Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 16 Απριλίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 16 Απριλίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 16 Απριλίου

Κριός
Σε γενικές γραμμές η σημερινή μέρα στρέφει την προσοχή σου σε πρακτικά θέματα και υποχρεώσεις της καθημερινότητας που εκκρεμούν. Ωστόσο δυσκολεύεσαι αρκετά να είσαι συνεπής μετά τις προηγούμενες μέρες καθώς δεν τηρείς το πρόγραμμα που έχεις καταστρώσει, ενώ παράλληλα υπάρχει μια τάση για γκρίνιες με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν λόγω κάποιων καταστάσεων που σε είχαν απογοητεύσει.

Ταύρος
Η σημερινή μέρα σου δίνει μεγαλύτερη άνεση για να αναθεωρήσεις και να διορθώσεις τις υποθέσεις σου, ενώ η διάθεσή σου σε ένα γενικότερο πλαίσιο είναι αρκετά ανεβασμένη. Ωστόσο υπάρχουν στόχοι που δεν συμβαδίζουν με τις ανάγκες, αλλά και τις δυνατότητές σου στο σήμερα. Εστίασε λοιπόν στις λεπτομέρειες και μην αφήνεις τίποτα στην τύχη, αν θέλεις να αποκομίσεις τα μέγιστα από τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται.

Δίδυμοι
Σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες η διάθεσή σου σήμερα είναι περισσότερο εσωστρεφής, ενώ οι υποθέσεις του σπιτιού ή των προσώπων του οικογενειακού σου περιβάλλοντος είναι σήμερα η πρώτη σου προτεραιότητα. Ωστόσο ο Ποσειδώνας από το ζενίθ του ωροσκοπίου σου δείχνει πως ενδεχομένως παρασύρεσαι σε λανθασμένες εκτιμήσεις, αφού δεν βλέπεις καθαρά τις καταστάσεις.

Καρκίνος
Σήμερα προσπαθείς να κάνεις σημαντικές επαφές, μέσα από τις οποίες θέλεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου, ωστόσο βάζεις στην άκρη σημαντικές λεπτομέρειες που τελικά λειτουργούν ανασταλτικά στα δικά σου θέλω. Επιπλέον, είναι προτιμότερο να μην βιάζεσαι να δεις τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου, σε γενικές γραμμές  πάντως είσαι προστατευμένος από τις δυσκολίες, αν είσαι γεννημένος τον Ιούλιο.

Λέων
Στον ορίζοντα της σημερινής ημέρας θέλεις να πάρεις αποφάσεις, καθώς όλο αυτό το διάστημα έχεις κάνει γερά ξεκαθαρίσματα μέσα σου για τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν και δίνεις τις τελευταίες σου ευκαιρίες. Άλλωστε ο Δίας σε φιλική θέση για το ζώδιό σου, δείχνει πως θέλεις να έχεις τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις και βγαίνεις τελικά κερδισμένος.

Παρθένος
Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, κρατώντας στο προσκήνιο τις υποθέσεις που προετοίμαζες το προηγούμενο διάστημα, ωστόσο ο Ποσειδώνας απέναντί σου φέρνει παρανοήσεις αλλά και αυταπάτες σε σημαντικές σου υποθέσεις, παρόλα αυτά είναι προτιμότερο να μην αναβάλλεις τη λήψη σημαντικών αποφάσεων για την άλλη εβδομάδα.

Ζυγός
Σήμερα αναζητάς χρόνο μέσα στο πρόγραμμά σου για να ξεκουραστείς καθώς οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας μοιάζουν να εξαντλούν τα αποθέματα ενέργειάς σου και προτιμάς να μείνεις μακριά από την πολυκοσμία. Παράλληλα, δρας αρκετά απερίσκεπτα σε σημαντικά διαδικαστικά ζητήματα που χρήζουν προσοχής. Γενικότερα όμως καλείσαι να αφήσεις πίσω σου τις ανασφάλειες και να αδράξεις τις ευκαιρίες για δράση, προσέχοντας πάντα τις λεπτομέρειες.

Σκορπιός
Η σημερινή μέρα σε αφήνει περισσότερο ελεύθερο να προωθήσεις τις υποθέσεις που σε απασχολούν, σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες που μπορεί να κουράστηκες με τις υποχρεώσεις, ενώ παράλληλα μπορείς να βρεις πρόσωπα που θα σε στηρίξουν στις προσπάθειές σου. Είσαι όμως αρκετά επιφυλακτικός με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, ενώ υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες στα δημιουργικά σου σχέδια που ενώ κρίνουν το αποτέλεσμα, εσύ τις αμελείς.

Τοξότης
Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, καλώντας σε να ακολουθήσεις συγκεκριμένες οδηγίες και κατευθύνσεις, ακόμη και αν θα προτιμούσες να δράσεις πιο αυτόνομα. Επιπλέον η κοινωνική σου ζωή αποτελεί πρώτη σου προτεραιότητα, ωστόσο υπάρχουν πολλές μπερδεμένες καταστάσεις με τις υποχρεώσεις λόγω του απατηλού Ποσειδώνα και αυτό δεν σε αφήνει να προχωρήσεις μπροστά.

Αιγόκερως
Η σημερινή μέρα σε βρίσκει περισσότερο άνετο να προωθήσεις τα σχέδιά σου μέσα στον ορίζοντα της ημέρας, ωστόσο θα πρέπει να είσαι πιο συγκεκριμένος και ξεκάθαρος στις επαφές σου, αλλά και στις συζητήσεις που κάνεις σήμερα, καθώς τροφοδοτείται ένα κλίμα παρανοήσεων, ενδεχομένως και εξαπατήσεων. Παράλληλα, μην παραμελείς τις πρακτικές λεπτομέρειες των ζητημάτων που σε αφορούν.

Υδροχόος
Η σημερινή μέρα σε βρίσκει με μια πιο εσωστρεφή διάθεση και έχεις την ανάγκη του ελέγχου των υποθέσεών σου για να νιώθεις σιγουριά, από το πιο ασήμαντο πράγμα μέχρι την πιο ουσιώδη υπόθεση, όμως είναι προτιμότερο να κατευθύνεις την ευρύτητα των επιλογών σου μόνο σε δοκιμασμένες συνταγές. Παράλληλα, είσαι αρκετά επιφυλακτικός με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν και ασχολείσαι με καταστάσεις που σε πίεσαν.

Ιχθείς
Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται απέναντί σου, εστιάζοντας έτσι την προσοχή σου στους άλλους, αλλά και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις γενικότερα. Ωστόσο, η σημερινή μέρα φέρνει και διλήμματα καθώς υπάρχουν καταστάσεις που δεν είναι ακόμη ξεκάθαρες. Είναι προτιμότερο λοιπόν να φανείς περισσότερο ρεαλιστής και αντικειμενικός στις εξελίξεις που θα συναντήσεις σήμερα.

Πηγή: http://astropedia.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *