Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 10 Δεκεμβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 10 Δεκεμβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 10 Δεκεμβρίου

Κριός
O Κριός σήμερα και στο εξής θα αρχίσει να δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για τη διατροφή του, καθώς επίσης θα έχει και μια τάση να κάνει τα πράγματα πιο οργανωμένα. Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα είχες παραμελήσει αρκετά τον εαυτό σου, αγαπητέ Κριέ. Έχεις αρχίσει να αγνοείς αυτά που δεν είναι και τόσο σημαντικά για σένα. Προχώρα στους στόχους σου χωρίς να σε αποσπάσει τίποτε και είναι σίγουρο ότι αυτό που έχεις βάλει στο μυαλό σου, θα είναι το καλύτερο για σένα.

Ταύρος
Ο Ταύρος σήμερα θα κάνει τον απολογισμό του και θα αναθεωρήσει πολλά πράγματα από αυτά που έκανε μέχρι τώρα. Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη και καλό θα είναι να εκμεταλλευτείς τις καλές πλανητικές επιρροές από το μεσημέρι και μετά, για να κάνεις τώρα χρήσιμες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να αναδειχτείς. Μην χρονοτριβείς με πράγματα που δεν έχουν σημασία, γιατί είναι σε βάρος σου. Κινήσου μεθοδικά, για να έχεις τα θετικά αποτελέσματα που θέλεις.

Δίδυμοι
Ο Δίδυμος σήμερα μπορεί να έχει μία μέρα αρκετά ταραχώδη, αλλά εσύ που ανήκεις σε αυτό το ζώδιο δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε, γιατί θα καταφέρεις να βάλεις τα πράγματα στη σειρά τους. Οι διάφορες προθεσμίες που έχεις βάλει για να πετύχεις τους στόχους σου πλησιάζουν γρήγορα και σιγά-σιγά θα αρχίσεις να απολαμβάνεις τις επιτυχίες που θα σε κατακλύζουν.

Καρκίνος
Ο Καρκίνος σήμερα πρέπει να προετοιμαστεί για να αντιμετωπίσει κάποια προβληματάκια που θα προκαλέσουν ανταγωνιστές και άτομα που ζηλεύουν την πορεία του και να μην πανικοβληθεί. Πρέπει να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις. Επίσης κοίτα να δείξεις τεράστια προσοχή σε αυτά που λες – ειδικότερα με δικά σου άτομα – για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις.

Λέων
Η επιτυχία που περιμένει ο Λέων σήμερα έρχεται και θα την απολαύσει πολύ σύντομα. Όλα πηγαίνουν καλά και αν δεν κάνεις υπερβολές μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα. Συγκράτησε τη φαντασία σου, μην κινείσαι με συναισθηματισμούς κι άσε τους άλλους να κάνουν τα υπόλοιπα. Έχεις πολύ καλές προοπτικές για να δεχθείς κάποιες ανταμοιβές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Συγκράτησε την ανυπομονησία σου, διατήρησε τον αυτοέλεγχό σου και σε βεβαιώνω ότι θα σου έρθουν και τα καλύτερα.

Παρθένος
Ο Παρθένος σήμερα θα έχει ένταση, αλλά και ενέργεια για να διεκπεραιώσει πάρα πολλά θέματα που τον απασχολούσαν και τον προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Η επικοινωνία κάθε τύπου ευνοείται και θα μπορέσεις να περάσεις τις απόψεις σου στους γύρω σου με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Θα προκύψουν βέβαια κάποια απρόοπτα σε συζητήσεις και σε καινούργια θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις αλλά προσπέρασε τα.

Ζυγός
Ο Ζυγός σήμερα μπορεί να κάνει σημαντικές αλλαγές, αν αντιμετωπίσει μερικά πράγματα με περισσότερη σοβαρότητα. Παράλληλα, πρέπει να προγραμματιστείς περισσότερο, για να διεκπεραιώσεις τις πολυάριθμες υποχρεώσεις σου. Η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη και με τη βοήθεια που θα σου προσφέρουν κάποια άτομα, θα μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα του παρελθόντος, με τον ιδανικό τρόπο.

Σκορπιός
Ο Σκορπιός σήμερα μπορεί να βάλει καινούργια πλάνα για τις προβληματικές καταστάσεις σε όλους τους τομείς της ζωής του και το πλανητικό σκηνικό θα τον βοηθήσει να τα καταφέρει. Μην κινηθείς καθόλου παρορμητικά, γιατί είναι σίγουρο ότι θα κάνεις λάθος κινήσεις που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις.

Τοξότης
Ο Τοξότης σήμερα θα έχει μία αρκετά κουραστική και καταπιεστική μέρα σε σχέση με τις διάφορες υποχρεώσεις που έχει. Πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις με ψυχραιμία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα διάφορα προβλήματα. Θα μπεις σε σκέψεις για την επίλυση πολλών θεμάτων που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό, αλλά ίσως χρειαστεί να συμβουλευτείς και άτομα που εμπιστεύεσαι για να βρεις αποτελεσματικούς τρόπους να τα αντιμετωπίσεις.

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως σήμερα θα αντιμετωπίσει μία ανήσυχη κατάσταση που μπορεί να προκύψει στην οικογένειά του λόγω κάποιου ξαφνικού προβλήματος, αλλά αυτό θα είναι εντελώς περαστικό. Μην αφεθείς στις δυσκολίες και μην τα παρατάς τώρα που τα πράγματα έχουν μπει σε καλό δρόμο. Θα έχεις απίστευτες επικοινωνιακές ικανότητες και θα ξεκαθαρίσεις οποιεσδήποτε παρανοήσεις. Κάνε τα μελλοντικά σου σχέδιά και μη φοβάσαι τίποτε, γιατί η επιτυχία θα σε ακολουθήσει σε κάθε σου βήμα.

Υδροχόος
Ο Υδροχόος σήμερα θα πρέπει να λύσει κάποια θέματα που τον απασχολούν έντονα τώρα τελευταία. Μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου, αλλά να ξέρεις ότι απαιτούν αρκετή κούραση. Μη διστάζεις γιατί οι προσπάθειές σου θα εκτιμηθούν και θα πετύχεις όλους τους στόχους σου. Το βράδυ μην πεις όχι σε προσκλήσεις που μπορεί να σου κάνουν γιατί θα περάσεις υπέροχα και θα ξεχαστείς λίγο από όλο αυτό το άγχος της καθημερινότητας.

Ιχθείς
Ο Ιχθύς σήμερα θα δυσκολευτεί να καταλάβει τι συμβαίνει γύρω του. Μάλλον πρέπει να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητές σου, γιατί θα είναι δύσκολο να οργανωθείς. Αν οργανώσεις τις δουλειές σου και κάνεις ότι πρέπει να γίνει, είναι σίγουρο ότι όλα τα υπόλοιπα θα μπουν στη θέση τους χωρίς να το καταλάβεις. Και αν αφήσεις και τους γύρω σου να εκφραστούν όπως νομίζουν, πολύ πιθανό να βρεις συμμάχους από εκεί που δεν το περιμένεις.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *