Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 14 Μαΐου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 14 Μαΐου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 14 Μαΐου

Κριός
Σήμερα επανεξετάζεις πολλά πράγματα στη ζωή σου και κυρίως την τακτική σου, που δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Θα δώσεις τέλος σε ό,τι σε εμποδίζει και θα κάνεις νέο ξεκίνημα, με περισσότερη οργάνωση αυτή τη φορά. Είσαι σίγουρος πλέον για αυτά που θες και γνωρίζεις τις δυνάμεις σου κι αυτό σε καθιστά δυναμικά και ιδιαίτερα αισιόδοξο για το μέλλον.

Ταύρος
Η σημερινή ημέρα προβλέπεται ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα επαγγελματικά σου και ίσως προκύψει κάποια αύξηση ή ακόμη και προαγωγή. Μην ενθουσιάζεσαι όμως υπερβολικά, γιατί μπορεί να κάνεις λάθη και να πέσεις σε παγίδες. Φρόντισε λοιπόν να παραμείνεις ρεαλιστής και επιστράτευσε τη σοφία και το ένστικτό σου.

Δίδυμοι
Κοπιάζεις πολύ για να αλλάξεις τα πράγματα προς το καλύτερο, χωρίς όμως να βλέπεις ουσιαστικά αποτελέσματα. Σήμερα, όσο κι αν δε το πιστεύεις είσαι πολύ κοντά στο να τα καταφέρεις, γι’ αυτό μην παραιτείσαι και τα αφήσεις όλα να πάνε χαμένα. Ορισμένες παλιές υποθέσεις σου δεν έχουν κλείσει με τον τρόπο που θα έπρεπε κι αυτό μέσα σου σε ενοχλεί. Κάνε τώρα ό,τι δεν έκανες τότε, καθώς ποτέ δεν είναι αργά.

Καρκίνος
Τα πράγματα γύρω σου κινούνται με ιλιγγιώδη ταχύτητα, οπότε και οι δικές σου αντιδράσεις πρέπει να είναι το ίδιο γρήγορες, ώστε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Μην αφήσεις τα νεύρα σου να κυριαρχήσουν, γιατί θα πεις και θα κάνεις πράγματα που δε θες πραγματικά. Κινήσου με γνώμονα τη λογική και με ψυχραιμία θα τα καταφέρεις.

Λέων
Η σημερινή σου ενέργεια και η τονωμένη σου αυτοπεποίθηση θα σου δώσουν την απαραίτητη ώθηση να δρομολογήσεις όλα σου τα σχέδια και έχεις πολλές πιθανότητες να τα καταφέρεις. Μη φερθείς με τίποτα επιπόλαια και βιαστικά, και θα βγεις κερδισμένος. Απόφυγε να κλείνεσαι στον εαυτό σου και δώσε την ευκαιρία σε όσους σε νοιάζονται να σε βοηθήσουν. Πολλές ευχάριστες εκπλήξεις αναμένεται να βελτιώσουν πολύ τη διάθεσή σου.

Παρθένος
Οι εξελίξεις το τελευταίο διάστημα κινούνται με απίστευτη ταχύτητα και είναι λογικό να έχεις βγει από το πρόγραμμά σου. Πάρε το χρόνο σου ώστε να ηρεμήσεις και να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου. Έπειτα, φρόντισε με ψυχραιμία και συγκέντρωση να βάλεις μια τάξη στη ζωή σου και να είσαι χαλαρός.

Ζυγός
Σήμερα θα σου δοθεί η ευκαιρία να αποστασιοποιηθείς λίγο από το κοινωνικό γίγνεσθαι, να σκεφτείς τι πραγματικά θες και να αναθεωρήσεις τις μεθόδους σου, προκειμένου να το αποκτήσεις. Μην το παρακάνεις όμως με την εσωστρέφεια, καθώς πρέπει να επιστρέψεις γρήγορα στην πραγματικότητα και να μη χάσεις τις εξελίξεις.

Σκορπιός
Φρόντισε στο εξής να μην παραμερίζεις τα ζητήματά σου, αλλά να τα λύνεις στην ώρα τους. Περιόρισε την επιπολαιότητα και τον αυθορμητισμό σου, για να μην οδηγηθείς σε λάθος μονοπάτια και αποφάσεις.

Τοξότης
Η ημέρα δε διευκολύνει ιδιαίτερα την επικοινωνία με τους γύρω σου, οπότε φρόντισε να μην προβείς σε συζητήσεις, που μπορεί να προκαλέσουν διαφωνίες και εντάσεις. Να είσαι ψύχραιμος σε κάθε περίπτωση και να διατηρείς διπλωματική στάση.

Αιγόκερως
Η μέρα θα είναι αρκετά ήρεμη. Αξιοποίησέ το αυτό και βρες την ευκαιρία να βάλεις σε τάξη κάθε ζήτημα που κωλυσιεργούσε και σε άγχωνε. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, θα κρίνεις εκ νέου ορισμένα πρόσωπα και στο εξής θα είσαι πιο επιφυλακτικός. Ξέρεις πλέον πού βαδίζεις, έχοντας απόλυτη συναίσθηση του τι γίνεται γύρω σου και αυτό σε βοηθάει να είσαι χαλαρός.

Υδροχόος
Η ημέρα σου θα κυριαρχηθεί από πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και τα νέα δεδομένα θα σε κάνουν πολύ χαρούμενο. Μέσα σε αυτό το άκρως θετικό κλίμα, θα διεκπεραιώσεις όλες τις υποχρεώσεις σου και θα υιοθετήσεις άλλες τακτικές, πιο αποτελεσματικές. Μην αμφιβάλλεις στιγμή για τις κινήσεις σου, καθώς με την βοήθεια των πλανητών στο σύνολό τους, δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο λάθους ή αποτυχίας.

Ιχθείς
Σήμερα που τα πράγματα στη ζωή σου είναι πιο χαλαρά, αφιέρωσε χρόνο σε φιλικά και οικεία πρόσωπα που αντιμετωπίζουν προβλήματα και χρειάζονται τη βοήθεια και τη στήριξή σου. Αν κάπου αισθανθείς πίεση, μην πτοηθείς. Έχεις τη δυνατότητα και την υποχρέωση να σταθείς δίπλα τους, όσο κι αν κάποιες στιγμές νιώθεις ότι κουράζεσαι.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *