Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 12 Ιανουαρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 12 Ιανουαρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 12 Ιανουαρίου

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα θα μπορέσεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου στα κατάλληλα πρόσωπα και με τους σωστούς τρόπους. Οι λύσεις που βρίσκεις σε θέματα που σε ταλαιπωρούν, σε βγάζουν από το αδιέξοδο και σου ανοίγουν καινούριες πόρτες. Ακόμη και αν χρειαστεί να κοπιάσεις περισσότερο από το κανονικό, μην διστάσεις να το κάνεις σήμερα που οι πλανήτες σε ευνοούν εξαιτίας της θέσης τους. Καταλυτική μπορεί να αποδειχθεί η βοήθεια έμπιστων προσώπων.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα θα λάβεις ένα εξαιρετικό δώρο! Η εύνοια που δέχεσαι από τους πλανήτες σου δίνει για λίγο την ευκαιρία να κάνεις πράξη όσα ονειρεύεσαι. Σε ρεαλιστική βάση, σήμερα μπορείς να δρομολογήσεις πράγματα που σκέφτεσαι εδώ και καιρό, να κλείσεις εκκρεμότητες με πρόσωπα του κοινωνικού σου περιβάλλοντος και να προωθήσεις τα σχέδιά σου, είτε μόνος, είτε με την πολύτιμη βοήθεια έμπιστων προσώπων.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, η ημέρα αναμένεται ιδιαίτερα πιεστική και αγχωτική εξαιτίας των υποχρεώσεων και των εκκρεμοτήτων που έχεις. Φρόντισε να διαχειριστείς το άγχος σου, ειδάλλως δεν θα καταφέρεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Με καθαρό μυαλό θα μπορέσεις να κάνεις σωστά όσα έχεις προγραμματίσει. Σε γενικές γραμμές, χρειάζεται υπομονή και πείσμα για να πετύχεις.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί θετικές συγκυρίες για το ζώδιό σου, έτσι ώστε να επωφεληθείς και να προωθήσεις όλα όσα θέλεις. Συν Αθηνά και χείρα κίνει και όλα θα πάνε καλά. Μετρίασε την πίεση που νιώθεις μέσα σου και θα δεις με μαγικό τρόπο να ξεμπλοκάρουν οι υποθέσεις σου. Δεν είναι τίποτα περισσότερο από την ίδια σου την ψυχολογία που μπορεί να βάλει φρένο στις επιδιώξεις σου ή να τις κάνει να εξελιχθούν ταχύτατα.

Λέων
Αγαπητέ Λέων, καλά θα κάνεις σήμερα να δεις με περισσότερη αισιοδοξία την ζωή σου. Είσαι σε μια κατάσταση που βλέπεις όλες τις μαύρες αποχρώσεις σε διάφορες καταστάσεις και αυτό δεν σε βοηθάει να προχωρήσεις με τα σχέδιά σου. Φρόντισε να μοιραστείς τις σκέψεις σου με ένα πρόσωπο πολύ οικείο και έμπιστο, καθώς από εκεί φαίνεται πως θα λάβεις σημαντική βοήθεια.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, κάποια πρόσωπα στη ζωή σου αναμένεται να σου δώσουν ένα σημαντικό χέρι βοηθείας που θα σε βγάλει από μια τρομερά δύσκολη θέση. Φρόντισε να επωφεληθείς από τη βοήθειά τους καθώς και από την εύνοια των πλανητών για να καταστρώσεις σχέδια για το μέλλον. Η αισιοδοξία και η δύναμη που κρύβεις μέσα σου θα σου δώσουν την καλύτερη ώθηση.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η θλίψη και η απογοήτευση που σου δημιούργησαν κάποιες εξελίξεις δεν σε αφήνουν να χαλαρώσεις και να χαρείς με τη χαρά ενός πολύ δικού σου προσώπου. Διάφορες σκέψεις περνούν από το μυαλό σου και δεν καταφέρνεις να ηρεμήσεις. Μην επιτρέπεις σε ο,τιδήποτε και αν συνέβη να σου χαλάει τη διάθεση. Ζήσε τη στιγμή και πάρε δύναμη να προχωρήσεις παρακάτω.

Σκορπιός
Σήμερα τα νεύρα σου είναι εμφανή και το καταλαβαίνεις από την πρώτη στιγμή, που θα κοιταχτείς στον καθρέφτη. Μπορείς να καταφέρεις ότι έχεις στο μυαλό σου αλλά για να το κάνεις θα πρέπει να δείξεις λίγη ψυχραιμία και κυρίως λίγη αδιαφορία για το παρελθόν. Από εκεί προκύπτουν αρκετά άγχη. Χαμήλωσε λοιπόν τους τόνους και επικεντρώσου στα σχέδιά σου.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, το πλανητικό σκηνικό σε βοηθάει να κάνεις κάποιες επαφές και συζητήσεις προς όφελος κάποιων ζητημάτων που σε προβληματίζουν. Πολλά ζητήματα φαίνονται στάσιμα και θα μπορέσεις να τα σπρώξεις λίγο με κάποιες κοινωνικές διασυνδέσεις που έχεις και θα σου φανούν εξαιρετικά χρήσιμες σήμερα. Κινήσου με υπομονή και εμπιστοσύνη στο ένστικτό σου.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα θα βρεις τις λύσεις που ψάχνεις σε ζητήματα που απασχολούν τη σκέψη σου. Προσπάθησε να διώξεις το άγχος από πάνω σου και θα διαπιστώσεις ότι μπορείς να βρεις καταπληκτικές ιδέες. Έχεις πολλές ικανότητες και ο πρώτος που πρέπει να πιστέψει σε αυτές είσαι εσύ. Πάρε πρωτοβουλία και μην αφήσεις τρίτους να σε επηρεάσουν.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, ήδη από σήμερα θα δεις να συμβαίνουν πολλά ευχάριστα γεγονότα. Προκειμένου να το αντιληφθείς θα πρέπει να διώξεις από πάνω σου την κατήφεια και την απαισιοδοξία. Έτσι, θα είσαι σε θέση να εκτιμήσεις όλα όσα έχεις καθώς και τα πρόσωπα που στέκονται δίπλα σου με αφοσίωση και αγάπη. Με περισσότερη θετική διάθεση τα προβλήματα ξεπερνιούνται καλύτερα.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα φαίνεται πως ο τομέας του σπιτιού θα χρειαστεί την προσοχή σου. Αυτό σημαίνει πως θα προκύψει κάποιο ζήτημα σχετικά με πρόσωπο της οικογένειάς σου και θα πρέπει να συνδράμεις ή κάποιες ανάγκες του σπιτιού σε καλούν σε κινητοποίηση. Ό,τι και να είναι μην το αμελήσεις καθώς υπάρχει λόγος που συμβαίνει τώρα. Ίσως αργότερα τα πράγματα να επιλύονται πιο δύσκολα.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *