Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 14 Ιουνίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 14 Ιουνίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 14 Ιουνίου

Κριός
Μέσα στη σημερινή ημέρα έχεις την ανάγκη να ρυθμίζεις και την παραμικρή λεπτομέρεια πάνω σε οτιδήποτε περνά από το χέρι σου, ωστόσο κρατάς μια αρκετά δεσποτική στάση απέναντι στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Παράλληλα όμως βρίσκεσαι σε μια περίοδο που σου δημιουργεί πολλές προκλήσεις, από τη μια να τρέξεις τις υποθέσεις σου και από την άλλη να βάλεις μια τάξη στην καθημερινότητά σου.

Ταύρος
Μπορείς σήμερα να προσεγγίσεις τους άλλους, αφού οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα διαδραματίσουν έναν πολύ σημαντικό ρόλο, αλλά και να προωθήσεις τα σημαντικά ζητήματα που σε απασχολούν. Επιπλέον, ενδεχομένως αρχικά να πιεστείς σε διαδικαστικές υποθέσεις, ζητήματα σπουδών ή σε επαφές με το εξωτερικό και ανθρώπους που βρίσκονται μακριά.

Δίδυμοι
Σήμερα η μέρα είναι ιδανική αν θέλεις να βάλεις σε τάξη την καθημερινότητα και να διεκπεραιώσεις με επιτυχία τις υποχρεώσεις σου. Παράλληλα, είναι μια πολύ καλή μέρα για να ασχοληθείς με την υγεία σου. Γενικότερα λοιπόν σήμερα μπορείς να βελτιώσεις την απόδοση του οργανισμού σου.

Καρκίνος
Ο Άρης στο ζώδιό σου σχηματίζει αντίθεση με σήμερα τον αυστηρό Κρόνο, γεγονός που σου υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει απέναντι στους άλλους, ενώ ταυτόχρονα είναι αυξημένες και οι δικές τους απαιτήσεις προς το πρόσωπό σου. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρχει κάποια απόσταση ανάμεσα σε σένα και στους γύρω σου, φυσική ή συναισθηματική.

Λέων
Η σημερινή ημέρα φέρνει για σένα μια πιεστική καθημερινότητα από την άποψη των υποχρεώσεων που καλείσαι να διευθετήσεις, όπως δείχνει η αντίθεση Άρη-Κρόνου, ενώ αν υπάρχουν υποθέσεις που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, επιζητούν εδώ και τώρα την τακτοποίησή τους. Επιπλέον θα πρέπει να θυμάσαι πως και η υγεία σου είναι μια σημαντική προτεραιότητα, μην αμελείς λοιπόν τη φροντίδα της.

Παρθένος
Σήμερα ο Άρης σχηματίζει αντίθεση με τον αυστηρό Κρόνο σε φιλικές θέσεις προς το δικό σου ζώδιο, στοιχείο που μαρτυρά πως παρά τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίσεις, μπορείς να τις δεις ως ευκαιρίες εδραίωσης της θέσης σου, ωστόσο θα πρέπει να φανείς συνεπής στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει πάνω σε δημιουργικά σου σχέδια.

Ζυγός
Ο Άρης σήμερα σχηματίζει αντίθεση με τον αυστηρό Κρόνο σε θέσεις κόντρα προς το δικό σου ζώδιο, είναι λοιπόν προτιμότερο να αφήσεις τις υπερβολές στην άκρη, καθώς ακόμη και το πιο μικρό παραστράτημα, σήμερα φέρνει «ποινές». Επιπλέον, υπάρχουν πιεστικές καταστάσεις στο σπίτι ή την οικογένεια που απαιτούν από μέρους σου πολύ λεπτούς χειρισμούς, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Οκτώβριο.

Σκορπιός
Η Σελήνη σήμερα περνάει στο δικό σου ζώδιο και κρατά στο προσκήνιο όσα προετοίμαζες το προηγούμενο διάστημα, ενώ η προσοχή σου επικεντρώνεται στα δικά σου θέλω. Επιπλέον, θέλεις να κάνεις νέα ξεκινήματα, είναι προτιμότερο όμως να τακτοποιήσεις πρώτα τις εκκρεμότητες προτού ξεκινήσεις κάτι άλλο. Άλλωστε, ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Άρης σχηματίζει αντίθεση με τον αυστηρό Κρόνο και σε αναγκάζει να «παίξεις με τους κανόνες».

Τοξότης
Σήμερα είναι μια ιδανική μέρα αν το ζητούμενο για σένα είναι η ηρεμία και η ενδοσκόπηση. Θέλεις ταυτόχρονα να βάλεις σε μια τάξη όσα σε μπερδεύουν, ενώ παράλληλα αναθεωρείς πολλές καταστάσεις και ζυγίζεις τα υπέρ και τα κατά προκειμένου να απαλλαγείς από εσωτερικές συγκρούσεις. Ταυτόχρονα όμως μοιάζεις λιγότερο ευέλικτος από όσο απαιτούν οι συνθήκες να είσαι και αυτό δημιουργεί αρκετές προστριβές με το περιβάλλον σου.

Αιγόκερως
Ο Άρης απέναντι από το δικό σου ζώδιο, σχηματίζει αντίθεση με σήμερα τον αυστηρό Κρόνο, στοιχείο που μαρτυρά πως καλείσαι να αναλάβεις το μερίδιο ευθύνης που σου αναλογεί σε μια κατάσταση, με ξεκάθαρη λογική. Παράλληλα, καλείσαι να φανείς ψύχραιμος και καλό είναι να έχεις επεξεργαστεί όλα τα δεδομένα, ειδικά αν είσαι γεννημένος στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου.

Υδροχόος
Σήμερα είναι μια εξαιρετική μέρα για να προωθήσεις ζητήματα καριέρας και γενικότερα να διευρύνεις την φήμη ή να βελτιώσεις την εικόνα σου. Εκμεταλλεύσου λοιπόν τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν χωρίς να κοινολογείς τα σχέδιά σου.

Ιχθείς
Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα αισιόδοξη για σένα, είτε συμπίπτει κάποια ευχάριστη συγκυρία που σου φτιάχνει το κέφι, είτε γιατί νιώθεις εσύ καλύτερα με τον εαυτό σου και αυτό το ακτινοβολείς στο περιβάλλον σου. Παράλληλα είναι μια καλή μέρα για επαφές και για να χειριστείς νομικά ή διαδικαστικά θέματα, ζητήματα σπουδών αν είσαι σπουδαστής ή υποθέσεις που συνδέονται με το εξωτερικό.

Πηγή: http://astropedia.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *