Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 10 Ιουλίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 10 Ιουλίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 10 Ιουλίου

Κριός
Σήμερα προσπαθείς  να επανακτήσεις τον έλεγχο των καταστάσεων, ωστόσο υπάρχουν σημαντικές ανατροπές στα σχέδιά σου μέσα στον ορίζοντα της σημερινής ημέρας. Έτσι λοιπόν είναι προτιμότερο να κατευθύνεις τις προσπάθειές σου σε δημιουργικά κανάλια όπου μπορείς να δεις απτό αποτέλεσμα, αντί να ξοδεύεσαι σε παιχνίδια εντυπώσεων και εξουσίας στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Ταύρος
Μεταξύ σφύρας και άκμονος σε τοποθετεί η σημερινή ημέρα αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, καθώς ο Άρης σχηματίζει δυσαρμονική όψη με τη Σελήνη απέναντί σου και τον Ουρανό στο ζώδιό σου, στοιχείο που μαρτυρά πως οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει αυτό το διάστημα, σε αποκόπτουν από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ γενικότερα οι τωρινές συνθήκες μοιάζουν να σε πιέζουν ιδιαίτερα.

Δίδυμοι
Η σημερινή ημέρα κρατά τις υποθέσεις ρουτίνας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου, ωστόσο νιώθεις να πνίγεσαι από όλες αυτές τις βαρετές εκκρεμότητες και αντιδράς σπασμωδικά απέναντι στον κάθε περιορισμό, ενώ υπάρχει έντονα το ενδεχόμενο να παρασυρθείς σε επιπόλαιες ή απερίσκεπτες ενέργειες. Φρόντισε λοιπόν να ασχοληθείς μόνο με τα σημαντικά και να κατευθύνεις την όρεξη που έχεις σε δημιουργικά κανάλια.

Καρκίνος
Η σημερινή ημέρα χρειάζεται από την πλευρά σου λεπτότερους χειρισμούς, παρότι έχει πολλές ευκαιρίες από τις οποίες μπορείς να βγεις ωφελημένος. Απόφυγε όμως παρορμητικές κινήσεις πάνω σε δημιουργικά σου σχέδια, καθώς υπάρχουν ανατροπές που δεν είχες υπολογίσει. Επιπλέον αν συνεργάζεσαι με άλλα πρόσωπα για τις υποθέσεις σου, ενδεχομένως να δυσκολευτείς να συγχρονίσεις τα διαφορετικά σου «θέλω», με την αντίθεση Ήλιου-Κρόνου.

Λέων
Μια αρκετά πιεστική ημέρα η σημερινή καθώς η προσοχή σου είναι στραμμένη στα ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια, τα οποία σε προβληματίζουν έντονα, ειδικά αν είσαι γεννημένος τον Ιούλιο. Είναι λοιπόν προτιμότερο να αποφύγεις σήμερα τη λήψη σημαντικών αποφάσεων, καθώς η ανάγκη σου για ασφάλεια, αλλά και η βιασύνη για λύσεις εδώ και τώρα, οδηγούν σε σημαντικά λάθη. Προτίμησε λοιπόν να ζητήσεις και τη στήριξη τρίτων.

Παρθένος
Μολονότι η σημερινή ημέρα έχει για σένα πολλές δυνατότητες τις οποίες εκμεταλλεύεσαι για να έρθεις πιο κοντά στα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, υπάρχουν πολύ έντονες προκλήσεις στην καθημερινότητά σου, κυρίως με τις υποχρεώσεις και τα ζητήματα πρακτικής φύσεως που εκκρεμούν. Επιπλέον, θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στις μετακινήσεις σου και μην αμελείς την φροντίδα της υγείας σου.

Ζυγός
Κάπως πιεστική ημέρα για σένα η σημερινή καθώς η Σελήνη, σχηματίζει δυσαρμονική όψη με τον Άρη, που φέρνει παρορμητικότητα αλλά και την αίσθηση ότι δεν σε στηρίζουν αρκετά κυρίως σε ό,τι αφορά τα δημιουργικά σου σχέδια, ωστόσο να θυμάσαι πως οι δυσκολίες σκοπό έχουν να σου δείξουν την πραγματικότητα και να σε αποδεσμεύσουν από ότι σε κρατάει πίσω.

Σκορπιός
Η Σελήνη κινούμενη στο δικό σου ζώδιο, σε δυσμενή όψη με τον Άρη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου και τον Ουρανό απέναντί σου, μαρτυρά πως άγεσαι από τις συνθήκες καθώς τα περιθώρια επιλογών που έχεις αυτή τη στιγμή μοιάζουν αρκετά περιορισμένα, αν έχεις γεννηθεί τον Οκτώβρη. Επιπλέον ετοιμάζεις πολλά και σημαντικά πράγματα, ακόμη και σε πείσμα εκείνων που μοιάζουν να φέρνουν εμπόδια στο δρόμο σου.

Τοξότης
Και η σημερινή ημέρα σε βρίσκει αρκετά εσωστρεφή και προσπαθείς να αφουγκραστείς τις τωρινές καταστάσεις για να αποφασίσεις πώς θα δράσεις. Ωστόσο υπάρχουν παρασκηνιακές ενέργειες που σε μπερδεύουν σε αδιέξοδα, ενώ εσύ από την άλλη είσαι ιδιαίτερα εριστικός με τους κοντινούς σου ανθρώπους. Επιπλέον, θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός σήμερα στις μετακινήσεις σου, αλλά και στις συζητήσεις που θα κάνεις, κυρίως μετά το μεσημέρι.

Αιγόκερως
Παρά το γεγονός ότι η σημερινή ημέρα δίνει πρόσφορο έδαφος για να κυνηγήσεις τους στόχους σου και να ασχοληθείς με συλλογικές προσπάθειες, υπάρχουν σημαντικά εμπόδια πρακτικής φύσεως που βάζουν εν μέρει φρένο στις δικές σου επιδιώξεις, ωστόσο υπάρχουν πρόσωπα δίπλα σου που φέρνουν διεξόδους εκεί που εσύ αναζητάς λύσεις.

Υδροχόος
Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα απαιτητική για σένα, καθώς η Σελήνη παραμένοντας στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, σχηματίζει δυσαρμονική όψη με τον Άρη απέναντι από το δικό σου ζώδιο και τον Ουρανό σε θέση κόντρα, κάτι που για σένα μαρτυρά πως οι ενέργειες που κάνεις ενδεχομένως να θέσουν σε κίνδυνο την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω, αν έχεις γεννηθεί τον Ιανουάριο.

Ιχθείς
Η σημερινή ημέρα φέρνει κάποιες αναστατώσεις, παρά τα θετικά σημεία που υπάρχουν και εκμεταλλευόμενος αυτά μπορείς να ωφεληθείς. Ωστόσο ένα πιθανό σενάριο για σένα είναι πως εμπιστεύεσαι άκριτα την τύχη ή κάποια πρόσωπα που σε περιβάλλουν και αυτό οδηγεί σε απογοητεύσεις ή σε εμπλέκει σε μπελάδες, ενώ παράλληλα υπάρχει η πιθανότητα να σε αφήσουν «ξεκρέμαστο» πρόσωπα στα οποία υπολόγιζες.

Πηγή: http://astropedia.gr/

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *