Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 14 Νοεμβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 14 Νοεμβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 14 Νοεμβρίου

Κριός
Η Σελήνη κινείται σε μια θέση που σε κάνει πιο επικοινωνιακό σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες και εσύ θες να μιλήσεις για όσα σε απασχολούν στα κοντινά σου πρόσωπα, μην ξεχνάς όμως να είσαι προσεκτικός καθώς γίνονται κάποια σχόλια για σένα, φρόντισε λοιπόν να μην δίνεις λαβές. Σε γενικές γραμμές πάντως είναι από τις πιο βοηθητικές μέρες της εβδομάδας.

Ταύρος
Σήμερα τα πράγματα καταλαγιάζουν, καθώς τώρα επιδιώκεις να ηρεμήσεις, έτσι αυτή η μέρα σου δίνει την δυνατότητα για απλές, μικρές, καθημερινές απολαύσεις, οι οποίες μοιάζουν να είναι για σένα ζωτικής σημασίας, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στα μέσα του ζωδίου, που είσαι ευνοημένος από το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, που φέρνει σταθεροποίηση και ανάπτυξη.

Δίδυμοι
Η Σελήνη συνεχίζει να κινείται στο ζώδιό σου και θέλεις να έχεις τον πρώτο λόγο σε ό,τι γίνεται, παράλληλα νιώθεις ότι θες να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Ιούνιο. Πρόσεξε όμως στις μετακινήσεις σου ή στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου, καθώς είσαι εριστικός και η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σου Ερμή σε δυσκολεύει.

Καρκίνος
Σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις ένα βήμα πίσω και να αφουγκραστείς τις εξελίξεις αυτής της περιόδου, ενώ αν το πρόγραμμά σου το επιτρέπει μπορείς να βρεις χρόνο να ξεκουραστείς και να ασχοληθείς μόνο με όσα σε γεμίζουν. Παράλληλα όμως κάποια δημιουργικά σου σχέδια έχουν ανατροπές, δείξε λοιπόν περισσότερη ευλυγισία, καθώς οι γύρω σου θεωρούν πως είσαι άκαμπτος.

Λέων
Η Σελήνη σε ένα φιλικό προς το δικό σου ζώδιο, φέρνει στο προσκήνιο τους στόχους που θέτεις, φρόντισε όμως να συνυπολογίσεις και τους οικονομικούς συντελεστές στο εκάστοτε εγχείρημά σου, διότι υπάρχει η τάση να τρέφεις κάποιες αυταπάτες πάνω σε αυτόν τον τομέα. Επίσης, σήμερα θέλεις να δεις φίλους και να νιώσεις πως μπορείς να αφεθείς στους άλλους, όμως αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου, τότε μάλλον περνάς δεύτερη εφηβεία!

Παρθένος
Η Σελήνη σήμερα σε ένα ζώδιο κόντρα με το δικό σου, στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου σε κάνει να σκέφτεσαι τι «πρέπει» να κάνεις, ενώ ο ανάδρομος Ερμής απέναντί σου φέρνει κάποια μπερδέματα στον ορίζοντα της ημέρας, τα οποία τελικά λειτουργούν σαν τροχοπέδη για την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω. Φρόντισε λοιπόν να είσαι απόλυτα προσγειωμένος και συνετός στην προσέγγιση των άλλων.

Ζυγός
Μια βοηθητική μέρα της εβδομάδας, με την Σελήνη να περνά στον αισιόδοξο ένατο ηλιακό σου οίκο και εσύ ξεκινάς πιο θετικά τις υποθέσεις σου. Θυμήσου όμως πως ο Ήλιος σε καλή όψη με τον «σκληρό» Πλούτωνα αυτή την περίοδο σε κάνει πιο ώριμο και σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι ακριβώς ψάχνεις και τι θες, πράγμα πολύτιμο για κάθε Ζυγό.

Σκορπιός
Τώρα συγκεντρώνεις όλες τις πληροφορίες που ήρθαν στα χέρια σου αυτό το διάστημα και απομακρύνεσαι για λίγο από την πολυκοσμία για να βγάλεις συμπεράσματα. Αυτά τα συμπεράσματα όμως θα είναι βιαστικά, και ενδεχομένως παρακινδυνευμένα, με τον ανάδρομο Ερμή.

Τοξότης
Η Σελήνη κινείται απέναντί σου και οι άλλοι, μαζί με τις υποθέσεις τους γίνονται η πρώτη σου προτεραιότητα, ενώ πιθανώς εκείνοι να ορίζουν το πρόγραμμα της μέρας και εσύ ακολουθείς την ροή. Φρόντισε όμως να είσαι συνεπής και να βλέπεις καθαρά, καθώς δεν αποκλείεται να μην είναι όλοι εντάξει απέναντί σου. Παράλληλα, δεν είναι εποχή για παρατυπίες ή απερισκεψίες με τον ανάδρομο Ερμή.

Αιγόκερως
Αυτό το διάστημα είναι εξαιρετικό περισσότερο για να βάλεις κάποια πρακτικά ζητήματα στην άκρη με το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, παρά για να διασκεδάσεις, ενώ η μέρα σου δίνει πρόσφορο έδαφος για να βάλεις σε μια σειρά τις υποθέσεις σου, αλλά παράλληλα να ασχοληθείς και με την υγεία σου, ειδικά αν έχεις καταπονήσει τον οργανισμό σου.

Ιχθείς
Η σημερινή ημέρα ενδείκνυται για να ασχοληθείς με τα του οίκου σου, να βάλεις σε μια τάξη το σπίτι και τις υποθέσεις του, ή να επιλύσεις ένα οικογενειακό θέμα. Το σίγουρο είναι πως στρέφεσαι στο παρελθόν για λύσεις, καθώς η καθημερινότητά σου εξελίσσεται με τρόπους που δεν μπορείς να προβλέψεις και αναζητάς στήριγμα.

Πηγή: http://astropedia.gr/

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *