Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 16 Νοεμβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 16 Νοεμβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 16 Νοεμβρίου

Κριός
Η σημερινή ημέρα έχει έντονη μυρωδιά… από τα παλιά! Μια νοσταλγία πλανάται στην ατμόσφαιρα και εσύ επιστρέφεις με κάποιο τρόπο σε κάτι που σου είχε δώσει ασφάλεια προ καιρού. Σε ένα πιο καθημερινό επίπεδο, σήμερα ασχολείσαι με το σπίτι, τις υποθέσεις που το αφορούν άμεσα, με τους οικείους σου ή με την ακίνητη περιουσία σου.

Ταύρος
Μια πολύ φιλική μέρα για τις επιδιώξεις σου και όσα θες να ολοκληρώσεις! Μάλιστα σήμερα μπορείς να δεις τους στόχους σου να υλοποιούνται χάρη στα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, δηλαδή φίλους, συγγενείς και γενικότερα ανθρώπους που επικοινωνείς με άνεση! Μπορείς επίσης να πείσεις  με τα επιχειρήματά σου, αρκεί να μην υπογράψεις συμβόλαια, για τις λίγες μέρες ακόμα που ο Ερμής είναι ανάδρομος!

Δίδυμοι
Τις προηγούμενες ημέρες πήρες πολλά ερεθίσματα και πολλές πληροφορίες για τις αλλαγές που ετοιμάζεις. Σήμερα λοιπόν παίρνεις το χρόνο σου και ηρεμείς, ώστε να τα βάλεις όλα αυτά σε μια σειρά. Παράλληλα, μπορείς να απολαύσεις τα απλά καθημερινά, δες τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ μπορείς και να τακτοποιήσεις πρακτικές υποθέσεις.

Καρκίνος
Φημίζεσαι για την διαίσθησή σου και η διαίσθησή σου σήμερα είναι τονισμένη, έτσι δεν αποκλείεται να πήρες κάποιες απαντήσεις σε όνειρο που είδες ή να πάρεις απαντήσεις σε όνειρο που θα δεις απόψε. Παράλληλα, η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει λίγο πιο… κυκλοθυμικό από ότι οι άλλοι σε έχουν συνηθίσει! Μπορείς όμως να ολοκληρώσεις με επιτυχία ημιτελή σχέδια!

Λέων
Με αφορμή το σαββατοκύριακο που ξεκινά τώρα, θες να κάνεις μια μικρή παύση στους φρενήρεις ρυθμούς της καθημερινότητας και να αφιερώσεις χρόνο στη δική σου ηρεμία. Δεν θέλεις να σκέφτεσαι τις υποχρεώσεις και όσα «πρέπει» να γίνουν, αντιθέτως αν το πρόγραμμά σου το επιτρέπει, θα ήταν ιδανική ημέρα για μια μικρή απόδραση πάσης φύσεως!

Παρθένος
Οι σπουδαίες ικανότητες με τις οποίες σε έχει προικίσει το σύμπαν σήμερα μπορούν να φανούν χρήσιμες μέσα σε ένα σύνολο ανθρώπων, όπως για παράδειγμα οι φίλοι σου, οι παρέες σου, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή γενικότερα διάφορες ομάδες στις οποίες συμμετέχεις. Επίσης, μπορείς να υλοποιήσεις στόχους, αρκεί να μην ξεκινήσεις ολοκαίνουργια εγχειρήματα τώρα που ο κυβερνήτης σου Ερμής παραμένει ανάδρομος!

Ζυγός
Έχεις αυτοπεποίθηση και επιδιώκεις να τραβάς πάνω σου τα βλέμματα, με την Σελήνη να βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σου. Είναι μια καλή μέρα για να δεις σημαντικά πρόσωπα, να προωθήσεις τη δική σου ατζέντα, αλλά και να επωφεληθείς από τον κοινωνικό σου κύκλο, αν δεις ότι κάπου χρειάζεσαι βοήθεια.

Σκορπιός
Είναι θετική η μέρα για να κάνεις αυτά που θέλεις, μολονότι εδώ και καιρό νιώθεις ότι τα επίπεδα ενέργειάς σου είναι κάπως πεσμένα. Γενικότερα πάντως σήμερα ευνοούνται τα θέματα σπουδών, νομικών ή διαδικαστικών υποθέσεων και η επαφή με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Μάλιστα, παίρνεις μια σημαντική καθοδήγηση πάνω σε ένα θέμα που ένιωθες πως είχε «σκαλώσει».

Τοξότης
Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου και αυτό για σένα μεταφράζεται σαν προσήλωση στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, ενώ γενικότερα σήμερα η κοινωνική σου ζωή είναι έντονη. Αυτές τις μέρες όμως ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό σε καλεί σε αναθεωρήσεις, σε αλλαγές μέσα σου, ως προς τη σχέση σου με τον εαυτό σου αλλά και με τους άλλους.

Αιγόκερως
Μπορείς να προωθήσεις τα σχέδια που έχεις κατά νου σήμερα, καθώς η ημέρα δίνει πρόσφορο έδαφος για να αναπτύξεις δράση, παρότι δεν λείπουν κάποιες μικροαναποδιές σε επίπεδο πρακτικών υποθέσεων μέσα στην καθημερινότητά σου. Αν όμως έχεις γεννηθεί τον Δεκέμβριο, ευνοείσαι από τις συνθήκες ώστε να κάνεις διορθωτικές κινήσεις.

Υδροχόος
Όσες εκκρεμότητες μαζεύτηκαν από το ξεκίνημα της εβδομάδας, τώρα είναι μια πολύ καλή στιγμή να τις βάλεις σε μια σειρά και να τις οργανώσεις. Γενικότερα είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα, ενώ μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα ταλέντα σου και έτσι παίρνεις την ανταμοιβή που περίμενες. Γενικά είναι μια μέρα με (δεύτερες) ευκαιρίες.

Ιχθείς
Με τη Σελήνη να ταξιδεύει στον Καρκίνο είσαι με ανεβασμένη διάθεση ακόμη και αν δεν είναι όλα στρωμένα με ροδοπέταλα. Ένα δημιουργικό σχέδιο πάντως προχωρά και η αισιοδοξία σου είναι μοχλός που σε πάει παρακάτω.

Πηγή: http://astropedia.gr/

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *