ΖΩΔΙΑΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤι λένε τ' άστρα για σήμερα, 14 Μαΐου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 14 Μαΐου

Κριός
Το πλανητικό σκηνικό λειτουργεί για σένα σαν ένα δίχτυ ασφαλείας που σε προστατεύει από τις κακοτοπιές, ενώ παράλληλα σου δίνει τη δυνατότητα να επουλώσεις τραύματα του παρελθόντος μέχρι τα τέλη του Ιούλη που ο Δίας θα παραμείνει εκεί. Σήμερα όμως η Σελήνη σε καλεί να αναλάβεις δράση.

Ταύρος
Εγκαινιάζεται τώρα μια σύντομη περίοδος στη ζωή σου που σου προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες, ενώ παράλληλα μπορείς να πετύχεις τους στόχους που θέτεις, χάρη στην εύνοια της τύχης και των συνθηκών. Ωστόσο σήμερα αναπόφευκτες υποχρεώσεις γίνονται κουραστικές.

Δίδυμοι
Η σημερινή ημέρα είναι πολύ σημαντική για σένα, καθώς οι ευκαιρίες ανάπτυξης που σου δόθηκαν εδώ και έναν χρόνο, από σήμερα μέχρι τα τέλη του Ιούλη θα κληθείς να τις εκμεταλλευτείς σε πρακτικό επίπεδο. Για σήμερα πάντως ασχολείσαι με τα θέλω σου και βλέπεις φίλους, αλλά καλύτερα να δράσεις πριν το μεσημέρι, αλλιώς άσε τα σημαντικά για αύριο.

Καρκίνος
Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα καθώς φέρνει την εύνοια της τύχης, αλλά και τις συνθήκες με το μέρος σου, ενώ παράλληλα μπορείς να τακτοποιείς πιο εύκολα τις υποθέσεις σου, ειδικά εκείνες νομικού ή διαδικαστικού περιεχομένου, ζητήματα σπουδών, ενώ δεν αποκλείεται το εξωτερικό να παίξει ρόλο-κλειδί στο προσεχές διάστημα.

Λέων
Η σημερινή ημέρα σε γενικές γραμμές σε βρίσκει μια με αισιόδοξη διάθεση, ακόμα και αν υπάρχουν κάποια κενά στην επικοινωνία σου με τους γύρω σου, κυρίως για θέματα καθημερινότητας!

Παρθένος
Από σήμερα και για την επόμενη περίοδο μπορείς να βρεις σημαντικούς συμμάχους στα σχέδιά σου, ενώ γενικότερα η τύχη σου χαμογελά πλατιά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Γενικότερα όμως η σημερινή ημέρα σε καλεί να είσαι περισσότερο διπλωμάτης και ευέλικτος στις επαφές σου.

Ζυγός
Σήμερα πρέπει να είσαι προσεκτικός, να μην προκαλείς με την συμπεριφορά σου και να μην παρασυρθείς σε εξάρσεις θυμού. Την περίοδο αυτή η καθημερινότητά σου γίνεται πιο ευχάριστη, ενώ παράλληλα η υγεία σου μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά, ειδικά αν είχες ταλαιπωρηθεί το προηγούμενο διάστημα. Τις ευκαιρίες που σου δόθηκαν τον τελευταίο χρόνο, τώρα θα τις χρησιμοποιήσεις!

Σκορπιός
Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα καθώς εγκαινιάζεται μια περίοδο που μπορείς να επενδύσεις πάνω σε δημιουργικά σχέδια και να δεις τις υποθέσεις σου να κυλούν πιο άνετα, ενώ παράλληλα μέχρι τα τέλη του Ιούλη ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με παιδιά ή εγκυμοσύνη.

Τοξότης
Μέσα στην σημερινή μέρα ενδεχομένως να εξωτερικεύσεις επιθυμίες και όνειρά σου και να αισθάνεσαι ότι δεν υπάρχει η αντίστοιχη ανταπόκριση που θα περίμενες. Δεν αποκλείεται επίσης να εμφανιστούν κάποιες ενοχλήσεις με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, αλλά μην περιμένεις.

Αιγόκερως
Σήμερα καλείσαι να διαχειριστείς σωστά τα θέματα του σπιτιού. Παράλληλα το σκηνικό είναι κατάλληλο για να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, ενώ παράλληλα ευνοεί κάθε είδους επικοινωνία. Έτσι λοιπόν, κάνεις πιο εύκολα επαφές, συζητήσεις και κλείνεις με άνεση συμφωνίες, ευνοούνται θέματα σπουδών και δεν αποκλείεται να έχεις σπουδαία εύνοια σε ταξίδια, μετακινήσεις ή με το μεταφορικό σου μέσο.

Υδροχόος
Μπορείς να κάνεις κάποιες μυστικές συνεννοήσεις που κρατάς κρυφές από τους άλλους, αλλά σήμερα δεν ευνοούνται οι υπογραφές συμβολαίων και το κλείσιμο των συμφωνιών αν δεν γίνουν πριν το μεσημέρι. Αυτές τις ημέρες πάντως αλλάζει εντελώς η σκακιέρα.

Ιχθείς
Από σήμερα εγκαινιάζεται μια περίοδο μέχρι τα τέλη του Ιούλη που μπορείς να κατορθώσεις πολλά, να επιτύχεις στόχους, να κάνεις πολύ σημαντικά ανοίγματα ή και να λυτρωθείς από αδιέξοδες καταστάσεις που δεν σε βοηθούν πλέον να εξελιχθείς.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS