Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 11 Ιουλίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 11 Ιουλίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 11 Ιουλίου

Κριός
Αυτή την περίοδο ξαναέρχονται σε εσένα πολύ σημαντικές πληροφορίες για μια υπόθεση που σε απασχολεί, ενώ παράλληλα έχεις πάλι καλές ιδέες που αργότερα μπορούν να μετατραπούν σε επικερδείς στόχους, όλα αυτά χάρη στον ανάδρομο Ερμή στον δημιουργικό πέμπτο ηλιακό σου οίκο. Το ένστικτό σου επίσης είναι αρκετά ισχυρό, ενώ παράλληλα νιώθεις την ανάγκη να ανταποδώσεις μια εξυπηρέτηση που σου έκαναν ή μια βοήθεια που «εισέπραξες».

Ταύρος
Σήμερα η Σελήνη κινείται απέναντί σου, στον τομέα που σχετίζεται στο ωροσκόπιό σου με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ωστόσο, αυτή η περίοδος είναι ιδιαίτερα πιεστική για εσένα με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού που πιέζει άμεσα το ζώδιό σου, προτίμησε λοιπόν να αναβάλεις τις υποθέσεις σου τώρα ή να ζητήσεις τη βοήθεια κάποιου προσώπου για ένα θέμα που σε απασχολεί έντονα.

Δίδυμοι
Μέσα στη σημερινή ημέρα αναλαμβάνεις να ξεκαθαρίσεις όλες τις υποχρεώσεις ρουτίνας που μαζεύτηκαν στην αρχή της εβδομάδας και όσο και αν σου φαίνεται ως μια ανιαρή ή βαρετή διαδικασία! Διεκπεραιώνεις λοιπόν εκκρεμότητες, ταυτόχρονα όμως καλείσαι να αφουγκραστείς και το σώμα σου, με τις ανάγκες του.

Καρκίνος
Με το τρίγωνο του Ήλιου στο ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα, και τον κυβερνήτη σου την Σελήνη σε ευνοϊκή θέση, έχεις σημαντικές ευκαιρίες για να προωθήσεις πιο άνετα τις υποθέσεις σου. Παράλληλα όμως, δεν είναι μόνο ημέρα υποχρεώσεων, αντίθετα η σημερινή ημέρα είναι βοηθητική για να διασκεδάσεις ή να ηρεμήσεις και να συγχωρήσεις.

Λέων
Η οικογένεια, το σπίτι και οι υποθέσεις των οικείων σου έρχονται στο προσκήνιο για εσένα, ενώ και εσύ ο ίδιος σήμερα νιώθεις πιο οικεία με τους δικούς σου ανθρώπους. Γεγονός είναι πάντως πως έχεις ανάγκη από την ασφάλεια και θέλεις να βρίσκεσαι σε ένα προστατευμένο περιβάλλον, τώρα που βρίσκεσαι σε ταραχώδη περίοδο με το τετράγωνο του Άρη στο ζώδιό σου με τον Ουρανό.

Παρθένος
Επικοινωνείς πιο άνετα τις ιδέες σου στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν, κάνεις πολλές συναντήσεις και επαφές, ενώ διεκπεραιώνεις πιο εύκολα τις υποθέσεις της καθημερινότητας. Παράλληλα και εσύ ο ίδιος βγαίνεις από το καβούκι σου δρομολογώντας εξελίξεις, ακολουθώντας ταυτόχρονα το ένστικτό σου. Άλλωστε έχεις ωριμάσει και χτίζεις κάτι σημαντικό αυτή την περίοδο.

Ζυγός
Χωρίς πολλές ανατροπές, τηρουμένων των αναλογιών της έντονης περιόδου που διανύουμε, κινείται η σημερινή ημέρα πιο ήρεμα και εσύ θέλεις να απολαύσεις τις απλές στιγμές της καθημερινότητας. Παράλληλα όμως καταπιάνεσαι με πρακτικά ζητήματα, ενώ κάνεις συζητήσεις με ανθρώπους από το περιβάλλον σου για να βρεις τρόπους να υλοποιήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια.

Σκορπιός
Η Σελήνη κινείται στο δικό σου ζώδιο, φέρνοντας στο προσκήνιο τα θέματα που σε απασχολούν, αλλά και εσένα στο επίκεντρο της προσοχής. Προτίμησε όμως τη σημερινή ημέρα για να αναπτύξεις τη δράση σου, σε μια περίοδο όπως αυτή που είναι ιδιαίτερα πιεστική για εσένα. Ταυτόχρονα, μπορείς πιο εύκολα να διορθώσεις υποθέσεις με έγγραφα ή υποχρεώσεις της καθημερινότητας.

Τοξότης
Με τη Σελήνη να κινείται στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου, έχεις ανάγκη να ξεκουραστείς, αφού έτσι και αλλιώς η σημερινή μέρα φαντάζει για εσένα αρκετά ανιαρή και δεν έχεις πολύ όρεξη για να ασχοληθείς με τις καθημερινές υποχρεώσεις, οπότε το πιο πιθανό είναι να προσπαθήσεις να τις αποφύγεις. Αν λοιπόν το πρόγραμμά σου το επιτρέπει, αφιέρωσε τη σημερινή ημέρα στον εαυτό σου και μόνο.

Αιγόκερως
Η σημερινή πρόκειται για μια ευχάριστη ημέρα, όπου οι φίλοι σου διαδραματίζουν ένα σημαντικό ρόλο, ενώ και εσύ ο ίδιος κινείσαι πιο άνετα απαλλαγμένος από τα «πρέπει» και τις κοινωνικές υποχρεώσεις. Παράλληλα, υπάρχουν ευκαιρίες να προσεγγίσεις αγαπημένα σου πρόσωπα, ειδικά αν πρόκειται για άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.

Υδροχόος
Η Σελήνη κινείται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, στρέφοντας τα βλέμματα του περιβάλλοντος πάνω σου, ωστόσο καλείσαι να ακολουθήσεις συγκεκριμένες οδούς, αφού θέλεις να σχηματίσεις την καλύτερη εντύπωση. Καλύτερα να αποφύγεις όμως να κοινοποιείς τα οικογενειακά σου ζητήματα στους άλλους, παρότι η κοινωνική σου ζωή είναι έντονη.

Ιχθείς
Η σημερινή είναι μια αρκετά βοηθητική ημέρα για να προωθήσεις τα ζητήματά σου καθώς η επικοινωνιακή σου δεινότητα είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Μάλιστα προτίμησε τη σημερινή ημέρα για να διεκπεραιώσεις τις υποθέσεις σου, που ο Ήλιος σχηματίζει καλή όψη με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου. Το σίγουρο είναι πως είσαι πιο αισιόδοξος και η σημερινή ημέρα σου δίνει λόγους για να διατηρηθεί η καλή σου διάθεση.

Πηγή: http://astropedia.gr/

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *