Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 13 Ιανουαρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 13 Ιανουαρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 13 Ιανουαρίου

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, το πλανητικό σκηνικό σου δίνει την αισιοδοξία που χρειάζεσαι για να κινητοποιηθείς προς όφελος των ονείρων σου. Τα επαγγελματικά σου σχέδια εξελίσσονται και βλέπεις σιγά-σιγά να οδηγείσαι εκεί που θέλεις. Με την βοήθεια κάποιου σημαντικού προσώπου θα καταφέρεις να υλοποιήσεις κάποια σκέψη σου. Τροχός είναι άλλωστε και γυρίζει. Ό,τι καλό έσπειρες, τώρα ήρθε ο καιρός να το θερίσεις!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, το μεγάλο στοίχημα της ημέρας είναι να μείνεις προσηλωμένος στον στόχο. Οι σειρήνες θα θελήσουν να αποσπάσουν την προσοχή σου και να σε βγάλουν από το πρόγραμμα. Μην υποκύψεις σε εκβιασμούς και συνέχισε με πείσμα. Δεν αργεί η στιγμή που θα δεις θεαματικές εξελίξεις ως προς τα σχέδιά σου. Τροχός είναι και γυρίζει…

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, καλά θα κάνεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου σήμερα και να μην αφήσεις να επηρεάσουν την κρίση σου κάποια απρόοπτα γεγονότα σήμερα. Διαχειρίσου με καθαρό μυαλό τις καθυστερήσεις και τα εμπόδια. Οικογενειακές υποθέσεις θα σε αναγκάσουν να αφήσεις άλλες εκκρεμότητες κατά μέρος και να ασχοληθείς μαζί τους. Προς το τέλος της ημέρας, βρες χρόνο να περάσεις με τον εαυτό σου και να ξεκουραστείς.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, οπλίσου με υπομονή και κουράγιο για να αντιμετωπίσεις τη σημερινή ημέρα. Απρόοπτα και ενοχλητικά θα συμβούν και εσύ θα πρέπει να βρεις τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους να τα διαχειριστείς. Στο τέλος της ημέρας, η αίσθηση που θα έχεις είναι να σα να έχεις τρέξει μαραθώνιο. Δυστυχώς, ο κόπος θα είναι δυσανάλογος σε σχέση με τα επιτεύγματά σου, αλλά είναι μονόδρομος προκειμένου να κρατήσεις τις ισορροπίες. Εν ολίγοις, θα κοπιάσεις αρκετά για να κρατηθείς όρθιος.

Λέων
Αγαπητέ Λέων, η ημέρα αναμένεται να έχει εμπόδια που θα σε αναστατώσουν και θα σε κάνουν να σκεφτείς εναλλακτικές για να ανταπεξέλθεις άμεσα και αποτελεσματικά. Δείξε αυτοπεποίθηση και διατήρησε τον έλεγχο για να σκεφτείς σωστά και με μακροπρόθεσμη ματιά. Καλά θα κάνεις να μην αφήσεις τις ατυχίες να σε πτοήσουν. Συνέχισε να προχωράς το δρόμο που έχεις χαράξει, καθώς φαίνεται ότι τα πράγματα οδηγούνται σιγά-σιγά εκεί που θέλεις.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, καλά θα κάνεις να έχεις τις αισθήσεις σου σε εγρήγορση σήμερα καθώς θα είναι πολύ εύκολο να παραπλανηθείς και να οδηγηθείς σε συμπεράσματα που δεν ισχύουν. Μην πιστεύεις όλα όσα σου λένε και φρόντισε να κρατήσεις αποστάσεις από καταστάσεις που δεν σε αφορούν άμεσα. Δεν θα είναι δύσκολο να εμπλακείς και να σου καταλογιστούν ευθύνες που δεν σου αντιστοιχούν.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, οι κόποι σου ανταμείβονται και σου δίνουν το κίνητρο που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις παρακάτω. Η ημέρα είναι αρκετά καλή για εσένα και θα σε ευνοήσει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Ωστόσο, θα χρειαστεί να δεις με περισσότερη σοβαρότητα τις υποχρεώσεις που έχεις τώρα. Μόνο αν μπορέσεις να τις διευθετήσεις θα μπορέσεις να κάνεις τα επόμενα βήματά σου.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, οι καταστάσεις που σε περιβάλλουν μεταβάλλονται συνεχώς και εσύ βρίσκεσαι σε δύσκολη θέση. Προσπαθείς να προσαρμοστείς σε αυτές κατανοώντας τους λόγους που οδήγησαν στα πράγματα να αλλάξουν τόσο πολύ. Ως αποτέλεσμα, νιώθεις έντονη κόπωση και απογοήτευση. Μην υποκύπτεις άλλο σε αυτό το παιχνίδι και βρες τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση. Έχεις πολλά να επιτύχεις!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να επιτύχεις πολλά πράγματα και να πας τα σχέδιά σου ένα βήμα παρακάτω. Ωστόσο, καλά θα κάνεις να φανείς συγκρατημένος και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις χωρίς βιασύνη. Η στήριξη του οικογενειακού σου περιβάλλοντος θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις πολύ καλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Εκμεταλλεύσου την εύνοια για να αντιμετωπίσεις δύσκολες περιπτώσεις.

Αιγόκερως
Αισιόδοξη ημέρα για σένα, φίλε Αιγόκερε. Τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά και μάλιστα καλύτερα από τις προσδοκίες σου. Σε όλο αυτό θα βάλει το χεράκι του ένα πρόσωπο πολύ αγαπημένο, καθώς με την συμβολή του θα διευκολυνθούν κάποιες καταστάσεις που προσπαθείς εδώ και καιρό να τις θέσεις υπό έλεγχο. Μην είσαι αγνώμων και δείξε με πράξεις την αναγνώριση των κόπων του.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, αν θα μπορούσε κάποιος να περιγράψει τον πίνακα που συνθέτει το σημερινό σου συναίσθημα αυτός θα ήταν «Η Κραυγή». Νιώθεις απελπισία απέναντι στις καταστάσεις και έχεις την αίσθηση ότι δεν έχεις ελπίδα ή κουράγιο να τις αλλάξεις. Κάνε μια παύση και πάρε μια ανάσα. Έχεις πέσει σε παραλήρημα και δεν είσαι σε θέση να δεις τα καλά που σου συμβαίνουν. Έχεις πολλές ικανότητες και το μόνο που μένει είναι να το διαπιστώσεις εσύ!

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, δώσε προσοχή στη σημερινή ημέρα και μην αφήσεις τίποτα στην τύχη του. Οι δύσκολες όψεις των πλανητών μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν προβλήματα ή αστοχίες χωρίς ιδιαίτερους λόγους. Μείνε επιφυλακτικός και προσηλωμένος σε αυτό που κάνεις χωρίς να επιτρέψεις σε τρίτους να παρέμβουν στο πρόγραμμά σου.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *