Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 16 Δεκεμβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 16 Δεκεμβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 16 Δεκεμβρίου

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα νιώθεις μια αυξημένη κόπωση που προέρχεται από τους έντονους ρυθμούς των τελευταίων ημερών καθώς και τις νέες υποχρεώσεις που έχουν μπει στη ζωή σου. Απόφυγε την έντονη δραστηριότητα όταν αυτό είναι εφικτό για να εξασφαλίσεις δυνάμεις για αύριο. Σχέδια για ανάπαυλα ή διακοπές δεν ευνοούνται σήμερα.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, τρίτα πρόσωπα θα προσπαθήσουν σήμερα να σου βάλουν εμπόδια και να σε βγάλουν εκτός πλάνου. Μην ακούς λόγια και κυρίως μην δίνεις σημασία σε αυτά. Δείξε αυτοπεποίθηση και σιγουριά στις ικανότητές σου, έτσι ώστε να μείνεις προσηλωμένος στο πρόγραμμά σου. Με τον Ερμή να πραγματοποιεί αρνητική όψη με την Αφροδίτη και να σε επηρεάζει αρνητικά κινήσου με επιφυλακτικότητα και φρόντισε να μην αποκαλύπτεις τα σχέδιά σου.

Δίδυμοι
Κάποια πρακτικά προβλήματα ίσως προκύψουν σήμερα με τον Ερμή να πραγματοποιεί αρνητική όψη με την Αφροδίτη, τα οποία καλό είναι να τα διευθετήσεις με τη βοήθεια κάποιου ειδικού. Μια κοινωνική συγκέντρωση ίσως προκύψει και την οποία θα πρέπει να την χειριστείς σκεπτόμενος τα αποθέματα των δυνάμεών σου. Αν δεν έχεις όρεξη για κάτι τέτοιο καλό είναι να το αποφύγεις, καθώς διαφορετικά μπορεί να βρεθείς μπλεγμένος σε συζητήσεις που δεν θα σου αρέσουν.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα με τον Ερμή να πραγματοποιεί αρνητική όψη με την Αφροδίτη είσαι επιρρεπής σε διαμάχες και εντάσεις. Καλό, λοιπόν, είναι να παραμείνεις εντός του σπιτιού όσο αυτό είναι δυνατόν. Απόφυγε τις μετακινήσεις, γιατί εύκολα μπορείς να δημιουργήσεις πρόβλημα ή παρεξηγήσεις. Ακόμη και στη δουλειά καλό είναι να κινηθείς αρκετά ανεξάρτητα.  Γενικότερα, σήμερα εμπιστεύσου μόνο την παρέα του εαυτού σου για καλό δικό σου και των γύρω σου.

Λέων
Αγαπητέ Λέων, είναι αλήθεια πως δεν είχες το χρόνο για σένα το τελευταίο διάστημα που ήθελες για να ξεκουραστείς και να περιποιηθείς τον εαυτό σου. Αυτό σε κάνει ευέξαπτο και αντιδραστικό. Φρόντισε να το διαχειριστείς σωστά και να βρεις το χρόνο που ζητάς. Οι φίλοι σου δείχνουν κατανόηση και διάθεση για βοήθεια αν τη χρειαστείς.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, δημιουργείς προβλήματα στη ζωή σου εξαιτίας του παιχνιδιού που κάνει το μυαλό σου. Μην επιτρέπεις στους φόβους σου να παίρνουν τον έλεγχο και να σε κατευθύνουν. Αντί να απολαμβάνεις όσα έχεις, δημιουργείς προβλήματα που σιγά σιγά σε βυθίζουν στη δίνη τους. Επιστράτευσε τη λογική σου!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα με τον Ερμή να πραγματοποιεί αρνητική όψη με την Αφροδίτη θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός με τα μηνύματα που θα σου μεταφερθούν. Κάποιο πρόσωπο που θα μιλήσει μαζί σου, είτε δια ζώσης, είτε τηλεφωνικά, θα σε επηρεάσει αρνητικά εξαιτίας και της δικής του άσχημης ψυχολογίας. Όσο μπορείς, λοιπόν, περιόρισε τις επαφές σου με ανθρώπους που δεν ανήκουν στον στενό κύκλο γνωριμιών. Αν πάλι είναι αδύνατο, προετοιμάσου και μην αφήσεις κανέναν να σε στενοχωρήσει.

Σκορπιός
Σήμερα ,φίλε Σκορπιέ, είναι μια ιδανική ημέρα για να κάνεις τον απολογισμό σου. Μπορείς να καταγράψεις τις επιτυχίες και τις αποτυχίες και να δεις την εξέλιξή σου σε σχέση με τα σχέδιά σου. Με τον Ερμή να πραγματοποιεί αρνητική όψη με την Αφροδίτη πρόσεξε τις υπερβολές και μην πιέζεις τον εαυτό σου παραπάνω από τις αντοχές σου. Η μέρα θα κλείσει με πολύτιμα συμπεράσματα, στα οποία θα σε βοηθήσει και ένα πολύ δικό σου πρόσωπο.

Τοξότης
Η ενέργεια που κρύβεις μέσα σου, φίλε Τοξότη, σήμερα θα βρει τον τρόπο για να εκφραστεί. Μην την εμποδίσεις και διαχειρίσου την με τον κατάλληλο τρόπο, πάντα προς όφελος των σχεδίων σου. Όμως, πρόσεξε μην παρασυρθείς από το πάθος και ξεφύγεις από τα όρια που ορίζει η ίδια σου η ιδιοσυγκρασία. Μείνε μακριά από καταστάσεις που βρίσκονται σε ένταση.

Αιγόκερως
Μια αβεβαιότητα για το μέλλον στοιχειώνει το νου σου, φίλε Αιγόκερε. Η απογοήτευση που έχεις γευθεί τελευταία δεν σε αφήνει να αισιοδοξείς. Μην προσπαθείς να ξεφύγεις με βιαστικές κινήσεις. Χαλάρωσε και βρες χρόνο να τα πεις με τον εαυτό σου. Η αρνητική ψυχολογία επηρεάζει τη σκέψη σου και έτσι οδηγείσαι σε λάθος αντιδράσεις. Άλλαξε ρότα και θα δεις τα πράγματα να αλλάζουν… έτσι απλά!

Υδροχόος
Η μέρα σήμερα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείς με το σπίτι και τον χώρο σου, φίλε Υδροχόε. Βάλε σε τάξη και οργάνωσε όλα εκείνα που ήθελες από καιρό και σου δημιουργούν μικρά εμπόδια στην καθημερινότητα. Έτσι θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις και λίγο χρόνο με τον εαυτό σου. Από την άλλη οι ομαδικές ενασχολήσεις δεν ευνοούνται ιδιαιτέρως. Είναι πιθανό να δημιουργήσουν αναστάτωση.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, με τον Ερμή να πραγματοποιεί αρνητική όψη με την Αφροδίτη πρόσεξε καλά όσα ακούς γύρω σου και φρόντισε να μην τα λάβεις υπόψη σου σήμερα. Ο λόγος είναι ότι είσαι επιρρεπής να πέσεις θύμα πλάνης. Για αυτό μείνε προσηλωμένος στους στόχους σου, στο πρόγραμμά σου και στις φιλοδοξίες σου. Εμπιστεύσου μόνο τους πολύ κοντινούς σου ανθρώπους και η ημέρα θα περάσει χωρίς να αφήσει αρνητική χροιά.

Myastro.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *