Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 13 Νοεμβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 13 Νοεμβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 13 Νοεμβρίου

Κριός
Μολονότι ο Ερμής ανάδρομος δεν ευνοεί νέα ξεκινήματα, ειδικά αν σχετίζονται με έγγραφα, σήμερα μπορείς να ολοκληρώσεις μισοτελειωμένες υποθέσεις σχετικά με συναντήσεις, συμφωνίες, αλλά και να επαναδιαπραγματευτείς τα πράγματα με τον καλύτερο τρόπο για τα συμφέροντά σου. Η Σελήνη από τους Διδύμους δείχνει και πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που σε βοηθούν.

Ταύρος
Οι κινήσεις σου είναι περισσότερο προσανατολισμένες σήμερα στα βασικά και σε γενικές γραμμές δεν έχεις πολλές εκπλήξεις μέσα στον ορίζοντα της ημέρας, εκτός και αν είσαι γεννημένος το πρώτο δεκαήμερο που βιώνεις ήδη πολλές αλλαγές αυτό το διάστημα. Σε όποιο δεκαήμερο και αν έχεις γεννηθεί όμως δεν πρέπει να ξεχνάς πως το σύμπαν σου χάρισε πολλά ταλέντα και μέσα στη σημερινή ημέρα θα κληθείς να χρησιμοποιήσεις μερικά!

Δίδυμοι
Η Σελήνη στο ζώδιό σου και ο (ανάδρομος) κυβερνήτης σου Ερμής με καλές όψεις δείχνουν πως η μέρα έχει σίγουρα θετικό πρόσημο! Έχεις τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στις εξελίξεις και γενικότερα μπορείς να φέρεις τα πράγματα εκεί που θες. Μάλιστα, είναι μέρες με δεύτερες ευκαιρίες, έτσι μπορείς να διορθώσεις τα σημεία που νιώθεις πως έκανες λάθη.

Καρκίνος
Για να πετύχει ένα σημαντικό σχέδιο, πρέπει να στρωθείς στη δουλειά και να προετοιμάσεις το επόμενο βήμα μεθοδικά. Αυτή είναι η συνταγή της επιτυχίας, αυτό τουλάχιστον δείχνει για σένα η Σελήνη από τους Διδύμους. Επίσης, αυτή την περίοδο μπορείς να κάνεις θετικά βήματα για τις υποθέσεις που είχαν «σκαλώσει» ή που έγιναν λάθος χειρισμοί.

Λέων
Μια έντονα κοινωνική ημέρα που ευνοεί όσα σχεδιάζεις για το μέλλον, μολονότι αυτή την περίοδο νιώθεις πως… το παρελθόν σου «χτυπά» την πόρτα! Κάποιοι λογαριασμοί με τα παλιά δεν έχουν κλείσει και το σύμπαν σου ζητά να βάλεις σε τάξη κάποια πράγματα. Σπίτι, ακίνητη περιουσία και οικογένεια είναι τομείς που πρέπει να ξαναδείς. Οι φίλοι όμως σήμερα είναι το δυνατό σου χαρτί!

Παρθένος
Μπορείς σήμερα να προβληθείς με τον καλύτερο τρόπο στο περιβάλλον σου και να βρεθείς στο επίκεντρο των εξελίξεων. Παράλληλα, κάθε φορά που θα χρειαστείς βοήθεια σε ένα θέμα, μπορείς να προστρέξεις σε σημαντικά πρόσωπα ή σε άτομα ανώτερα στην ιεραρχία! Το κοντινό σου περιβάλλον επίσης, σε βοηθά.

Ζυγός
Η Σελήνη από τους ζωηρούς Διδύμους ανεβάζει την διάθεσή σου και σε βγάζει από την εσωστρέφεια και την… «κλεισούρα» των προηγούμενων ημερών! Έτσι, μπορείς να ολοκληρώσεις θέματα που είναι σε εκκρεμότητα σχετικά με νομικά, διαδικαστικά, σπουδές ή εξωτερικό. Το βραδάκι μάλιστα, θέλεις να κάνεις μια μικρή ανανέωση, έτσι μια βόλτα με φίλους ή ένα σινεμά μοιάζουν εξαιρετικές επιλογές!

Σκορπιός
Αν έχεις γενέθλια αυτές τις μέρες ο Ήλιος από το ζώδιό σου σχηματίζει καλή όψη με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα, δείχνοντας πως μέχρι τα επόμενα γενέθλιά σου ανακαλύπτεις ξανά τη δύναμη που κρύβεις μέσα σου και την βάζεις σε δημιουργικά κανάλια! Γενικότερα πάντως για σήμερα ασχολείσαι με τις ανάγκες και τα συναισθήματα των άλλων.

Τοξότης
Θα παρατηρήσεις σήμερα πως οι άλλοι είναι εκείνοι που έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις, και εσύ καλείσαι να ακολουθείς το πρόγραμμά τους. Ταυτόχρονα όμως με αυτό, κάνεις βήματα μέσα σου για να διαχειριστείς κάποια… ψυχολογικά σου, ακόμα και αν δεν λες κουβέντα σε κανέναν για αυτό το ζήτημα. Μέρα με τη μέρα πατάς στα πόδια σου και πρέπει να εκμεταλλευτείς την παρουσία του τυχερού Δία για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου!

Αιγόκερως
Η εργατικότητα που σε διακρίνει έρχεται στην επιφάνεια και καταπιάνεσαι με πολλά πρακτικά ζητήματα που πρέπει να τακτοποιηθούν, κάτι όμως που κάνεις με ευχαρίστηση! Οι φίλοι μπορεί να σε χρειαστούν με δικά τους θέματα και σε ποιον άλλον θα τρέξουν; Φυσικά σε εσένα! Παράλληλα, δίνεις περισσότερη  προσοχή στον οργανισμό σου, την υγεία σου δηλαδή, αλλά και τις ανάγκες σου!

Υδροχόος
Μια βοηθητική και συνάμα δημιουργική ημέρα η σημερινή, καθώς η Σελήνη από τους Διδύμους ξυπνά μέσα σου την ανάγκη να ασχοληθείς με τα σχέδιά σου! Καλλιτεχνικές ενασχολήσεις, αποδράσεις με αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και ο χρόνος που περνάς δίπλα σε παιδιά, κάνουν την καρδιά σου να χτυπά πιο δυνατά! Όσο πιεσμένο και αν είναι το πρόγραμμά σου, βρες χρόνο για όσα σε κάνουν να χαμογελάς!

Ιχθείς
Από σήμερα το ενδιαφέρον σου κεντρίζουν οι υποθέσεις του σπιτιού, ενώ είναι πολύ πιθανό να ξοδέψεις κάποια χρήματα για τις ανάγκες τις αισθητικής σου ή για ένα πρόσωπο του οικείου σου περιβάλλοντος. Παράλληλα, έχεις ρίξει το βάρος στα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, καθώς προσπαθείς να τακτοποιήσεις όσο πιο πολλές εκκρεμότητες γίνεται.

Πηγή: http://astropedia.gr/

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *