Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 12 Οκτωβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 12 Οκτωβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 12 Οκτωβρίου

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα είναι μια ημέρα που χρειάζεται αρκετή προσοχή. Από τη μια η Σελήνη πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και σε κάνει αρκετά ευαίσθητο, τόσο που σε δυσκολεύει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Από την άλλη πλευρά, οι αρνητικές της όψεις της με τον Ήλιο και τον Ερμή, δημιουργούν μια εσωτερική αναταραχή και έναν εκνευρισμό που σε οδηγεί σε ξεσπάσματα. Πρόσεχε τον τρόπο που εκφράζεσαι και ειδικά προς τα πρόσωπα της οικογένειάς σου.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα θα πρέπει να είσαι αρκετά συγκρατημένος προκειμένου να επιτρέψεις μόνο στις καλές επιρροές να βγουν στην επιφάνεια. Αφέσου στην αγάπη και την στοργή της οικογένειας, αλλά σε καμιά περίπτωση μην δείξεις καλή πίστη σε πρόσωπα που δεν είναι εμπιστοσύνης. Δεν θα είναι δύσκολο να πέσεις θύμα εξαπάτησης, ή σε μικρότερο, ή σε μεγαλύτερο βαθμό. Ιδιαίτερη προσοχή, λοιπόν, στο επαγγελματικό επίπεδο, στο οποίο οι συνέπειες θα είναι πιο εμφανείς.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα είναι μια μέρα αρκετά συναισθηματική, ενώ δεν θα λείψει το πάθος και ο ρομαντισμός. Είναι πιθανό το συναίσθημά σου να σε καθοδηγήσει και να σε κάνει ακόμη και να εξαπατηθείς. Προσπάθησε να μείνεις εγκρατής, μην αφήσεις την εσωτερική σου αναταραχή να εκδηλωθεί στη συμπεριφορά σου, έτσι ώστε να διατηρήσεις τον έλεγχο. Σκέψου χωρίς παρεμβολές και προσπάθησε να μείνεις προσηλωμένος στις αποφάσεις που παίρνεις.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σου και αυτό το γεγονός κάνει πιο έντονες τις συναισθηματικές σου πτυχές. Για μια ακόμη ημέρα το ενδιαφέρον σου στρέφεται γύρω από το σπίτι σου και τα πρόσωπα της οικογένειάς σου. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι τον εκνευρισμό που είναι πιθανό να δημιουργηθεί και να σε παρασύρει σε λόγια και κινήσεις που δεν σου αρμόζουν. Χαλάρωσε και απόλαυσε τις στιγμές σου. Μόνο οι δικοί σου άνθρωποι μπορούν να σου προσφέρουν την αίσθηση της ολοκλήρωσης.

Λέων
Αγαπητέ Λέων, σήμερα με τη Σελήνη στον Καρκίνο το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον σε επηρεάζει είτε το αντιλαμβάνεσαι, είτε όχι. Για αυτό δεν είναι καλή στιγμή για να ασχοληθείς με σοβαρές υποθέσεις που θέλουν καθαρό μυαλό και ανεπηρέαστη γνώμη. Ασχολήσου με τα παιδιά σου, με τους γονείς σου και γενικότερα με τα πρόσωπα που αγαπάς. Δώσε προσοχή στην αρνητική όψη της Σελήνης με τον Ερμή που σε κάνει πιο οξύθυμο και σε ωθεί σε τσακωμούς με τα πρόσωπα της οικογένειας. Διατήρησε την ηρεμία σου.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, το οικογενειακό περιβάλλον σε επηρεάζει και με το παραπάνω σήμερα. Βέβαια, αυτό ανάλογα με την περίπτωση λειτουργεί διαφορετικά. Αν η υπέρμετρη αισιοδοξία σε οδηγεί σε λάθος αποφάσεις, τότε η οικογένειά σου θα μπορέσει να σε κρατήσει πιο πολύ προσγειωμένο στην πραγματικότητα, έτσι ώστε να αποφύγεις τις παγίδες. Θα νιώσεις μια ανάγκη να περάσεις περισσότερο χρόνο με τους δικούς σου, καθώς εκεί νιώθεις μέλος μιας ομάδας που σου προσφέρει ασφάλεια και ικανοποίηση.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα με τον Ήλιο να πραγματοποιεί αρνητική όψη με την Σελήνη θα νιώθεις έλλειψη ισορροπίας μέσα σου. Θα υπάρξουν εσωτερικές συγκρούσεις, εκνευρισμός και αδυναμία να προσαρμοστείς σε νέα δεδομένα και νέες καταστάσεις. Νιώθεις μια ανασφάλεια που βγάζεις συνεχώς προς τα έξω, δικαιολογώντας τις αντιδράσεις σου. Προσπάθησε να χαλαρώσεις με αγαπημένα πρόσωπα που αγαπάς και εμπιστεύεσαι. Μην υποκύπτεις στα παιχνίδια του μυαλού και προσπάθησε να μείνεις ανεπηρέαστος από όσους προσπαθούν να σε κατευθύνουν σκόπιμα.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή ημέρα σου προσφέρει την εύνοιά της, αλλά και τις αρνητικές τις επιδράσεις. Από τη μια πλευρά, η Σελήνη στον Καρκίνο σε κάνει πιο συναισθηματικό και ευαίσθητο, έτσι ώστε να προσεγγίσεις με περισσότερη κατανόηση τα πρόσωπα που αγαπάς. Από την άλλη, η δύσκολη όψη του Ποσειδώνα σε εμποδίζει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να πατήσεις σταθερά στη γη. Άφησε τις επαγγελματικές συναντήσεις και τις σοβαρές εκκρεμότητες για άλλη στιγμή.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η προνοητικότητα σου θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση σήμερα. Μπορείς να προβλέψεις δύσκολες καταστάσεις και για αυτές να κάνεις τις κατάλληλες ενέργειες. Ωστόσο, η δύσκολη όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα δεν σου επιτρέπει να δεις με ρεαλισμό την κατάσταση και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Για αυτό απόφυγε να το κάνεις και ειδικά στον εργασιακό τομέα. Προσπάθησε να μην επηρεάζεσαι από το περιβάλλον.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή ημέρα είναι πιθανό να σου προκαλέσει έντονο εκνευρισμό που θα σε κάνει να βγεις ακόμη και εκτός ορίων. Μην επιτρέψεις να χάσεις τον έλεγχο και να εκτεθείς στα μάτι τρίτων. Φρόντισε να είσαι πιο σταθερός στις απόψεις σου, έτσι ώστε να εισπράξεις την εκτίμηση που θέλεις από το περιβάλλον σου. Για τα προβλήματά σου καλό είναι να στραφείς στην οικογενειακή εστία, καθώς από εκεί μπορείς να αντλήσεις δύναμη αλλά και ειλικρινείς πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει στην επιφάνεια την ευαίσθητη πλευρά σου, κάνοντάς σε πιο ευσυγκίνητο, ρομαντικό και ευαίσθητο. Αυτό λειτουργεί καλά όταν βρίσκεσαι με πρόσωπα της οικογένειάς σου ή τον σύντροφό σου. Σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο, όμως, δεν είναι τόσο θετικό, καθώς οι αντιστάσεις σου μειώνονται και έτσι μπορείς εύκολα να πέσεις θύμα επιτήδειων που θα προσπαθήσουν να σε εκμεταλλευτούν. Αφιέρωσε χρόνο στα πρόσωπα που αγαπάς και όλα τα άλλα μπορούν να περιμένουν.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα μπορείς να ασχοληθείς με οικογενειακές υποθέσεις, καθώς το σπίτι και οι δικοί σου άνθρωποι είναι αυτοί που βρίσκονται στο προσκήνιο. Πέρα από αυτό, όμως, μπορείς να ασχοληθείς και εκκρεμότητες που αφορούν καθαρά το σπίτι σου. Δηλαδή, επισκευές, αλλαγές και ο,τιδήποτε άλλο απαιτείται για να γίνει ο χώρος πιο λειτουργικός και πρακτικός. Επίσης, θα έχεις την τάση να φερθείς με πολύ ενδιαφέρον και στοργή στα πρόσωπα που αγαπάς προκειμένου να μην τα πληγώσεις.

Πηγή: Ζώδια σήμερα myastro.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *