BEAUTY

Lifting Vegetal: Ο σύμμαχός σου για νεανική επιδερμίδα από τον Yves Rocher

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως καθώς η επιδερμίδα ωριμάζει, οι ανάγκες της αλλάζουν. Ενώ οι ρουτίνες περιποίησης κατά την αρχή...

Lifting Vegetal: Ο σύμμαχός σου για νεανική επιδερμίδα από τον Yves Rocher

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως καθώς η επιδερμίδα ωριμάζει, οι ανάγκες της αλλάζουν. Ενώ οι ρουτίνες περιποίησης κατά την αρχή...

BEAUTY

Lifting Vegetal: Ο σύμμαχός σου για νεανική επιδερμίδα από τον Yves Rocher

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως καθώς η επιδερμίδα ωριμάζει, οι ανάγκες της αλλάζουν. Ενώ οι ρουτίνες περιποίησης κατά την αρχή...

Lifting Vegetal: Ο σύμμαχός σου για νεανική επιδερμίδα από τον Yves Rocher

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως καθώς η επιδερμίδα ωριμάζει, οι ανάγκες της αλλάζουν. Ενώ οι ρουτίνες περιποίησης κατά την αρχή...
ΖΩΔΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ Τι λένε τ' άστρα για σήμερα, 14 Σεπτεμβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 14 Σεπτεμβρίου

Κριός
Εσάς τους Κριούς την Παρασκευή και το Σάββατο σας απασχολούν τα οικονομικά σας. Το Σάββατο επίσης δεν είναι μια καλή ημέρα, για να συζητήσετε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Η αντίθεση Ερμή – Ουρανού δυναμιτίζει παλιές καταστάσεις, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 3 Απριλίου. Αντίθετα, τα εργασιακά σας θέματα μπορούν να αποδώσουν κατά τον καλύτερο τρόπο. Εσείς που έχετε γεννηθεί την πρώτη μέρα του ζωδίου σας ξεκινάτε τώρα μια νέα και σημαντική πορεία σε ό,τι έχει σχέση με τα ταξίδια και τις νομικές σας υποθέσεις, αλλά και με σημαντικές επαφές. Ο Άρης, ο κυβερνήτης πλανήτης σας, επιτέλους περνά στο χαρούμενο ζώδιο του Τοξότη, αφήνοντας αυτό του Σκορπιού, απ’ όπου μπορεί να σας πλήγωσε. Την Κυριακή μπορείτε να καταστρώσετε ένα σχέδιο δουλειάς, να προωθήσετε τυχόν θέματα υγείας αλλά και γενικότερα να δείτε ανθρώπους από τον χώρο της εργασίας σας να γοητεύονται από σας. Προσοχή το Σάββατο. Η Κυριακή είναι μέρα επικοινωνίας.

Ταύρος
Εσείς οι Ταύροι, με την Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, θα ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα. Ο Κρόνος όμως, ειδικά το Σάββατο (ιδίως προς το μεσημέρι), μπορεί να φέρει διαφωνίες ακόμη και προστριβές θα μπορούσα να πω με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, ειδικά σε σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 10 Μαΐου. Ακόμη, το Σάββατο προσέχετε τις συζητήσεις οικονομικού χαρακτήρα, είτε αφορούν σε θέματα της εργασίας σας είτε σε θέματα της υγείας σας. Αντίθετα, η συναισθηματική σας ζωή λέει πολλά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στην Πρωτομαγιά. Κάποιες σχέσεις μπορεί να αναζωπυρωθούν, καθώς μπορεί να βρείτε σημαντικά σημεία επαφής με το σύντροφό σας. Σε θέματα ακίνητης περιουσίας αποφύγετε να είστε υπερβολικοί, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 4 Μαΐου. Οι εντάσεις που είχατε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας δείχνουν να καταλαγιάζουν τώρα, που ο Άρης εγκαταλείπει τον Σκορπιό, έστω και αν τα σοβαρά θέματα δεν τελειώνουν για σας τους Ταύρους του δευτέρου δεκαημέρου. Τώρα θα μπείτε στον πειρασμό ή στην ανάγκη να ασχοληθείτε με ένα οικονομικό, κληρονομικό ή φορολογικό σας θέμα. Γενικά, αυτόν τον καιρό θα ασχοληθείτε με σημαντικά οικονομικά σας θέματα.

Δίδυμοι
Από σας τους Διδύμους δεν λείπει ένας εκνευρισμός που έχει σχέση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Προσπαθήστε να έρθετε πιο κοντά τους χωρίς εντάσεις. Η Κυριακή είναι μια πολύ ωραία μέρα, για να δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Η παρουσία του Άρη στον Τοξότη, απέναντι από το ζώδιό σας, δημιουργεί ένταση σε σας που έχετε γεννηθεί στις 21-22 Μαΐου. Ο Δίας ευνοεί ιδιαίτερα τις σχέσεις σας με τους άλλους, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 4 Ιουνίου. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε καθώς την Κυριακή που η Σελήνη θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο. Όμως, μην αναμίξετε φίλους με τα προσωπικά σας. Το Σάββατο απαιτείται προσοχή: Ο εκνευρισμός μπορεί να σας οδηγήσει γενικά σε ρήξεις σχέσεων, ενώ ο Άρης, που θα κινείται για αρκετό καιρό απέναντι από το ζώδιό σας ( ως τις 25 Οκτωβρίου), μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Οι συζητήσεις μαζί τους «καίνε».

Καρκίνος
Για σας τους Καρκίνους ένα οικογενειακό σας θέμα έρχεται και πάλι έντονα στο προσκήνιο, ειδικά το Σάββατο, για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5 Ιουλίου. Όμως, μικρές διαδρομές θα είναι ιδιαίτερα καλές, ενώ θα ρυθμιστούν κάποιες υποθέσεις που είχαν χαλάσει, ιδίως για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 3 Ιουλίου. Ο Άρης περνά στον Τοξότη, στρέφοντας το ενδιαφέρον σας στην εργασία σας αλλά και σε θέματα της υγείας σας. Την Παρασκευή και το Σάββατο θα δείτε φίλους, ενώ την Κυριακή θα θελήσετε να μείνετε για λίγο μόνοι, ώστε να προγραμματίσετε γενικότερα την ζωή σας. Οι διακοπές έχουν τελειώσει για σας και τώρα αρχίζει μια περίοδος, στην διάρκεια της οποίας θα σας απασχολήσουν σοβαρά επαγγελματικά και εργασιακά θέματα.

Λέων
Για σας τους Λέοντες αυτή είναι μια εποικοδομητική περίοδος, στην διάρκεια της οποίας μπορείτε να ρυθμίσετε κάποια οικονομικά σας θέματα. Η νέα θέση του Άρη στον Τοξότη (από την Κυριακή) είναι δημιουργική, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Το Σάββατο όμως μπορεί να σας εκνευρίσουν λίγο κάποιες συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Η Κυριακή είναι μια πολύ καλύτερη μέρα, για να δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Ο Δίας ευνοεί ιδιαίτερα την επέκταση σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5 Αυγούστου προσέχετε τα κιλά σας! Οι οικογενειακές καταστάσεις – όπως έχουμε πει πολλές φορές – δεν λείπουν.

Παρθένος
Για σας, Παρθένοι μου, το τριήμερο αυτό είναι ευχάριστο αλλά και αντιφατικό. Την Παρασκευή και το Σάββατο η Σελήνη στον Ταύρο ευνοεί ιδιαίτερα τα ταξίδια, τις σπουδές και τις νομικές υποθέσεις σας. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας ευνοεί την συναισθηματική σας ζωή, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 3-5 Σεπτεμβρίου. Ένα οικονομικό σας θέμα μπορεί να σας εκνευρίζει. Η νέα θέση του Άρη στον Τοξότη επηρεάζει τα οικογενειακά σας θέματα. Οι μετακομίσεις, οι μετακινήσεις, οι επισκευές, μπορεί να σας πονοκεφαλιάζουν. Προς το παρόν επηρεάζεστε εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 25 Αυγούστου. Προσπαθήστε να ρυθμίσετε κάποιες σημαντικές υποθέσεις σας. Ειδικά το Σάββατο, μην υπογράψετε συμβόλαια ή συμφωνίες.

Ζυγός
Για σας τους Ζυγούς η Αφροδίτη, κυβερνήτης πλανήτης σας, δέχεται ευνοϊκές όψεις την Κυριακή, με μια μυστική συμφωνία ή μια μυστική επαφή να σηματοδοτεί πολλά για σας. Ωστόσο, για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6 Οκτωβρίου, η αντίθεση Ερμή – Ουρανού δημιουργεί ένταση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Η Κυριακή είναι μια καλύτερη μέρα, καθώς η Σελήνη στους Διδύμους σάς ανοίγει δρόμους και ξεχνάτε τα οικονομικά σας θέματα. Ο Άρης έχει εγκαταλείψει τον Σκορπιό, μια θέση που σας δημιούργησε αρκετά έξοδα. Τώρα ξεκινά μια περίοδος, κατά την οποία θα υπάρξουν πολλές μετακινήσεις, μετακομίσεις και επισκευές, οι οποίες βέβαια είναι ιδιαίτερα ευχάριστες και γίνονται σε φιλικό κλίμα. Θα κάνετε πολλά ταξίδια με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσέχετε τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο, καθώς με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας μπορεί να έχετε να πείτε πολλά. Οι φίλοι σας σάς βοηθούν. Νέοι δρόμοι ανοίγονται για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6 του Οκτωβρίου.

Σκορπιός
Η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, την Παρασκευή και το Σάββατο, δημιουργεί σε σας τους Σκορπιούς κάποια ένταση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Το διήμερο αυτό είναι σαν να έχετε την προσωπική σας Πανσέληνο. Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες δεν ευοδώνονται, ειδικά αν αφορούν ένα οικονομικό σας θέμα. Οι φίλοι και συγγενείς σας, σε οποιοδήποτε θέμα τους αφορά, είναι ιδιαίτερα ευεργετικοί για σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 4-5 Δεκεμβρίου. Κάποιες συναντήσεις και παλιές ιστορίες έρχονται τώρα στο προσκήνιο. Το πέρασμα του Άρη στον Τοξότη δημιουργεί νέα σχέδια, νέες προοπτικές αλλά και κάποια αναγκαία έξοδα, τα οποία όμως θα είναι εποικοδομητικά. Η Κυριακή είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για σας.

Τοξότης
Εσείς οι Τοξότες αυτό το Σαββατοκύριακο υποδέχεστε τον Άρη στο ζώδιό σας, και έτσι θα μάθετε πολλά από όσα παρασκηνιακά έχουν γίνει το προηγούμενο διάστημα. Η επαγγελματική και η κοινωνική σας ζωή είναι ιδιαίτερα ευχάριστη, παρά το γεγονός ότι οι φίλοι μπορεί να σας φορτίσουν. Μην αναμίξετε τους φίλους σας στην προσωπική σας ζωή. Την Κυριακή, με την Σελήνη να βρίσκεται απέναντι από το δικό σας ζώδιο, μπορείτε να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας. Ο Άρης σάς κάνει δυναμικούς και ανανεωμένους, δεν θα πρέπει όμως να βιάζεστε. Καθώς θα παραμείνει αρκετό καιρό στο ζώδιό σας, ως τις 25 Οκτωβρίου, ήρθε ο καιρός να δράσετε. Αυτό το Σαββατοκύριακο όμως ευνοεί και τις κοινωνικές σας επαφές.

Αιγόκερως
Για σας τους Αιγόκερους, ειδικά αν έχετε γεννηθεί στις αρχές Ιανουαρίου, αυτό είναι ένα πολύ όμορφο και εποικοδομητικό τριήμερο, που ευνοεί τα ταξίδια και τις επαφές σας με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Την Παρασκευή και το Σάββατο θα ασχοληθείτε εποικοδομητικά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, έστω και μετ’ εμποδίων κάποιες φορές. Όμως, εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 3 Ιανουαρίου δεν θα πρέπει να επαναλάβετε κάποια λάθη του παρελθόντος όσον αφορά ένα επαγγελματικό σας θέμα.

Υδροχόος
Για σας τους Υδροχόους τις μέρες αυτές υπάρχει ένα εμπόδιο, είτε για ένα ταξίδι που θέλετε να κάνετε είτε για κάποια καινούργια σχέδια που καταστρώνετε. Τώρα όμως τελειώνει μια περίοδος, κατά την οποία σάς είχαν φορτίσει τα επαγγελματικά σας. Η οικογένεια ζητά την προσοχή σας την Παρασκευή και το Σάββατο. Ο Δίας ευνοεί ιδιαίτερα τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Επίσης κάτι καινούργιο γεννιέται στον οικονομικό και συναισθηματικό τομέα της ζωής σας.

Ιχθείς
Εσείς οι Ιχθύες την Παρασκευή και το Σάββατο μπορείτε δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, τα οποία όμως ενδεχομένως να σας φορτίσουν με τα προβλήματά τους. Η νέα θέση του Άρη στον Τοξότη δημιουργεί για εσάς κάποια επαγγελματικά θέματα, τα οποία θα πρέπει να προσέξετε, καθώς ο Ποσειδώνας, κυβερνήτης πλανήτης σας, ίσως σας οδηγήσει σε κάποια λάθη, ειδικά εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 24 Φεβρουαρίου. Τις επόμενες ημέρες, γύρω στις 21-22 Σεπτεμβρίου, ίσως σας εξαπατήσουν ή ίσως κάνετε εσείς κάποια λάθη. Προσέχετε, λοιπόν. Παρ’ όλα αυτά εξακολουθούν να είναι ευνοϊκές οι συνθήκες για τα ταξίδια και τις σπουδές σας. Ένα οικονομικό ας θέμα δεν φαίνεται να έχει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Αν έχετε παιδιά ή νεαρά πρόσωπα στο σπίτι, προσέχετε. Ίσως το Σάββατο να πρέπει να τους συμπαρασταθείτε στις αγωνίες τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Τι συμβαίνει στην ψυχολογία σου όταν στολίζεις πιο νωρίς για τα Χριστούγεννα;

Τα Χριστούγεννα είναι μόλις πέντε εβδομάδες μακριά και οι περισσότεροι έχουν ήδη τοποθετήσει τα χριστουγεννιάτικα στολίδια τους στο σπίτι.

Ερεθισμός του δέρματος από την μάσκα: Πώς να το αντιμετωπίσετε σωστά

Πολλοί ακόμη είναι οι συμπολίτες μας οι οποίοι είτε αναγκαστικά λόγω της εργασίας τους, είτε επειδή επιθυμούν να φορούν προστατευτική μάσκα μετά...

3 casual looks που μπορείς να δημιουργήσεις με ένα μαύρο κολάν

Είναι η εποχή που ακόμη μας μπερδεύει κάπως η θερμοκρασία. Μία κάνει ζέστη, ενώ άλλες μέρες η θερμοκρασία πέφτει χωρίς να το...

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 25 Οκτωβρίου

ΚριόςΗ σημερινή ημέρα μπορεί να σε φέρνει κοντά σε φίλους, όμως κινείται σε πιο εσωστρεφή επίπεδα σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, τονίζει αρκετά...

Υπνοδωμάτιο: Τα 5 πράγματα που μπορούν να ανανεώσουν τη διακόσμησή του

Έχετε αποφασίσει ότι θέλετε να προχωρήσετε σε μια ανανέωση του υπνοδωματίου σας; Αλλά δεν ξέρετε από που να ξεκινήσετε.

7 tips για να παραμείνουν τα μαύρα σας τζιν παντελόνια…μαύρα

Τα μαύρα jean παντελόνια κατέχουν μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά και την γκαρνταρόμπα μας, καθώς συνδυάζουν πολλά χαρακτηριστικά που θέλουμε να έχουν...

LIKE NEWS

Μελίνα Ασλανίδου: Από Κρήτη – Αθήνα με το νέο της clip για την επιτυχία «Δε Βάζεις Μυαλό»!

Η Μελίνα Ασλανίδου παρουσιάζει το music video της επιτυχίας «Δε Βάζεις Μυαλό», που κυκλοφορεί από την Panik Records! Το «Δε Βάζεις Μυαλό» μεταφέρεται στις οθόνες...

Shawn Mendes: Το επίσημο trailer του ντοκιμαντέρ «In Wonder»

Οι πρώτες σκηνές από το νέο ντοκιμαντέρ του Shawn Mendes. Ο Shawn Mendes δίνει στη δημοσιότητα το επίσημο trailer για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ του με...

J2US: Επική γκάφα από την Βίκυ Σταυροπούλου για τον Τριαντάφυλλο – Τον είπε Γαρύφαλλο

Τριαντάφυλλε τι ντροπή ήταν αυτό σου ζητάω χίλια συγγνώμη" αναφώνησε η Βίκυ Σταυροπούλου. Μια επική γκάφα έγινε στο J2US, αφού...

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη ακούραστη έριξε τον χορό της στο J2US

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη τραγούδησε και χόρεψε στο J2US. Μια χάρη ζήτησε ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης στο J2US από την...

Τι συμβαίνει στην ψυχολογία σου όταν στολίζεις πιο νωρίς για τα Χριστούγεννα;

Τα Χριστούγεννα είναι μόλις πέντε εβδομάδες μακριά και οι περισσότεροι έχουν ήδη τοποθετήσει τα χριστουγεννιάτικα στολίδια τους στο σπίτι.

Ερεθισμός του δέρματος από την μάσκα: Πώς να το αντιμετωπίσετε σωστά

Πολλοί ακόμη είναι οι συμπολίτες μας οι οποίοι είτε αναγκαστικά λόγω της εργασίας τους, είτε επειδή επιθυμούν να φορούν προστατευτική μάσκα μετά...

3 casual looks που μπορείς να δημιουργήσεις με ένα μαύρο κολάν

Είναι η εποχή που ακόμη μας μπερδεύει κάπως η θερμοκρασία. Μία κάνει ζέστη, ενώ άλλες μέρες η θερμοκρασία πέφτει χωρίς να το...

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 25 Οκτωβρίου

ΚριόςΗ σημερινή ημέρα μπορεί να σε φέρνει κοντά σε φίλους, όμως κινείται σε πιο εσωστρεφή επίπεδα σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, τονίζει αρκετά...

«Αυτό Που Σκοτώνει»: Ο Γιάννης Λάφης του «The Final Four» κάνει το ντεμπούτο του

Ο Γιάννης Λάφης ερμηνεύει μία δυναμική ερωτική μπαλάντα. Ο Γιάννης Λάφης μας συστήνεται και δισκογραφικά τραγουδώντας «Αυτό Που Σκοτώνει» στο debut single του που κυκλοφορεί...

Ariana Grande: Το πρώτο απόσπασμα του single «Positions»

Ένα δείγμα από το νέο single της Ariana Grande. Η Ariana Grande δίνει στη δημοσιότητα ένα σύντομο αλλά απολαυστικό απόσπασμα από το πολυαναμενόμενο νέο τραγούδι...

G-Eazy και blackbear συνεργάζονται στο single «Hate The Way»

Η χημεία που έχουν ο G-Eazy και ο blackbear κάθε φορά που συναντιούνται κάνει ξανά τη διαφορά. Ο G-Eazy συνεργάζεται με τον blackbear σε ένα...

Υπνοδωμάτιο: Τα 5 πράγματα που μπορούν να ανανεώσουν τη διακόσμησή του

Έχετε αποφασίσει ότι θέλετε να προχωρήσετε σε μια ανανέωση του υπνοδωματίου σας; Αλλά δεν ξέρετε από που να ξεκινήσετε.

Φώτης Γεωργίδης: «Είτε μου αρέσω είτε όχι δεν έχει καμία σημασία»

Για τον Φώτη Γεωργίδη, δεν έχει τόσο σημασία να αφηγηθεί την προσωπική του ιστορία όσο να μιλήσει μέσα από τους ρόλους και...

Επιστρέφει το «Survivor»

Οι επαφές του Τούρκου παραγωγού με τους ιθύνοντες του Σκάι απέδωσαν τελικά καρπούς, με αποτέλεσμα το «Survivor» να επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας...

6 looks που μπορείς να αντιγράψεις αυτό το Σαββατοκύριακο

Αν και η εποχή μας δεν επιτρέπει να κάνουμε πολλές υπερβολές με χρώματα και patterns, ωστόσο πρέπει να είμαστε σίγουρες πως το...

7 tips για να παραμείνουν τα μαύρα σας τζιν παντελόνια…μαύρα

Τα μαύρα jean παντελόνια κατέχουν μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά και την γκαρνταρόμπα μας, καθώς συνδυάζουν πολλά χαρακτηριστικά που θέλουμε να έχουν...

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 24 Οκτωβρίου

ΚριόςΜπορείς να προωθήσεις τους στόχους σου, αλλά και να βασιστείς σε βοήθεια άλλων για το βέλτιστο αποτέλεσμα. Άλλωστε οι υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει είναι...

Μαρία Κορτζιά: «Σ΄ ένα μήνα αλλάζει όλη μου η ζωή»

 Στο DOWN TOWN που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, μαζί με τον Φιλελεύθερο, η αγαπημένη ραδιοφωνική παραγωγός του KISS 89.0, Μαρία Κορτζιά, φωτογραφίζεται...

O καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την Έλλη Κυριακίδου

Θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο, η είδηση του θανάτου της καταξιωμένης ηθοποιού Έλλης Κυριακίδου η οποία έφυγε από την ζωή το...

Ανακοινώθηκε πότε θα γίνει η κηδεία της Έλλης Κυριακίδου

Την Δευτέρα το τελευταίο αντίο στην καταξιωμένη κύπρια ηθοποιό.  Θλίψη σκόρπισε το πρωί της Παρασκευής 23 Οκτωβρίου η είδηση του θανάτου της σπουδαίας ηθοποιού Έλλης...