Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 16 Μαΐου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 16 Μαΐου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 16 Μαΐου

Κριός
Κάπως μπερδεμένη χαρακτηρίζεται η σημερινή ημέρα για σένα καθώς η ατζέντα της περιέχει ευκολίες αλλά και πολλές προκλήσεις. Έτσι λοιπόν, από τη μια θέλεις να αφεθείς και να φανείς πιο αισιόδοξος, αλλά από την άλλη υπάρχει ο κίνδυνος να πέσεις σε παγίδες, αυτές τις μέρες άλλωστε έχεις πιεστεί με τον κυβερνήτη σου Άρη και τον Κρόνο σε «μάχη». Παρόλα αυτά, έχεις τους δικούς σου ανθρώπους που σε στηρίζουν με την παρουσία τους.

Ταύρος
Η σημερινή ημέρα είναι κάπως πιο εσωτερική σε σχέση με τις προηγούμενες, καθώς είτε λόγω συνθηκών, είτε και από σένα τον ίδιο, προτιμάς να μείνεις λίγο μακριά από την πολυκοσμία. Άλλωστε οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας δεν σταματούν και εσύ πιέζεσαι αρκετά από το πρόγραμμά σου, προσπαθώντας να φανείς συνεπής.

Δίδυμοι
Η Σελήνη κινείται απέναντί σου σήμερα, φέροντας στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος σου τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ωστόσο, σχηματίζοντας και δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα, προειδοποιεί για λάθη που μπορεί να βλάψουν την εικόνα σου, ενώ στα συν υπολογίζουμε τις απρόσμενες παρεμβάσεις από φιλικά σου πρόσωπα, που δίνουν διεξόδους σε όσα σε απασχολούν.

Καρκίνος
Η μέρα σήμερα προειδοποιεί για λάθος εκτιμήσεις κυρίως πάνω σε θέματα καθημερινότητας. Οργάνωσε λοιπόν όσο πιο πολύ μπορείς το πρόγραμμά σου και τήρησέ το χωρίς παρεκκλίσεις, αν θέλεις να επιτύχεις το βέλτιστο αποτέλεσμα. Ο Ερμής και ο Άρης όμως στο ζώδιό σου σχηματίζουν δύσκολες όψεις, είναι λοιπόν περίοδος που θέλει προσοχή και ψυχραιμία.

Λέων
Σε γενικές γραμμές η σημερινή ημέρα είναι αρκετά καλή και μπορείς να βγεις κερδισμένος αν προβείς στις σωστές ενέργειες. Η Σελήνη σήμερα σε ένα φιλικό σου ζώδιο φέρνει διεξόδους σε ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν, παρόλα αυτά είναι προτιμότερο να εξετάζεις με προσοχή το κάθε σου βήμα, διότι πρόκειται για μια ημέρα με αρκετές παγίδες.

Παρθένος
Το βλέμμα σου σήμερα είναι στραμμένο στο σπίτι και στα πρόσωπα της οικογένειάς σου, ωστόσο ενώ εσύ προσπαθείς να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου, συναντάς κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις από πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεσαι. Στα θετικά της ημέρας είναι οι σημαντικοί φίλοι που στέκουν στο πλευρό σου, στους οποίους μπορείς να απευθυνθείς όταν χρειάζεσαι κάτι.

Ζυγός
Το στοιχείο της επικοινωνίας σήμερα είναι ιδιαίτερα τονισμένο, στοιχείο ιδιαίτερα βοηθητικό για να γεφυρώσεις τα χάσματα που έχουν δημιουργηθεί όλο αυτό το διάστημα λόγω του Ερμή, του Άρη και του Κρόνου, που έβαλαν τρικλοποδιά σε πολλά σου σχέδια, με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Ωστόσο οι δυσκολίες κάθε άλλο παρά ανήκουν στο παρελθόν, ενώ και εσύ ο ίδιος αισθάνεσαι πως οι υποθέσεις σου δεν κινούνται με τον ρυθμό που θα ήθελες.

Σκορπιός
Χωρίς μεγάλες εκπλήξεις χαρακτηρίζεται η σημερινή ημέρα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως εσύ δεν έχεις ανάγκη αυτό το κάτι παραπάνω. Ταυτόχρονα, σήμερα μπορείς να ασχοληθείς με ζητήματα πρακτικής φύσεως, αρκεί να μείνεις πιστός στον αρχικό σχεδιασμό. Χρειάζεται όμως μεγαλύτερη ευελιξία και λεπτότητα από μέρους σου, καθώς η αντίθεση των Ερμή και Άρη με τον Κρόνο δείχνει πως υιοθετείς ακραίες συμπεριφορές απέναντι στους άλλους.

Τοξότης
Η Σελήνη σήμερα κινείται στο δικό σου ζώδιο, φέρνοντας στο προσκήνιο τα δικά σου θέλω, όμως σχηματίζοντας και δυσμενή όψη με τον Ποσειδώνα, προλέγει κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις στο σπίτι ή την οικογένεια που δημιουργούν εμπόδια σε όσα θέλεις να κάνεις.

Αιγόκερως
Είσαι αρκετά κλειστός και εσωστρεφής σήμερα, ενώ θα προτιμούσες να αποδράσεις από την πιεστική καθημερινότητα που φέρνουν ο Ερμής και ο Άρης μαζί, απέναντι από τον Κρόνο στο ζώδιό σου. Οι υποχρεώσεις ωστόσο τρέχουν και οι προκλήσεις αυτής της περιόδου είναι ακόμη εδώ, ακόμα και αν εσύ έχεις ανάγκη από ένα διάλλειμα. Επιπλέον, είναι πιθανό να λες στους άλλους αυτά που θέλουν να ακούσουν, προκειμένου να ξεγλιστράς από τις απαιτήσεις τους.

Υδροχόος
Η Σελήνη σε ένα φιλικό προς το δικό σου ζώδιο, φέρνει στο προσκήνιο τους στόχους που θέτεις, φρόντισε όμως να συνυπολογίσεις και τους οικονομικούς συντελεστές στο εκάστοτε εγχείρημά σου, διότι υπάρχει η τάση να τρέφεις κάποιες αυταπάτες πάνω σε αυτόν τον τομέα. Επίσης, σήμερα θέλεις να δεις φίλους και να νιώσεις πως μπορείς να αφεθείς στους άλλους, χωρίς να νιώθεις έτοιμος να «προδοθείς»…

Ιχθείς
Η Σελήνη σήμερα σε ένα ζώδιο κόντρα με το δικό σου, σε δυσμενή όψη με τον Ποσειδώνα στο δικό σου ζώδιο, φέρνει κάποια μπερδέματα στον ορίζοντα της ημέρας, τα οποία τελικά λειτουργούν σαν τροχοπέδη για την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω. Φρόντισε λοιπόν να είσαι απόλυτα προσγειωμένος και συνετός στην προσέγγιση των άλλων.

Πηγή: http://astropedia.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *