ΖΩΔΙΑΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤι λένε τ' άστρα για σήμερα, 16 Σεπεμβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 16 Σεπεμβρίου

Κριός
Η μέρα φέρνει περισσότερη χαρά και διασκέδαση, έτσι ακόμα και αν έχεις πολλές μάχες να δώσεις αυτό το διάστημα, η σημερινή μέρα σου δίνει λόγους για να χαμογελάσεις, είτε λόγω ευχάριστων συμβάντων, είτε επειδή πηγάζουν από μέσα σου. Θυμήσου όμως να μην το παρακάνεις, καθώς υπάρχουν και απατηλά σημεία…

Ταύρος
Σήμερα το ενδιαφέρον σου κεντρίζουν οι υποθέσεις του σπιτιού, ενώ είναι πολύ πιθανό να ξοδέψεις κάποια χρήματα για τις ανάγκες τις αισθητικής σου ή για ένα πρόσωπο του οικείου σου περιβάλλοντος. 

Δίδυμοι
Ο Άρης είναι πλέον ανάδρομος σε μια βοηθητική θέση για το ζώδιό σου, ξαναφέρνοντας τις κατάλληλες συνθήκες αλλά και τις σωστές πληροφορίες τη στιγμή που τις χρειάζεσαι, για να προωθήσεις διαδικαστικές υποθέσεις, επαφές με το νόμο ή το εξωτερικό, ζητήματα σπουδών αν σπουδάζεις και γενικά όσα ήταν σε εκκρεμότητα.

Καρκίνος
Σε γενικές γραμμές η σημερινή είναι μια ουδέτερη ημέρα, παρότι είσαι επιρρεπής σε ευχάριστες «καταχρήσεις». Επιπλέον, μετά από πολύ κόπο και αρκετές υποχωρήσεις προσπαθείς να βρεις τις ισορροπίες σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι ή την οικογένεια. 

Λέων
Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, δίνοντάς σου πρόσφορο έδαφος για να υλοποιήσεις αυτά που είχες προετοιμάσει τις προηγούμενες ημέρες. Παράλληλα, τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω σου, φρόντισε όμως  να μην παρασύρεσαι σε επιδειξιομανίες ή… κομπασμούς. Το κλίμα άλλωστε είναι ιδιαίτερα απατηλό.

Παρθένος
Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει περισσότερο εσωστρεφή να προετοιμάζεις τις επόμενες κινήσεις σου. Παράλληλα δίπλα σου βρίσκονται σημαντικοί φίλοι που με τις ιδέες τους μπορούν να σου βρουν λύσεις σε υποθέσεις που πιέζουν.

Ζυγός
Κάνεις πολλά σχέδια και δίνεις ακόμα πιο πολλές υποσχέσεις χωρίς όμως να έχεις υπολογίσει αν τελικά θα μπορέσεις λόγω συνθηκών να είσαι απόλυτα συνεπής. Παράλληλα, δυσκολεύεσαι να μείνεις εντός προγράμματος και να φέρεις σε πέρας όλες τις αρμοδιότητες που σου έχουν ανατεθεί. 

Σκορπιός
Η κοινωνική σου ζωή σε πρώτο πλάνο και ασχολείσαι με την προβολή του εαυτού σου στους άλλους. Ταυτόχρονα, ο ανάδρομος Άρης (παραδοσιακός σου κυβερνήτης) σε φέρνει ξανά πιο κοντά στους οικείους σου, δυσχεραίνοντας όμως την επικοινωνία σου με τους υπόλοιπους. 

Τοξότης
Η σημερινή ημέρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αρκετά βοηθητική για σένα, εντούτοις. Επίσης, ο ανάδρομος Άρης σε βοηθά ιδιαίτερα σε συζητήσεις, επαφές και συμφωνίες που δεν ευδοκίμησαν παλαιότερα. 

Αιγόκερως
Παρότι η σημερινή ημέρα είναι αρκετά ουδέτερη για σένα, εσύ από τη δική σου πλευρά είσαι αρκετά καχύποπτος με τους γύρω σου, καθώς δεν είσαι απόλυτα σίγουρος για τα κίνητρα που έχουν. Ακόμα το παρασκήνιο είναι έντονο, σίγουρα, αλλά σε λίγο θα πάρεις τον έλεγχο στα χέρια σου.

Υδροχόος
Η Σελήνη σήμερα κινείται απέναντί σου στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, έτσι οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις. Παράλληλα όμως ο ανάδρομος Άρης σου αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο που υπήρχε, ενώ παράλληλα ολοκληρώνεις όσα άφησες σε εκκρεμότητα.

Ιχθείς
Το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας ασχολείσαι με τις υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σου, ενώ από το βράδυ και μετά ασχολείσαι με τις υποθέσεις των άλλων που σε αφορούν έμμεσα. Στο επόμενο διάστημα άλλωστε θα κάνεις μια νέα αρχή!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS