ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

ΖΩΔΙΑΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤι λένε τ' άστρα για σήμερα, 14 Ιανουαρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 14 Ιανουαρίου

Κριός
Μια αρκετά καλή ημέρα για να προωθήσεις όσα σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αρκεί να βλέπεις καθαρά και να κάνεις τις σωστές κινήσεις. Παίρνεις λοιπόν τις καταστάσεις στα χέρια σου και προωθείς τις υποθέσεις που σε απασχολούν, ενώ παράλληλα εντείνεις τις προσπάθειές σου για να επιτύχεις τους στόχους που έχεις θέσει.

Ταύρος
Μια εξαιρετικά βοηθητική ημέρα για την καθημερινότητά σου, έχοντας μάλιστα ιδιαίτερα έντονη την ανάγκη να τακτοποιήσεις πρακτικά ζητήματα. Παράλληλα όμως μπορείς να συζητήσεις ένα δημιουργικό σχέδιο που ετοιμάζεις με ανθρώπους που έχουν την δυνατότητα να σε βοηθήσουν.

Δίδυμοι
Μια αρκετά καλή ημέρα είναι η σημερινή για να έρθεις πιο κοντά στα αγαπημένα σου άτομα και να «τρέξεις» δικές σου υποθέσεις με την Σελήνη στο ζώδιό σου. Παράλληλα όμως μπορείς να ζητήσεις και κάποιου είδους βοήθεια από τους οικείους σου για κάποιο θέμα που σε απασχολεί.

Καρκίνος
Σημαντικές ευκαιρίες για να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου στο οικογενειακό σου περιβάλλον υπάρχουν στην ατζέντα της σημερινής ημέρας. Κάνεις λοιπόν σημαντικές συναντήσεις, βρίσκεις πρόσωπα που σε βοηθούν να βρεις διεξόδους, ενώ σημαντικοί σύμμαχοι βρίσκονται στο πλευρό σου.

Λέων
Σήμερα μπορείς να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου, αφού παίρνεις σημαντικές πληροφορίες που σου φαίνονται χρήσιμες. Παράλληλα όμως, μην αμελείς να μένεις συνεπής στο πρόγραμμά σου.

Παρθένος
Θέλεις να συναντήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα, να μοιραστείς τις ιδέες σου και να καταστρώσεις σχέδια για το μέλλον. Άλλωστε έχεις δικούς σου ανθρώπους που σε προσγειώνουν.

Ζυγός
Είσαι αρκετά εξωστρεφής σήμερα, καθώς η Σελήνη σε φιλική θέση για το ζώδιό σου σε φέρνει στο επίκεντρο των εξελίξεων. Φρόντισε όμως να κάνεις τις σωστές επιλογές σήμερα, καθώς ο απατηλός Ποσειδώνας καραδοκεί!

Σκορπιός
Θέλεις να εκμεταλλευτείς την σημερινή ημέρα για να δεις πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον, αλλά και για να προωθήσεις τους στόχους σου. Το σίγουρο είναι πως έχεις ανάγκη να βρεθείς με ανθρώπους που στηρίζουν απόλυτα τα σχέδιά σου. Μάθε λοιπόν και πότε είναι η στιγμή που πραγματικά ευνοείσαι.

Τοξότης
Η Σελήνη είναι στους Διδύμους και σίγουρα θέλεις να εστιάσεις στους άλλους, χάρη και στην βοήθεια που εισπράττεις μέσα από πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Ταυτόχρονα, τραβάς την προσοχή των γύρω σου γι’ αυτό είναι προτιμότερο οι κινήσεις σου να είναι μελετημένες για να μην δώσεις λαβές για σχόλια.

Αιγόκερως
Η σημερινή ημέρα σε κάνει να ασχολείσαι πιο πολύ με το γόητρό σου, αλλά και με ένα κοινωνικό/επαγγελματικό θέμα, καθώς θέλεις να βελτιώσεις την θέση σου. Το σίγουρο είναι πως θα πρέπει να λειτουργήσεις με σύνεση, μακριά από αποφάσεις παρμένες πάνω στον θυμό.

Υδροχόος
Από σήμερα ο Ερμής ξεκινώντας την ανάδρομη πορεία του στο δικό σου ζώδιο, σε ωθεί σε σημαντικές αναθεωρήσεις στη ζωή σου, είναι προτιμότερο όμως να μην προβείς ακόμη σε νέα ξεκινήματα. Επιπλέον, κάνεις επαφές που μοιάζουν να είναι ιδιαίτερα ωφέλιμες, ενώ η διαίσθησή σου μοιάζει να είναι ιδιαίτερα τονισμένη.

Ιχθείς
Έχεις την ανάγκη να ανεξαρτητοποιηθείς και να πάρεις λίγο το χρόνο σου ώστε να δεις καθαρά τις αληθινές σου ανάγκες. Παράλληλα, από σήμερα ο Ερμής ξεκινώντας την ανάδρομη πορεία του στο προηγούμενο ζώδιο, φέρνει πολλές παρανοήσεις, αλλά και σχόλια για σένα.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS