Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 12 Νοεμβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 12 Νοεμβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 12 Νοεμβρίου

Κριός
Η πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα αγγίζει έμμεσα το δικό σου ωροσκόπιο και δημιουργεί διλήμματα σχετικά με την αίσθηση της ασφάλειας, περισσότερο της υλικής και λιγότερο της συναισθηματικής, ενώ μέσα από τις δυσκολίες ενδεχομένως να γίνεσαι πιο δραστήριος στην διεκδίκηση αλλά και την προστασία των κεκτημένων σου.

Ταύρος
Πανσέληνος σήμερα στο δικό σου ζώδιο, ενώ επηρεάζεσαι κυρίως αν έχεις γεννηθεί γύρω στα μέσα Μαΐου. Έτσι λοιπόν, σε κάποιο τομέα της ζωής σου βρίσκεσαι σε ένα σταυροδρόμι και καλείσαι να διαλέξεις προς τα πού θα βαδίσεις, αναλογιζόμενος το κέρδος αλλά και τις συνέπειες που συνοδεύουν την κάθε επιλογή. Όμως παρά τις δυσκολίες οι πιθανότητες μοιάζουν να σε ευνοούν, αρκεί να έχεις κατά νου πως οι βιαστικές αποφάσεις δεν οδηγούν σε λύσεις.

Δίδυμοι
Ανασφάλειες φέρνει στην επιφάνεια η πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα σε ένα πιο κρυφό κομμάτι του ωροσκοπίου σου. Παράλληλα όμως ενδέχεται να νιώσεις ενοχές γιατί πιστεύεις πως δεν προσπαθείς αρκετά ή δεν συνεισφέρεις αρκετά σε κάτι σημαντικό που έχεις αναλάβει να φέρεις εις πέρας.

Καρκίνος
Η πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα σε φιλικά ζώδια για το δικό σου, φέρνει μια κορύφωση στις προσπάθειές σου να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου και να σταθεροποιήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, κλείνοντας παράλληλα και κάποια κεφάλαια, έχοντας ταυτόχρονα στο πλευρό σου σημαντικούς ανθρώπους που στηρίζουν τα βήματά σου. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως η κυκλοθυμία δεν σε επηρεάζει, μπορείς όμως να καταφέρεις πολλά.

Λέων
Η πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα κόντρα στο δικό σου ζώδιο επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στα μέσα Αυγούστου και φέρνει έντονη πίεση σε θέματα που σχετίζονται με τη εικόνα σου, αλλά και με τον τρόπο που την προβάλλεις προς τα έξω. Παράλληλα, τα «πρέπει» που καλείσαι να αντιμετωπίσεις είναι έντονα ενώ έρχεσαι αντιμέτωπος με σημαντικά ξεκαθαρίσματα.

Παρθένος
Πανσέληνος πραγματοποιείται σήμερα σε ζώδια φιλικά προς το δικό σου, στοιχείο που για εσένα δρα ευνοϊκά για σένα. Παρόλα αυτά υπάρχουν εντάσεις ή πιέσεις σε διαδικαστικά ή νομικά ζητήματα, συμφωνίες, υποθέσεις σπουδών αν σπουδάζεις ή εξωτερικού. Επιπλέον είναι προτιμότερο να έχεις κάποια αντικειμενική φωνή δίπλα σου, ενώ μέχρι το απόγευμα ασχολείσαι με τα δημιουργικά σου σχέδια πιο εύκολα.

Ζυγός
Σήμερα πραγματοποιείται πανσέληνος στον άξονα των οικονομικών σου και παρότι μπορεί να φέρει κάποια διλήμματα, τελικά βρίσκεις διεξόδους μέσα από πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Παράλληλα όμως, σήμερα δοκιμάζεται η αξία που δίνεις εσύ στον εαυτό σου και η ανταμοιβή που περίμενες από όσα προσφέρεις σε σένα και στους γύρω σου.

Σκορπιός
Πανσέληνος σήμερα στον άξονα των διαπροσωπικών σου σχέσεων και επηρεάζει κυρίως όσους έχουν γενέθλια αυτές τις μέρες, που φέρνει αρκετά πιεστικές καταστάσεις σε πολύ προσωπικές υποθέσεις. Έτσι λοιπόν ενδεχομένως να έρχεσαι αντιμέτωπος με κάποιες δύσκολες συνειδητοποιήσεις, καθώς υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις σε κάποιες σχέσεις σου και καλείσαι να αναλάβεις το μερίδιο ευθύνης που σου αναλογεί.

Τοξότης
Η σημερινή ημέρα σε φορτίζει με αρκετό άγχος με την πανσέληνο στον Ταύρο που πραγματοποιείται σήμερα, λόγω πολλών υποχρεώσεων, οι οποίες ενδεχομένως να έχουν συσσωρευτεί εδώ και καιρό, οπότε ήρθε και η ώρα να μπουν σε τάξη. Παρά τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίσεις, μπορείς να ρυθμίσεις ζητήματα πρακτικής φύσεως, ωστόσο καλό είναι να θυμάσαι πως πολλές εκκρεμότητες μέσα στο πρόγραμμά σου χρειάζονται περισσότερη προσοχή.

Αιγόκερως
Σήμερα πραγματοποιείται πανσέληνος σε ένα φιλικό ζώδιο για το δικό σου, φέρνοντας έτσι κορύφωση των προσπαθειών σου σε στόχους που προσπαθείς να υλοποιήσεις, αλλά και σε υποθέσεις που σχετίζονται με ομαδικές δραστηριότητες ή συλλογικό δυναμικό, ωστόσο η επικοινωνία σου θα πρέπει να είναι λιτή, καθώς με τον ανάδρομο Ερμή είναι πιθανό να πεις μεγάλα λόγια και να δώσεις υποσχέσεις που δεν θα μπορέσεις να τηρήσεις τελικά.

Υδροχόος
Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά πιεστική, καθώς σήμερα πραγματοποιείται πανσέληνος σε ευαίσθητα σημεία του ωροσκοπίου σου και επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στα μέσα Φεβρουαρίου. Έτσι λοιπόν ένα οικογενειακό θέμα μπορεί να σε απασχολήσει έντονα, όμως τελικά καταφέρνεις και βρίσκεις αν όχι τη λύση στο πρόβλημα, τότε σίγουρα μια προσωρινή διέξοδο. Παράλληλα όμως, ένα ζήτημα του σπιτιού γίνεται φορτικό.

Ιχθείς
Σήμερα πραγματοποιείται πανσέληνος στον άξονα της επικοινωνίας για σένα, όμως ανήκεις σε εκείνους για τους οποίους αυτή η πανσέληνος μπορεί να δράσει και ευνοϊκά φέρνοντας κορύφωση σε συζητήσεις ή επαφές που κάνεις, ενώ μέσα από τις όποιες συναντήσεις που θα κάνεις σήμερα, πλησιάζεις ένα βήμα πιο κοντά στο να επιτύχεις τους στόχους σου.

Πηγή: http://astropedia.gr/

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *