Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 16 Ιανουαρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 16 Ιανουαρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 16 Ιανουαρίου

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, καλό είναι να κινηθείς με περισσότερη λογική σήμερα και όχι υποκινούμενος από το συναίσθημα. Έτσι θα καταφέρεις να αντιμετωπίσεις πολύ σωστά κάποιες καταστάσεις που θα δημιουργηθούν. Επίσης, θα πρέπει να προσέξεις να διαχειριστείς σωστά τον εκνευρισμό σου, οποίος μπορεί εύκολα να σε βγάλει εκτός εαυτού και να σε εκθέσει στα μάτια προσώπων που δεν θα το ήθελες για κανέναν λόγο.

Ταύρος
Κάποιες καταστάσεις που μέχρι σήμερα έμοιαζαν στάσιμες, αρχίζουν να βρίσκουν τον δρόμο τους πλέον, αγαπητέ Ταύρε. Επίσης, αν κάποια επαφή ή σχέση σου είχε μπει στον πάγο, σήμερα είναι μια καλή ημέρα για επανασύνδεση. Ακόμη, θα μπορέσεις να προγραμματίσεις ταξίδια ή εξελίξεις που σχετίζονται με οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα. Να έχεις κατά νου ότι η ημέρα μπορεί να λειτουργήσει καταλυτικά για να φτάσεις στην προσωπική επιτυχία.

Δίδυμοι
Νιώθεις να σε πνίγει το δίκιο σου και να εισπράττεις μια αχαριστία από πολλά πρόσωπα που κινούνται γύρω σου. Καλό είναι , φίλε Δίδυμε, την κατάσταση αυτή να την δεις ως ευκαιρία να ξυπνήσεις και να δεις τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση. Δεν ευθύνονται πάντα οι γύρω για το συναίσθημά μας. Αναλογίσου τη στάση σου και ποιες είναι οι ευθύνες σου. Μήπως τελικά δίνεσαι περισσότερο από όσο πρέπει; Κράτα τις ισορροπίες σου και θα νιώσεις περισσότερο χαρούμενος.

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, μέχρι σήμερα έχεις ανεχτεί πολλά και έχεις ανταπεξέλθει σε μεγάλες δυσκολίες. Παρ’ όλα αυτά, δεν είσαι διατεθειμένος να το βάλεις κάτω και καλά θα κάνεις. Η εύνοια που δέχεσαι σε όλους τους τομείς της ζωής σου, σου δίνουν τη δύναμη να συνεχίσεις και το πείσμα που χρειάζεται για να φτάσεις στους στόχους σου. Δώσε προσοχή στην υγεία σου και φρόντισε να κάνεις και ευχάριστα πράγματα που σου διώχνουν το έντονο άγχος.

Λέων
Αγαπητέ Λέων, οι αναζητήσεις του παρελθόντος σε οδήγησαν σε αρκετά λάθη και παγίδες. Τώρα είσαι σε θέση να αναγνωρίσεις τις λάθος κινήσεις και να επανορθώσεις. Μην το βάλεις κάτω και συνέχισε να κινείσαι με αυτή τη νοοτροπία. Σύντομα θα δεις οι κόποι σου να αποφέρουν καρπούς που θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ καλύτερα. Παράλληλα, δεν θα πρέπει να αμελήσεις την πνευματική σου τροφή. Κάνε και πράγματα που ξεκουράζουν το μυαλό σου.

Παρθένος
Η στασιμότητα, αγαπητέ Παρθένε, αρχίζει να σου δημιουργεί ένταση και εκνευρισμό. Περιμένεις διακαώς να ακούσεις νέα για κάποιες καταστάσεις που θέλεις να προωθήσεις και μέχρι τώρα δεν έχεις λάβει καμιά είδηση. Η σιωπή μοιάζει να έχει τόσο βάρος που δεν σε αφήνει να σκεφτείς καθαρά. Συγκρατήσου και μην αφήσεις την κατάσταση να σου τσακίσει το ηθικό. Σύντομα θα καταφέρεις να βρεις την άκρη του τούνελ!

Ζυγός
Η ημέρα είναι αρκετά πιεστική για εσένα, φίλε Ζυγέ. Φαίνεται πως κάποια ζητήματα έχουν δει το φως της αλήθειας και αυτό το γεγονός σε έχει ταρακουνήσει αρκετά. Προβληματισμοί για το μέλλον καταλαμβάνουν το μυαλό σου και έτσι το άγχος μεγαλώνει. Βρες το χρόνο που χρειάζεσαι για εσένα έτσι ώστε να εκτονώσεις την πίεση. Σε κάθε περίπτωση άφησε τις βιασύνες.

Σκορπιός
Μπορεί το παρελθόν να σε έφερε αντιμέτωπο με καταστάσεις μπερδεμένες που δημιούργησαν αναστάτωση, αλλά τώρα τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Τουλάχιστον είσαι σε θέση να δεις πιο καθαρά τα γεγονότα και την πραγματικότητα. Φίλε Σκορπιέ, κράτα το μάθημα που πήρες και προχώρα με τα σχέδιά σου χωρίς να αφήνεις το φόβο να σε αποτρέπει ή να σε σταματά.

Τοξότης
Δύναμη και θέληση θα χαρακτηρίζει κάθε σου κίνηση, φίλε Τοξότη. Πέρασε επιτυχώς δοκιμασίες που σε κάνουν να νιώθεις περισσότερη αυτοπεποίθηση, σιγουριά και αισιοδοξία. Μπορεί να σου άφησαν πληγές, αλλά η ικανοποίηση του νικητή βαραίνει πιο πολύ στη ζυγαριά σου. Είσαι σε θέση να ξεκινήσεις νέα σχέδια ή να αναλάβεις νέα καθήκοντα. Μέσα σε όλα αυτά φρόντισε να κινηθείς με ορθολογισμό και χωρίς βιασύνη.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, ίσως η υπερβολική έκθεση των επιτευγμάτων σου δημιούργησε ζήλια στον περίγυρό σου και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την δημιουργία κακής ενέργειας και εμποδίων. Μην επιτρέψεις όλο αυτό να σου χαλάει τη διάθεση και να σε οδηγεί σε καταθλιπτικά συναισθήματα. Διώξε από πάνω σου καταστάσεις και πρόσωπα που δεν τα χρειάζεσαι ή πόσο μάλλον που σου κάνουν κακό. Προχώρα πιο κάτω με αυτοπεποίθηση.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα είναι κατάλληλη ημέρα σύμφωνα με το πλανητικό σκηνικό για να αναμοχλεύσεις την κατάσταση και να φέρεις στο προσκήνιο θέματα που έχουν μπει στην άκρη. Ό,τι έχεις βάλει κάτω από το χαλί, καλό είναι να το ξεκαθαρίσεις μέσα από διάλογο με τα πρόσωπα που εμπλέκονται. Φρόντισε μόνο να κρατήσεις μια πρέπουσα στάση και να μην ξεφύγεις εκτός ορίων. Όλα θέλουν τον τρόπο τους!

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα φαίνεται πως ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη. Αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο και κάποια πρόσωπα θα θελήσουν είτε να κρυφτούν πίσω από εσένα , είτε να σε χρησιμοποιήσουν για να πετύχουν τους σκοπούς τους. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και εξέτασε κάθε περίπτωση χωριστά. Αν έχεις κάτι να κερδίσεις μην διστάσεις να εμπλακείς. Οι κόποι σου από την άλλοι δικαιώνονται καθώς η δημόσια αναγνώριση θα αποφέρει τα αποτελέσματα που θέλεις.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *