Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 12 Ιουλίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 12 Ιουλίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 12 Ιουλίου

Κριός
Μέχρι το απόγευμα είσαι πιο εσωστρεφής και σκέφτεσαι πρόσωπα και καταστάσεις, ωστόσο από το απόγευμα και μετά είσαι πιο εξωστρεφής και η τύχη μοιάζει να σου χαμογελά, είναι λοιπόν προτιμότερο να χειριστείς τότε τις υποθέσεις που σε απασχολούν έντονα, ώστε να επιτύχεις το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα, με το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα.

Ταύρος
Μέχρι το απόγευμα η Σελήνη βρίσκεται απέναντί σου, τονίζοντας τη σημασία των άλλων στην εξέλιξη των υποθέσεων που σε απασχολούν, δίνοντας παράλληλα την ανάλογη προσοχή και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα γίνεσαι περισσότερο εσωστρεφής. Παράλληλα όμως ο Άρης «αγγίζει» τον ανατρεπτικό Ουρανό στο ζώδιό σου και αν είσαι γεννημένος το πρώτο δεκαήμερο, ξυπνά μέσα σου η ανάγκη για…επανάσταση!

Δίδυμοι
Μέχρι το απόγευμα της σημερινής ημέρας ασχολείσαι με ζητήματα πρακτικής φύσεως μέσα στην καθημερινότητά σου και υποχρεώσεις ρουτίνας, ακόμη κι αν συναντάς κάποιες δυσκολίες, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα η Σελήνη περνά απέναντί σου φέρνοντας στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος σου τους άλλους και τα ζητήματα που απασχολούν εκείνους, ωστόσο εσύ το κάνεις ευχάριστα.

Καρκίνος
Το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας είναι περισσότερο βοηθητικό για να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα σε απασχολούν ζητήματα ρουτίνας μέσα στην καθημερινότητά σου που εκκρεμούν ή ένα πιθανό σενάριο είναι πως μοιράζεσαι ευθύνες μαζί με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος.

Λέων
Μέχρι το απόγευμα της σημερινής ημέρας οι υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι ή με τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος παραμένουν η πρώτη σου προτεραιότητα, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα το κλίμα αλλάζει και εσύ είσαι πιο εξωστρεφής, προωθώντας με άνεση τα ζητήματα που έχεις κατά νου και αν είσαι γονιός απολαμβάνεις στιγμές με τα παιδιά σου.

Παρθένος
Μέχρι το απόγευμα επικοινωνείς τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος παίζουν σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις, πρόσεξε όμως μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες ή υπογράψεις κάποιο συμβόλαιο με τον ανάδρομο Ερμή. Αργότερα όμως ασχολείσαι περισσότερο με τις υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Έλα λοιπόν πιο κοντά στους οικείους σου, μάλιστα ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σε βγάζουν από την «βολή» σου ώστε να εξελιχθείς.

Ζυγός
Μέχρι το απόγευμα η ημέρα κινείται σε γνώριμα επίπεδα και εσύ επιδιώκεις ηρεμία στις υποθέσεις σου, ενώ έχεις προσανατολιστεί κυρίως μόνο στην κάλυψη των βασικών σου αναγκών. Αργότερα όμως μέσα στην ημέρα γίνεσαι περισσότερο εξωστρεφής και μπορείς να προσεγγίσεις τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, επικοινωνώντας τις ιδέες σου.

Σκορπιός
Το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας βρίσκει τη Σελήνη να παραμένει στο δικό σου ζώδιο σε κενό πορείας, κρατώντας έτσι τις δικές σου προσωπικές υποθέσεις στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος σου, ενώ από το απόγευμα και μετά έχεις περισσότερο προσανατολιστεί στην κάλυψη των βασικών σου αναγκών και την ικανοποίηση των θέλω σου.

Τοξότης
Παρότι το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας σε βρίσκει κάπως εσωστρεφή, μπορείς να προετοιμάσεις τις υποθέσεις σου, ενώ από το απόγευμα και μετά η Σελήνη περνώντας στο δικό σου ζώδιο φέρνει στην επιφάνεια τα δικά σου προσωπικά θέματα και σου δίνει τη δυνατότητα να προωθήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν, μέσα από τις όψεις που σχηματίζει.

Αιγόκερως
Μέχρι το απόγευμα μπορείς πιο εύκολα να προσεγγίσεις τους στόχους σου και να προωθήσεις τις υποθέσεις σου, καθώς αργότερα νιώθεις την ανάγκη να αφήσεις στην άκρη τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και να αφιερώσεις χρόνο στη δική σου ξεκούραση, παρέα με δικούς σου ανθρώπους. Παρόλα αυτά όμως μπορείς να προετοιμάσεις τις υποθέσεις σου για το προσεχές διάστημα.

Υδροχόος
Το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας σε βρίσκει να ασχολείσαι με την κοινωνική σου ζωή, αλλά και τις υποχρεώσεις σου, καθώς η Σελήνη βρίσκεται ακόμη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα η διάθεσή σου ανεβαίνει και νιώθεις την ανάγκη να βρεθείς με κόσμο, παράλληλα όμως υπάρχουν και σημαντικές ευκαιρίες για να υλοποιήσεις στόχους και να προωθήσεις τα ζητήματά σου, μέσα από την επικοινωνία.

Ιχθείς
Μέχρι το απόγευμα η Σελήνη βρίσκεται σε μια φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, δίνοντας σημαντικές ευκαιρίες για να προωθήσεις τα ζητήματά σου, ειδικά αν πρόκειται για διαδικαστικά ζητήματα ή επαφές με μέρη και ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου φέρνοντας στο προσκήνιο την κοινωνική σου ζωή, αλλά και τις υποχρεώσεις σου.

http://astropedia.gr/

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *