Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 10 Μαΐου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 10 Μαΐου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 10 Μαΐου

Κριός
Σήμερα πρόκειται για μια κουραστική ημέρα, ειδικά μέχρι το μεσημέρι, ιδιαίτερα σε ό,τι σχετίζεται με οικογενειακά θέματα ή το σπίτι, ενώ η Αφροδίτη από το ζώδιό σου σχηματίζει δυσμενή όψη με τον Πλούτωνα, που δείχνει εμμονές και πρόσωπα που λειτουργούν στα.. «σκοτεινά». Όμως, το πιο δύσκολο που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις σήμερα είναι η διάσταση των θέλω σου με εκείνα των οικείων σου προσώπων.

Ταύρος
Η σημερινή ημέρα μέχρι το μεσημέρι είναι αρκετά βοηθητική για τις υποθέσεις σου, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν κάποιες υπερβολές από μέρους σου στον τρόπο που επιλύεις ζητήματα διαπροσωπικών σχέσεων. Γενικότερα όμως μπορείς να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, χτίζεις πιο σταθερές βάσεις με τον κοντινό σου περίγυρο, κάνοντας εποικοδομητικά βήματα.

Δίδυμοι
Η σημερινή ημέρα μέχρι το μεσημέρι είναι πιο κουραστική σε σχέση με τη χθεσινή, όμως μπορείς να τακτοποιήσεις πολλές υποθέσεις πρακτικής φύσεως ή να βάλεις μια τάξη στο πρόγραμμά σου, ξεκινώντας από απλά και μικρά βήματα. Ενδεχομένως όμως να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες διότι δεν δείχνεις αρκετή ευελιξία, ενώ είναι πιθανό να αναλαμβάνεις περισσότερα από όσα μπορείς να φέρεις σε πέρας.

Καρκίνος
Σήμερα η Σελήνη, δικός σου κυβερνήτης βρίσκεται εκτεθειμένη μέχρι το μεσημέρι, αφού από το ζώδιό σου είναι κενή πορείας και η σημερινή μέρα έχει έντονο το στοιχείο του «αστάθμητου παράγοντα». Άλλωστε, μοιάζεις να έχεις εστιάσει μόνο στη δική σου φωνή. Από το βραδάκι και μετά όμως τα πράγματα ηρεμούν και μπαίνεις σταδιακά σε γιορτινή ατμόσφαιρα!

Λέων
Η σημερινή ημέρα μέχρι το μεσημέρι δεν σε βοηθά να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις, ενώ είναι γεγονός ότι αγχώνεσαι προσπαθώντας να προετοιμάσεις τα σχέδιά σου. Θυμήσου όμως ότι τα σχέδια που μέχρι τώρα δεν προχώρησαν, στο εξής μοιάζουν σαν να λύνονται μόνα τους, προς το παρόν ακόμη πάντως υπάρχουν απρόσμενες αλλαγές.

Παρθένος
Οι στόχοι που έχεις θέσει αυτό το διάστημα σήμερα σου φαίνονται πιο μακρινοί και αυτό σε γεμίζει άγχος, καθώς αισθάνεσαι πως τα δημιουργικά σου σχέδια είναι στάσιμα, ενώ η κατάσταση είναι αρκετά ασταθής. Παράλληλα, ένα ακόμη πιθανό σενάριο είναι πως είσαι αμετακίνητος/η στις θέσεις σου και αυτό δημιουργεί σημαντικές διενέξεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

Ζυγός
Μια κάπως πιεστική ημέρα μέχρι το μεσημέρι για σένα, τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα, αφού εγείρονται πάλι θέματα πάνω στην κοινωνική σου ζωή ή στην ανάγκη σου για αναγνώριση των προσπαθειών σου και καταξίωση. Επιπλέον, είσαι αρκετά επιρρεπής σήμερα σε απερίσκεπτες ενέργειες που τελικά ζημιώνουν την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω.

Σκορπιός
Σήμερα έχεις αρκετά προσκολληθεί στα πιστεύω και την κοσμοθεωρία σου, αντιμετωπίζοντας εχθρικά ό,τι δεν ανήκει στο δικό σου τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα. Παράλληλα, προσπαθείς να επιβάλλεις τις απόψεις σου στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν, στοιχεία που δυσχεραίνουν τις επαφές σου με τους γύρω σου. Επίσης, δεν είναι λίγες οι φορές που κρατάς αποστάσεις από τους άλλους.

Τοξότης
Σήμερα κάνεις στρατηγικούς υπολογισμούς και καταστρώνεις πορεία για το παρακάτω, ενώ είσαι σε επιφυλακή με κάποια πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Επίσης, έρχονται στην επιφάνεια κάποιες αναμνήσεις ή συναισθήματα από το παρελθόν μέσα στην ημέρα μέχρι το μεσημέρι, συνήθως λόγω μιας ασήμαντης φαινομενικά αφορμής και αυτό σε φορτίζει.

Αιγόκερως
Η Σελήνη παραμένοντας απέναντί σου μέχρι το μεσημέρι, σε κάνει να ασχολείσαι με τους άλλους, ενώ η Αφροδίτη σε θέση κόντρα εμπλέκεται σε «μάχη» με τον Πλούτωνα, δοκιμάζοντας την αντοχή αρχικά των σχέσεων σου. Απόφυγε λοιπόν για σήμερα τις παρακινδυνευμένες ενέργειες, ενώ οι απρόβλεπτες εξελίξεις στο σπίτι δεν λείπουν. Από το βραδάκι το κλίμα ηρεμεί και γίνεται γιορτινό.

Υδροχόος
Σήμερα καταβάλλεις προσπάθειες να μείνεις εντός προγραμματισμού, ωστόσο δεν σου είναι εύκολο να συγκεντρωθείς μέχρι το μεσημέρι. Έτσι λοιπόν, δεν είναι λίγες οι φορές που θέλεις να τα παρατήσεις, όμως τελικά βρίσκεις δύναμη και πατάς στα πόδια σου, παρόλα αυτά, οι υποχρεώσεις σήμερα μοιάζουν να σε πνίγουν όσο ποτέ άλλοτε.

Ιχθείς
Η Σελήνη σήμερα, μπορεί να παραμένει σε φιλικό ζώδιο προς το δικό σου μέχρι το μεσημέρι, ωστόσο είναι κενή πορείας, έτσι λοιπόν μπορεί να βρίσκεις διεξόδους, ωστόσο οι δύσκολες καταστάσεις είναι υπαρκτές. Παράλληλα, ένα δημιουργικό σου σχέδιο μοιάζει να ανατρέπεται σε κάποιο βαθμό οπότε καλείσαι να αναθεωρήσεις τους στόχους σου, ενώ αν έχεις παιδιά, δώσε σήμερα ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες τους.

Πηγή: http://astropedia.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *