Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 13 Ιουλίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 13 Ιουλίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 13 Ιουλίου

Κριός
Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της σε ένα φιλικό ζώδιο με θετικές προδιαγραφές, στοιχείο που μαρτυρά πως μπορείς με ευκολία να προωθήσεις τα σχέδια που έχεις στα σκαριά, ειδικά εκείνα που έχουν διάρκεια στο χρόνο και δεν είναι καινούρια. Μπορείς λοιπόν να αφεθείς στο θετικό κλίμα της ημέρας που ευνοεί τις επιχειρήσεις σου, οποιασδήποτε φύσης και άδραξε τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, πάντοτε με σύνεση και τηρουμένων των αναλογιών.

Ταύρος
Η σημερινή ημέρα φέρνει πολλές ευκαιρίες που όμως έρχονται σε εσένα μέσω των άλλων, δηλαδή με έμμεσο τρόπο. Έτσι λοιπόν, δίνοντας σήμερα βάση στα θέλω και τις ανάγκες των άλλων καταφέρνεις πολλά που μπορεί να μην είχες υπολογίσει, ενώ παράλληλα βάζεις μια τάξη στον εσωτερικό σου κόσμο, παρά το ότι διανύεις ένα έντονο διάστημα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Απρίλιο.

Δίδυμοι
Η Σελήνη συνεχίζει σήμερα την πορεία της απέναντί σου και καθώς πορεύεται σε ένα θετικό πλαίσιο, φέρνει θετικές εξελίξεις στη ζωή σου μέσα από την παρουσία των άλλων, έτσι λοιπόν κυρίως μπορείς να επωφεληθείς από την παρουσία τους και να βρεις στο πρόσωπό τους ισχυρούς συμμάχους που στέκουν δίπλα σου, αλλά και το αντίθετο, να είσαι εσύ αρωγός στα σχέδιά τους.

Καρκίνος
Η σημερινή ημέρα σου δίνει πολύ σημαντικές ευκαιρίες για να διευθετήσεις κάτι στην καθημερινότητά σου, να βάλεις σε τάξη υποχρεώσεις σου ή να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που υπάρχουν σε επίπεδο ρουτίνας, βρίσκοντας όμως και την καλύτερη δυνατή λύση, ενώ παράλληλα, αν η υγεία σου είχε ταλαιπωρηθεί το προηγούμενο διάστημα, σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία για να βρεις το πώς θα πρέπει να κινηθείς για να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Λέων
Η σημερινή ημέρα είναι ευνοϊκή για σένα, καθώς μπορείς με ευκολία να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, με σύμμαχο την τύχη, ενώ ακόμη και αν υπάρξουν κάποιες αναποδιές ή καθυστερήσεις με την αντίθεση του κυβερνήτη σου Ήλιου-Πλούτωνα, είναι γιατί έτσι μακροπρόθεσμα προστατεύονται τα δικά σου συμφέροντα. Επίσης είναι πιθανό να έχεις μια πολύ σημαντική έμπνευση.

Παρθένος
Η σημερινή ημέρα φέρνει ευνοϊκά νέα για υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι ή αφορούν την οικογένειά σου, ειδικά αν το προηγούμενο διάστημα είχαν υπάρξει έντονοι προβληματισμοί σε τέτοια ζητήματα, ωστόσο παρά τον ευνοϊκό χαρακτήρα της ημέρας, θα πρέπει να είσαι πιο προσγειωμένος και να μείνεις μακριά από υπερβολές και ενθουσιασμούς που τελικά μπορεί να σου φέρουν μπελάδες.

Ζυγός
Η σημερινή ημέρα φέρνει πολλές και σημαντικές ευκαιρίες για να προωθήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν, μέσα από τις επαφές και τις συζητήσεις που κάνεις, ενώ τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος λειτουργούν σαν από μηχανής θεοί και σου δίνουν διεξόδους, αν όχι λύσεις, στις υποθέσεις που σε απασχολούν. Παράλληλα, είναι πιθανό να πάρεις θετική απάντηση σε ένα θέμα που σε είχε προβληματίσει.

Σκορπιός
Μέσα στον ορίζοντα της σημερινής ημέρας μπορείς να ωφεληθείς μέσα από απλά και καθημερινά πράγματα που υπό άλλες συνθήκες ίσως και να μην πρόσεχες. Επίσης, μέσα στη σημερινή ημέρα, καταφέρνεις να πάρεις κάποιου είδους ανταμοιβή για τους κόπους σου, υλική ή ηθική.

Τοξότης
Η Σελήνη σήμερα συνεχίζοντας την πορεία της στο ζώδιό σου δίνει ώθηση στα σχέδιά σου και ταυτόχρονα σου δίνει τη δυνατότητα να θέσεις βάσεις για κάτι ουσιαστικό, αλλά παράλληλα έχεις μια σημαντική ευκαιρία να υλοποιήσεις ένα σχέδιο ή κάτι που σε απασχολεί, αρκεί να είσαι πιο συγκαταβατικός και ψύχραιμος στον τρόπο που επικοινωνείς.

Αιγόκερως
Η σημερινή ημέρα σου δίνει ευκαιρίες μέσω τρίτων, καθώς είναι πιθανό να βάζεις οριστικά τελεία σε κάποιες καταστάσεις που σε κρατούσαν πίσω και δεν σε άφηναν να προχωρήσεις, κάτι που μοιάζει σχεδόν λυτρωτικό, πρόσεξε όμως καθώς παρασύρεσαι σε υπερβολές και εμμονές, όπως δείχνει και η αντίθεση του Ήλιου απέναντί στου με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου.

Υδροχόος
Η σημερινή ημέρα έχει πρόσφορο έδαφος για να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους που έχεις θέσει, ενώ παράλληλα, το πλανητικό σκηνικό σου δίνει ώθηση ώστε να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στα σκαριά, όμως έχεις να διευθετήσεις και κάποιες υποθέσεις πρακτικής φύσεως που λειτουργούν σαν εμπόδια. Καταφέρνεις όμως να τα βγάλεις πέρα, εισπράττοντας βοήθεια εκεί που δεν το περίμενες.

Ιχθείς
Η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα που για άλλους είναι πιεστική, σε σένα δίνει ώθηση στις φιλοδοξίες σου, ενώ παράλληλα σε βοηθά ώστε να βελτιώσεις την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω, μέσα από σημαντικές ευκαιρίες που σου δίνονται. Ταυτόχρονα, η κοινωνική σου ζωή είναι αρκετά έντονη και μπορείς να στηριχτείς στις γνωριμίες σου και στον κύκλο επαφών σου, προκειμένου να προωθήσεις σημαντικές υποθέσεις που σε απασχολούν.

Πηγή: http://astropedia.gr/

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *