Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 16 Δεκεμβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 16 Δεκεμβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 16 Δεκεμβρίου

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα είναι μια μέρα που δεν ευνοεί τις σημαντικές αποφάσεις, γι’ αυτό φρόντισε να τις αναβάλλεις, αν αυτό είναι δυνατόν. Επίσης, μην εμπλακείς σε εντάσεις και συγκρούσεις καθώς οι συνέπειες δεν θα είναι καθόλου ευνοϊκές για εσένα. Φρόντισε οι κινήσεις σου να μην βασίζονται στον αυθορμητισμό και την ανυπομονησία και θα δεις ότι θα καταφέρεις να κάνεις τα σωστά βήματα.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, κάτι πολύ σημαντικό συνέβη στη ζωή σου , γεγονός που σου έχει αναπτερώσει το ηθικό. Μια νέα εποχή ανοίγεται μπροστά σου με ευημερία και καλές εξελίξεις. Φρόντισε να επωφεληθείς της περιόδου και να δώσεις ώθηση σε όλα εκείνα τα σχέδια που έμεναν μέχρι σήμερα στο συρτάρι.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα θα κυριαρχήσει μια τάση για εσωτερική αναζήτηση προκειμένου να κάνεις μια ανασκόπηση όσων έχουν γίνει σε σχέση με αυτά που έχεις επιτύχει. Στην διαδικασία αυτή φαίνεται πως ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο που εμπιστεύεσαι θα ρίξει σημαντικό φως σε πτυχές που έμοιαζαν πιο σκοτεινές για εσένα. Δείξε θάρρος είτε για να αποδεχθείς, είτε για να αλλάξεις καταστάσεις.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα είναι μια νέα μέρα που σε βρίσκει με βελτιωμένη διάθεση. Πολλές δύσκολες καταστάσεις αρχίζουν να ξεπερνιούνται και να ανοίγονται νέοι ορίζοντες μπροστά σου. Μοναδικό εμπόδιο μοιάζει να είναι η δική σου ανασφάλεια και ο φόβος για το άγνωστο, ακριβώς γιατί οι εμπειρίες σου ήταν επίπονες και επώδυνες. Έχεις ψυχικά αποθέματα που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις αυτόν τον φόβο και θα σε κάνει να βιώσεις με ικανοποίηση τα νέα δεδομένα.

Λέων
Αγαπητέ Λέων, σήμερα η ορμή και το πάθος σου για να καταφέρεις όσα έχεις στο μυαλό σου, θα αποτελέσουν την κινητήριο δύναμή σου. Αυτή θα σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις τους πόρους σου με τον καλύτερο τρόπο και να μην αφήσεις λεπτό ανεκμετάλλευτο. Φρόντισε να χαλιναγωγήσεις ,ωστόσο, την παρόρμησή σου για να μην ξεφύγεις και βρεθείς αντιμέτωπος με δυσάρεστες αντιδράσεις.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η ανάγκη να ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα σήμερα θα είναι πιο επιτακτικής φύσης. Οι υποχρεώσεις είναι αρκετές και μάλιστα προκύπτουν και νέες που δεν είχες υπολογίσει. Με τη θετική σου διάθεση και το κέφι που σε διακρίνει θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις παραπάνω από ικανοποιητικά και θα φέρεις εις πέρας όλα εκείνα που πρέπει. Φρόντισε να μην αγχωθείς και να κρατήσεις τον έλεγχο. Αυτό θα είναι το κλειδί της επιτυχίας σου.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, για εσένα ανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή. Μέχρι σήμερα, είχες την τάση να απομονώνεσαι και να αναζητάς την μοναξιά σου. Αυτό σου έδωσε την ευκαιρία να σκεφτείς και να κάνεις τον απολογισμό σου. Πλέον, ήρθε η ώρα να βάλεις μπροστά τα νέα σχέδιά σου και να βρεις νέους τρόπους να χειριστείς τις εξελίξεις. Με φρέσκες ιδέες και ανανεωμένη διάθεση θα κάνεις θαύματα.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, ήρθε η ώρα να αναλογιστείς το μέγεθος των ικανοτήτων σου και των δυνάμεων που διαθέτεις. Με αυτά θα μπορέσεις να κατακτήσεις τον κόσμο, αν αυτό είναι κάτι που επιθυμείς. Τώρα θα μπορέσεις να εκτιμήσεις όλα εκείνα τα όπλα που διαθέτεις. Κάπως έτσι, ανοίγει η πόρτα για κάτι νέο, πιο δυναμικό και με καταπληκτικά αποτελέσματα. Πάρε τον έλεγχο της ζωής σου και μην φοβηθείς να κάνεις δραστικές κινήσεις.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, ένα γεγονός που θα σε φέρει αντιμέτωπο με ένα πρόσωπο θα αναστατώσει την ημέρα σου. Μην το περάσεις αψήφιστα και μην το υποτιμήσεις. Αν έχεις τα κατάλληλα επιχειρήματα φρόντισε να ανοίξεις διάλογο. Ειδάλλως, πάρε τις αποστάσεις σου για να προετοιμαστείς. Κινήσου έξυπνα και θα περάσεις αλώβητος και αυτή τη δοκιμασία. Στο τέλος θα νιώσεις πιο δυνατός!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η θέση των πλανητών δημιουργεί νέες συνθήκες, κατάλληλες για νέα εγχειρήματα. Ακόμη, μια ευκαιρία για ένα ταξίδι ίσως προκύψει. Επίσης, οι προοπτικές για χαρά και ικανοποίηση είναι πολλές και αυτές θα παρουσιαστούν μέσω κάποιων γεγονότων που φαίνεται να συμβαίνουν εντελώς απρόσμενα. Η ικανότητα να καταλαβαίνεις τους γύρω σου ξυπνάει συναισθήματα και ανάγκες για πρόοδο και εξέλιξη.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, μέχρι σήμερα κάποιες καταστάσεις λειτουργούσαν σαν τροχοπέδη στην εξέλιξη των στόχων σου, με αποτέλεσμα να νιώθεις ότι βαλτώνεις ή ότι δεν προχωράς με τους ρυθμούς που θέλεις. Από σήμερα, θα νιώσεις ότι απελευθερώνεσαι από αυτά τα δεδομένα και μια δημιουργική έμπνευση σε κατακλύζει και σου δίνει την ώθηση που θες για να προχωρήσεις.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, τα σχέδιά σου εξελίσσονται πολύ καλά και μάλιστα ίσως αυτή η πρόοδος έχει έρθει μετά από αρκετή προσπάθεια και έντονο ανταγωνισμό. Επομένως, απόλαυσε τους καρπούς των κόπων σου. Η ικανότητά σου σήμερα να επιλύεις προβλήματα χωρίς συγκρούσεις είναι χαρακτηριστική. Μπορείς να επιτύχεις πολλά!

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *