Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 14 Μαΐου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 14 Μαΐου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 14 Μαΐου

Κριός
Η σημερινή ημέρα κρατά τις υποθέσεις ρουτίνας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου, ωστόσο νιώθεις να πνίγεσαι από όλες αυτές τις βαρετές εκκρεμότητες και αντιδράς σπασμωδικά απέναντι στον κάθε περιορισμό, ενώ υπάρχει έντονα το ενδεχόμενο να παρασυρθείς σε επιπόλαιες ή απερίσκεπτες ενέργειες. Φρόντισε λοιπόν να ασχοληθείς μόνο με τα σημαντικά και να κατευθύνεις την όρεξη που έχεις σε δημιουργικά κανάλια.

Ταύρος
Η σημερινή ημέρα χρειάζεται από την πλευρά σου λεπτότερους χειρισμούς, παρότι έχει πολλές ευκαιρίες από τις οποίες μπορείς να βγεις ωφελημένος. Απόφυγε όμως παρορμητικές κινήσεις πάνω σε δημιουργικά σου σχέδια, καθώς υπάρχουν ανατροπές που δεν είχες υπολογίσει. Επιπλέον αν συνεργάζεσαι με άλλα πρόσωπα για τις υποθέσεις σου, ενδεχομένως να δυσκολευτείς να συγχρονίσεις τα διαφορετικά σου «θέλω».

Δίδυμοι
Μια αρκετά πιεστική ημέρα η σημερινή καθώς η προσοχή σου είναι στραμμένη στα ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια, τα οποία σε προβληματίζουν έντονα. Είναι λοιπόν προτιμότερο να αποφύγεις σήμερα τη λήψη σημαντικών αποφάσεων, καθώς η ανάγκη σου για ασφάλεια, αλλά και η βιασύνη για λύσεις εδώ και τώρα, οδηγούν σε σημαντικά λάθη. Προτίμησε λοιπόν να ζητήσεις και τη στήριξη τρίτων.

Καρκίνος
Μολονότι η σημερινή ημέρα έχει για σένα πολλές δυνατότητες τις οποίες εκμεταλλεύεσαι για να έρθεις πιο κοντά στα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, υπάρχουν πολύ έντονες προκλήσεις στην καθημερινότητά σου, κυρίως με τις υποχρεώσεις και τα ζητήματα πρακτικής φύσεως που εκκρεμούν. Επιπλέον, θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στις μετακινήσεις σου και μην αμελείς την φροντίδα της υγείας σου.

Λέων
Κάπως πιεστική ημέρα για σένα η σημερινή, που φέρνει παρορμητικότητα αλλά και την αίσθηση ότι δεν σε στηρίζουν αρκετά, ωστόσο να θυμάσαι πως οι δυσκολίες σκοπό έχουν να σου δείξουν την πραγματικότητα και να σε αποδεσμεύσουν από ότι σε κρατάει πίσω. Αυτό είναι και το μάθημα που θέλει να σε διδάξει η θετική όψη του κυβερνήτη σου Ήλιου με τον Πλούτωνα που πραγματοποιείται σήμερα.

Παρθένος
Η Σελήνη κινούμενη στο δικό σου ζώδιο, σε δυσμενή όψη με τον Άρη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, μαρτυρά πως άγεσαι από τις συνθήκες καθώς τα περιθώρια επιλογών που έχεις αυτή τη στιγμή μοιάζουν αρκετά περιορισμένα. Επιπλέον ετοιμάζεις πολλά και σημαντικά πράγματα, ακόμη και σε πείσμα εκείνων που μοιάζουν να φέρνουν εμπόδια στο δρόμο σου.

Ζυγός
Και η σημερινή ημέρα σε βρίσκει αρκετά εσωστρεφή και προσπαθείς να αφουγκραστείς τις τωρινές καταστάσεις για να αποφασίσεις πώς θα δράσεις. Ωστόσο υπάρχουν παρασκηνιακές ενέργειες που σε μπερδεύουν σε αδιέξοδα, ενώ εσύ από την άλλη είσαι ιδιαίτερα εριστικός με τους κοντινούς σου ανθρώπους. Επιπλέον, θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός σήμερα στις μετακινήσεις σου, αλλά και στις συζητήσεις που θα κάνεις, κυρίως μέχρι το βραδάκι.

Σκορπιός
Παρά το γεγονός ότι η σημερινή ημέρα δίνει πρόσφορο έδαφος για να κυνηγήσεις τους στόχους σου και να ασχοληθείς με συλλογικές προσπάθειες, υπάρχουν σημαντικά εμπόδια πρακτικής φύσεως που βάζουν εν μέρει φρένο στις δικές σου επιδιώξεις, ωστόσο υπάρχουν πρόσωπα δίπλα σου που φέρνουν διεξόδους εκεί που εσύ αναζητάς λύσεις.

Τοξότης
Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα απαιτητική για σένα, καθώς η Σελήνη παραμένοντας στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, σχηματίζει δυσαρμονική όψη με τον Άρη απέναντι από το δικό σου ζώδιο, κάτι που για σένα μαρτυρά πως οι ενέργειες που κάνεις ενδεχομένως να θέσουν σε κίνδυνο την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω.

Αιγόκερως
Η σημερινή ημέρα φέρνει κάποιες αναστατώσεις, παρά τα θετικά σημεία που υπάρχουν και εκμεταλλευόμενος αυτά μπορείς να ωφεληθείς. Ωστόσο ένα πιθανό σενάριο για σένα είναι πως εμπιστεύεσαι άκριτα την τύχη ή κάποια πρόσωπα που σε περιβάλλουν και αυτό οδηγεί σε απογοητεύσεις ή σε εμπλέκει σε μπελάδες, ενώ παράλληλα υπάρχει η πιθανότητα να σε αφήσουν «ξεκρέμαστο» πρόσωπα στα οποία υπολόγιζες.

Υδροχόος
Σήμερα προσπαθείς  να επανακτήσεις τον έλεγχο των καταστάσεων, ωστόσο υπάρχουν σημαντικές ανατροπές στα σχέδιά σου μέσα στον ορίζοντα της σημερινής ημέρας. Έτσι λοιπόν είναι προτιμότερο να κατευθύνεις τις προσπάθειές σου σε δημιουργικά κανάλια όπου μπορείς να δεις απτό αποτέλεσμα, αντί να ξοδεύεσαι σε παιχνίδια εντυπώσεων και εξουσίας στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Ιχθείς
Μεταξύ σφύρας και άκμονος σε τοποθετεί η σημερινή ημέρα αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, καθώς ο Άρης σχηματίζει δυσαρμονική όψη με τη Σελήνη απέναντί σου, στοιχείο που μαρτυρά πως οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει αυτό το διάστημα, σε αποκόπτουν από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ γενικότερα οι τωρινές συνθήκες μοιάζουν να σε πιέζουν ιδιαίτερα.

Πηγή: http://astropedia.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *