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, το πλανητικό σκηνικό σε κάνει πιο διπλωμάτη και υπέρμαχο των ειρηνικών συνθηκών. Έχεις την ανάγκη να μεσολαβήσεις για να καλμάρουν τα πράγματα όταν το κρίνεις απαραίτητο, μπαίνοντας στο ενδιάμεσο με σθένος και πυγμή. Ο τρόπος που εκφράζεσαι, οι λέξεις, η έξυπνη ροή του λόγου σου είναι ικανή να μαγέψει τον ακροατή ή τον συνομιλητή. Οπότε, ανάλογα με το αντικείμενο του επαγγέλματός σου μπορείς να επωφεληθείς της σημερινής εύνοιας. Ακόμη και να πρέπει να κάνεις μια διαπραγμάτευση, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, η μέρα σε κάνει πιο άμεσο, σαφή και αποδεκτό στους γύρω σου. Μπορείς να υλοποιήσεις εκείνη τη σημαντική επίσκεψη ή ραντεβού. αφού η μέρα σε κάνει πιο δραστήριο και γεμάτο ενέργεια. Μπορείς, επίσης, να λάβεις συμμετοχή σε μια κοινωνική εκδήλωση, να παρακολουθήσεις ένα σεμινάριο, να κάνεις κάτι πρωτότυπο που θα σε βγάλει από την ρουτίνα. Δώσε μόνο λίγη προσοχή, καθώς συναισθηματικά είναι πιθανό να είσαι πιο ευαίσθητος και όχι τόσο ικανός να ελέγξεις τη φαντασία σου.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, θα χρειαστεί να δείξεις κατανόηση σε πολλές καταστάσεις σήμερα, και ευτυχώς, αυτό θα είναι κάτι που θα σου βγαίνει αβίαστα. Παράλληλα, δεν είναι απίθανο να ζήσεις πράγματα αλλόκοτα που θα σε κάνουν ακόμη και να σαστίσεις. Έχεις ανάγκη να βελτιώσεις τη ζωή σου και σίγουρα θα βρεις τρόπο να το υλοποιήσεις ή τουλάχιστον να το δρομολογήσεις χωρίς άλλη καθυστέρηση. Θέσε νέους στόχους, κάνε βήματα με στόχο την πρόοδο και μην αφήσεις κανέναν να σου στερήσει το αίσθημα της ελευθερίας των επιλογών.

Λέων
Αγαπητέ Λέων, σήμερα είναι μια ιδανική ημέρα για σένα, προκειμένου να κάνεις αυτό που αγαπάς περισσότερο. Μπορείς να συναναστρέφεσαι με κόσμο χωρίς κούραση, να εμφανίζεσαι σε κοινωνικές εκδηλώσεις, να προωθείς το κοινωνικό σου προφίλ ή τα επαγγελματικά σου προσόντα, να τραβάς τα φώτα της δημοσιότητας και γενικά να προβάλεις ο,τιδήποτε σε αφορά με επιτυχία και αποδοχή. Φαίνεται ότι η ημέρα αυτή έρχεται για σένα!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η μέρα δημιουργεί μια αστάθεια στο συναισθηματικό σου υπόβαθρο, με αποτέλεσμα να νιώθεις αρκετά ευαίσθητος και ευάλωτος. Το μυαλό σου είναι ικανό να φτιάξει σενάρια μακριά από την πραγματικότητα και αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα αν δεν καταφέρεις να το ελέγξεις. Δημιουργείς φαντασιώσεις που διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα και καθορίζουν τις τελικές ενέργειές σου.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, το πλανητικό σκηνικό παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον σήμερα, καθώς οι επιρροές που ασκεί επάνω σου είναι ποικίλες. Από τη μια απολαμβάνεις τις παρέες, τις φιλίες, τις συζητήσεις και τις επαφές, ενώ από την άλλη γίνεσαι πολύ ευαίσθητος, καχύποπτος, ενώ κάποιες φορές δυσκολεύεσαι να ξεχωρίσεις την πραγματικότητα από τη φαντασία. Διατήρησε τις ισορροπίες σου και μην αφήνεις το μυαλό να παίζει παιχνίδια.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα η ματιά σου αποκτάει μια πιο έντονη αίσθηση της ισορροπίας, της αρμονίας και της δικαιοσύνης. Είσαι θέση να εκφράσεις πιο σφαιρική άποψη επί παντός επιστητού. Για αυτό, φρόντισε να ασχοληθείς με σοβαρά ζητήματα που χρειάζονται από εσένα σοβαρότητα και ουσιαστικές λύσεις χωρίς καθυστερήσεις. Ωστόσο, πρόσεξε μην γίνεις υπεραναλυτικός, προσπαθώντας να λάβεις υπόψη σου κάθε οπτική από φόβο μήπως αδικήσεις.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η ημέρα αναμένεται έντονη, δραστήρια και με πολλές εξελίξεις. Η καλή σου διάθεση είναι εμφανής, ενώ εκφράζεις έναν πρωτοφανή ζήλο με ό,τι ασχολείσαι. Θέλεις να επιφέρεις τα καλύτερα αποτελέσματα και αυτό σε κάνει επίμονο, ενώ κάποιες φορές θα νιώθεις να ανυπομονείς για να φτάσεις στον στόχο σου. Απελευθερώσου από ό,τι σε πιέζει, πάρε πρωτοβουλίες, σπάσε τα δεσμά και κάνε επιτέλους κάτι παράτολμο, αλλά μόνο για σένα!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, απόλαυσε την επικοινωνία σου με τα πρόσωπα γύρω σου, προώθησε τα σχέδιά σου και διεκδίκησε ό,τι σου αξίζει με πειθώ και εκφραστικότητα. Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σου ενισχύεται και σου δίνει ένα ισχυρό όπλο για να περάσεις στους άλλους τις ιδέες σου. Ο διάλογος θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε κάθε πτυχή της ζωής σου, καθώς θα αποτελέσει το μοναδικό τρόπο που θα σου δώσει μακροπρόθεσμες λύσεις στα προβλήματά σου.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα έρχεται σε πρώτο πλάνο ό,τι σχετίζεται με τον άνθρωπο, τις ανάγκες του και το συναίσθημά του. Ό,τι νέο και ασυνήθιστο μπορεί να συμβεί τώρα στη ζωή σου, φέρνοντας μπόλικη τρέλα και σπάζοντας τη μονοτονία της καθημερινότητας. Οι πνευματικές αναζητήσεις μπορούν να αποφέρουν ουσιαστικά συμπεράσματα που θα σου φανούν χρήσιμα στο άμεσο μέλλον.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, δεν θα μπορέσεις να κρύψεις σήμερα την αυξημένη ευαισθησία σου, καθώς οι περισσότερες αντιδράσεις σου θα την μαρτυρούν. Προσπάθησε, επίσης, να ελέγξεις το μυαλό και τη φαντασία σου που φαίνεται πως παίζει περίεργα παιχνίδια και σε κάνει να χάνεις την αίσθηση της πραγματικότητας. Οι διαφωνίες δεν θα λείψουν από τη σημερινή ημέρα, αλλά καλό είναι να είσαι ψύχραιμος για να μην οδηγηθούν τα πράγματα στα άκρα.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *