Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 15 Ιουνίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 15 Ιουνίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 15 Ιουνίου

Κριός
Μπορείς να προωθήσεις τα σχέδια που έχεις κατά νου σήμερα, καθώς η ημέρα δίνει πρόσφορο έδαφος για να αναπτύξεις δράση, παρότι δεν λείπουν κάποιες μικροαναποδιές σε επίπεδο πρακτικών υποθέσεων μέσα στην καθημερινότητά σου, αν όμως έχεις γεννηθεί τον Απρίλιο που δέχεσαι την πίεση των Άρη και Κρόνου, καλύτερα να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις που σε εκθέτουν, ενώ οι υποχρεώσεις τρέχουν.

Ταύρος
Από σήμερα είσαι πιο εσωστρεφής και ψάχνεις να βρεις το βαθύτερο νόημα σε όσα κάνεις μέσα στην καθημερινότητά σου, παράλληλα όμως κρατάς μια πιο καχύποπτη στάση για τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Γενικότερα όμως ένα πολύ σημαντικό σου σχέδιο βρίσκεται σε εξαιρετικά σημαντική καμπή και εσύ μέσα από τις δικές σου προσπάθειες μπορείς να το δεις να υλοποιείται.

Δίδυμοι
Η Σελήνη από σήμερα κινείται απέναντί σου και τα θέλω των άλλων παραμένουν η πρώτη σου προτεραιότητα, ενώ ασχολείσαι με ένα ζήτημα που απασχολεί περισσότερο τους άλλους και λιγότερο εσένα. Παράλληλα όμως αυτές τις μέρες μπορεί να πιεστείς ως προς τα αποτελέσματα που περιμένεις, με τις δυσμενείς όψεις που δέχεται ο κυβερνήτης σου Ερμής.

Καρκίνος
Σήμερα είσαι σε μια φάση που θες να βάλεις σε τάξη κάποια πράγματα μέσα στην καθημερινότητά σου, να ασχοληθείς με το νοικοκυριό και γενικότερα να κάνεις περισσότερο διεκπεραιωτική εργασία, ξεμπερδεύοντας με πολλά ζητήματα που σε αφορούν, κυρίως πρακτικής φύσης. Θέλεις όμως περισσότερη βοήθεια και γκρινιάζεις λιγάκι όταν δεν την έχεις, κυρίως γιατί σαν Καρκίνος έχεις ανάγκη να νιώσεις σιγουριά.

Λέων
Εν μέσω μιας περιόδου που οι άλλοι έχουν φορτώσει σε εσένα τις υποθέσεις τους, εσύ σήμερα με τη Σελήνη να ταξιδεύει στον Τοξότη, τον ευνοϊκό πέμπτο οίκο του ωροσκοπίου σου, είσαι με ανεβασμένη διάθεση ακόμη και αν δεν είναι όλα όπως τα θες. Ένα δημιουργικό σχέδιο πάντως προχωρά και η αισιοδοξία σου είναι μοχλός που σε πάει παρακάτω!

Παρθένος
Σήμερα το μυαλό σου γυρνάει συνεχώς σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι, είτε σαν έννοια –η οικογένεια δηλαδή, είτε κυριολεκτικά, με την έννοια της ακίνητης περιουσίας ή του χώρου του σπιτιού. Μπορείς μάλιστα να βρεις ευνοϊκές λύσεις αν σε είχε προβληματίσει κάτι, ειδικά τις προηγούμενες ημέρες.

Ζυγός
Η σημερινή ημέρα έχει πολλές ευκαιρίες που μπορείς να αδράξεις καθώς η Σελήνη, βρίσκεται σε μια ευνοϊκή θέση που βοηθά τα σχέδιά σου. Έτσι λοιπόν μπορείς να τακτοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο τα ζητήματα που σε απασχολούν, κυρίως χάρη στα πρόσωπα του κοντινού σου περίγυρου, αλλά και μέσα από τις επαφές, τις συζητήσεις και τις συμφωνίες που κλείνεις, έστω και αν υπάρχουν κάποιες προστριβές.

Σκορπιός
Η Σελήνη από τον Τοξότη, τον δεύτερο οίκο του ωροσκοπίου σου, σε κάνει να ενδιαφέρεσαι περισσότερο για τα αποκτήματά σου και ενδεχομένως να αναζητάς χρόνο για να ασχοληθείς με μικροζητήματα που θέλεις να τακτοποιήσεις, σε γενικές γραμμές πάντως είναι μια ημέρα που κινείται σε γνώριμους ρυθμούς.

Τοξότης
Η Σελήνη κινείται από σήμερα στο δικό σου ζώδιο και σε ωθεί σε δράση, ωστόσο φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι καλά μελετημένες από πριν, αν θέλεις να δεις τα σχέδιά σου να υλοποιούνται τελικά, με το τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα. Επίσης, αυτές τις ημέρες η «σκοτεινή» πλευρά του οικείου σου περιβάλλοντος μπορεί να σε προβληματίσει, ειδικά αν έχεις γεννηθεί γύρω στις αρχές Δεκεμβρίου.

Αιγόκερως
Η Σελήνη από το Τοξότη φέρνει για σένα την ανάγκη να απομονωθείς και να ασχοληθείς με πιο πνευματικές ενασχολήσεις, ενώ σε μια περίοδο που ο Ερμής μαζί με τον Άρη, απέναντι από τον Κρόνο στο ζώδιό σου «τρέχουν» τις εξελίξεις, εσύ σήμερα επιλέγεις να ξεκουραστείς, όσο το πρόγραμμά σου το επιτρέπει τουλάχιστον.

Υδροχόος
Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στον φιλικό για εσένα Τοξότη, χωρίς δυσμενείς όψεις, έτσι λοιπόν καταφέρνεις να ασχοληθείς με τους στόχους σου και μπορείς να δεις τα σχέδιά σου να προχωρούν, παράλληλα όμως θυμήσου πως για σήμερα δεν χρειάζεται να γίνεις υπερήρωας και να τα αναλάβεις όλα μόνος σου, αφού ως μέλος μιας παρέας ή ομάδας καταφέρνεις περισσότερα.

Ιχθείς
Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου και αυτό για σένα μεταφράζεται σαν προσήλωση στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, ενώ γενικότερα σήμερα η κοινωνική σου ζωή είναι έντονη. Αυτές τις μέρες όμως ο Ερμής, ο Άρης και ο Κρόνος σε βοηθητική θέση για ζώδιό σου, σε ωθούν σε μεταμορφωτικές αλλαγές μέσα σου, ως προς τη σχέση σου με τον εαυτό σου αλλά και με τους άλλους, ειδικά αν έχεις γεννηθεί μέσα στον Μάρτιο.

Πηγή: http://astropedia.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *