Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 12 Φεβρουαρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 12 Φεβρουαρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 12 Φεβρουαρίου

Κριός
Τα αισθηματικά σας έχουν τα πάνω τους, αφού όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία τώρα που μπαίνει η άνοιξη ανεβαίνει και η ερωτική σας διάθεση. Έτσι οι περισσότεροι θα ξανανιώσετε ερωτευμένοι.

Ταύρος
Το πείσμα και η ζήλια ίσως κάνουν την εμφάνιση τους στα ερωτικά σας, γι’ αυτό μην κυνηγάτε τις εντάσεις με το σύντροφό σας. Γενικά, αυτές τις μέρες αποφύγετε να συγκρίνεστε με τους άλλους.

Δίδυμοι
Μια όμορφη μέρα για να βγείτε, να πάτε μια βόλτα με τις φίλες σας ή να κάνετε κάτι με τα παιδιά ή το σύντροφό σας. Κάποιοι αισθάνεστε ότι ποτέ δεν είναι αργά για αλλαγές, γι’ αυτό προχωρήστε.

Καρκίνος
Αισθηματικές και οικονομικές υποθέσεις μπορούν να προχωρήσουν απρόσκοπτα, μιας και τα άστρα είναι με το μέρος σας. Κάποιοι θα δεχτείτε τη βοήθεια μιας νεαρότερης γυναίκας, που θα αποδειχθεί πολύτιμη.

Λέων
Μια φίλη ίσως σας κάνει κάποιο «κονέ», που θα δώσει νέα πνοή στα αισθηματικά σας. Δεν αποκλείεται να προβείτε και σε κάποιες κινήσεις εντυπωσιασμού. Προσέξτε όμως τις υπερβολές.

Παρθένος
Σας αρέσει να βλέπετε την πιο όμορφη πλευρά των πραγμάτων και ακόμα και αν κάποιες καταστάσεις τις ωραιοποιείτε εν γνώσει σας. Αισθηματικά, αν και δείχνετε διατεθειμένοι να κολλήσετε τα σπασμένα κομμάτια, στην πράξη τα πράγματα είναι πιο δύσκολα…

Ζυγός
Η επικοινωνία σας με τους άλλους διανθίζεται από όμορφα συναισθήματα ενώ η διαίσθησή σας αποδεικνύεται αληθινή. Μυστικά ραντεβού και ερωτικές ενώσεις παραφυλάνε, γι’ αυτό ξεκινήστε τις απαραίτητες προετοιμασίες για να είστε πανέμορφοι στην ώρα σας.

Σκορπιός
Η Αφροδίτη σας επιτρέπει να συνεχίσετε ένα μυστικό ρομάντζο ή να κάνετε κάποιες οικονομικές συμφωνίες. Επαγγελματικά ταξίδια είναι πολύ πιθανά. Κάποιοι θα συγκρουστείτε με τις αποφάσεις μιας ομάδας.

Τοξότης
Θα έρθουν κάποιες προτάσεις από φίλους, στις οποίες αν και σας αρέσουν, ίσως δεν θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε στην ώρα ή με τον τρόπο που θα θέλατε. Κάποιοι, ίσως να προχωρήσετε σε έναν χωρισμό.

Αιγόκερως
Θα χαλάσετε περισσότερα χρήματα από όσα υπολογίζετε για ρούχα ή για να προγραμματίσετε ένα ταξίδι. Κάποιοι έχετε κάποιες υποψίες και καλά θα κάνετε να τις ερευνήσετε, γιατί κάποιοι ενεργούν πίσω από την πλάτη σας.

Υδροχόος
Η πεισματική άρνηση κάποιων σε κάποια θέλω σας, αντισταθμίζεται από την αφοσίωση και το ζήλο που δείχνουν κάποιοι άλλοι. Αλλά κι εσείς, θα αποκρύψετε κάποιες σημαντικές πληροφορίες από το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Ιχθείς
Δεν είστε από αυτούς που αγαπάνε την αδράνεια για αυτό σήμερα ακόμα και μέσα στην ηρεμία η ενέργεια σας ξεπηδάει σαν πίδακας. Μπορεί κάποιες συγκρούσεις να ανάψουν τα αίματα όμως επί το πλείστον θα κυριαρχεί μια όμορφη ατμόσφαιρα.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *