Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 17 Απριλίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 17 Απριλίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 17 Απριλίου

Κριός
Μέχρι το μεσημέρι στρέφεις το βλέμμα σου σε υποχρεώσεις, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα μπορείς πιο άνετα να ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Παράλληλα όμως ο Ερμής από σήμερα περνά στο δικό σου ζώδιο και σου αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο που υπήρχε γύρω σου το προηγούμενο διάστημα, καθώς επίσης και τα δυσμενή ή ευμενή σχόλια που γίνονταν για σένα, ενώ παράλληλα τονίζονται τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα.

Ταύρος
Πιο φιλική η μέρα μέχρι το μεσημέρι όπου η Σελήνη παραμένει σε μια θέση φιλική προς το δικό σου ζώδιο, καθώς αργότερα μέσα στην ημέρα ασχολείσαι με την υγεία σου, αλλά και με τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Έτσι, προσπαθείς να βρεις τον καλύτερο δρόμο για τα ζητήματα ρουτίνας που σχετίζονται κυρίως με πρακτικά θέματα.

Δίδυμοι
Μέχρι το μεσημέρι το ενδιαφέρον σου συνεχίζει να επικεντρώνεται σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα η διάθεσή σου ανεβαίνει κι εσύ μπορείς πιο άνετα να προωθήσεις τα δημιουργικά σχέδια που έχεις στα σκαριά. Φρόντισε όμως να αποφύγεις την οποιαδήποτε κατάσταση που είναι μπερδεμένη ή παρασκηνιακή, για να μην εμπλακείς σε μπελάδες με τον Άρη στο ζώδιό σου.

Καρκίνος
Η σημερινή ημέρα είναι περισσότερο βοηθητική στο ξεκίνημά της, όσο δηλαδή ο κυβερνήτης σου η Σελήνη παραμένει σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σου που σου δίνει τις ευκαιρίες να επικοινωνήσεις τις ιδέες και τις απόψεις σου στο κοντινό σου περιβάλλον, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα η προσοχή σου στρέφεται γύρω από τις υποθέσεις του σπιτιού, αλλά και γύρω από ζητήματα που αφορούν τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.

Λέων
Μέχρι το μεσημέρι τα πράγματα κυλούν στους γνώριμους ρυθμούς, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα είσαι πιο εξωστρεφής. Ταυτόχρονα, ο Ερμής περνά από σήμερα σε μια πιο βοηθητική θέση, φέρνοντας τις κατάλληλες γνωριμίες και τις σωστές πληροφορίες, για να προωθήσεις τις υποθέσεις σου, επαφές με το εξωτερικό, ζητήματα σπουδών, αλλά και γενικότερα πιο ευχάριστο τρόπο σκέψης, σήμερα όμως είναι πιθανό πως προσπαθείς συνεχώς να έχεις την έγκριση των άλλων.

Παρθένος
Μέχρι το μεσημέρι της σημερινής ημέρας η Σελήνη παραμένει στο δικό σου ζώδιο, κρατώντας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου τις δικές σου προσωπικές υποθέσεις, ενώ από το απόγευμα και μετά επιδιώκεις να αποκομίζεις κάποιου είδους ανταμοιβή. Γενικότερα όμως όσο προχωράς προς το βράδυ, δεν υπάρχουν μεγάλες εκπλήξεις στο τι να περιμένεις, μολονότι οι Παρθένοι του Αυγούστου αλλάζουν κοσμοθεωρία στο εξής!

Ζυγός
Μέχρι το μεσημέρι της σημερινής ημέρας προσπαθείς να κάνεις βήματα προετοιμασίας για τις υποθέσεις σου, αποφεύγοντας την πολυκοσμία, ενώ από το μεσημέρι και μετά που η Σελήνη περνά στο δικό σου ζώδιο, γίνεσαι πιο εξωστρεφής και επιδιώκεις να κάνεις νέα ξεκινήματα σε τομείς που σε αφορούν άμεσα, ενώ οι τωρινές συνθήκες απαιτούν από σένα να έχεις περισσότερη ωριμότητα.

Σκορπιός
Η σημερινή ημέρα ξεκινά αρκετά βοηθητικά, περίπου στο ίδιο πλαίσιο με τις προηγούμενες ημέρες, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση των στόχων που έχεις θέσει, ενώ από το μεσημέρι και μετά είσαι πιο εσωστρεφής και νιώθεις την ανάγκη να περιτριγυρίζεσαι μόνο από δικούς σου ανθρώπους που σου δείχνουν κατανόηση.

Τοξότης
Μέχρι το μεσημέρι η Σελήνη ολοκληρώνει την πορεία της στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου που φέρνει πολλές υποχρεώσεις, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα η διάθεσή σου είναι πιο ανεβασμένη, καθώς έχεις περισσότερη ελευθερία να δράσεις χωρίς να σε απασχολούν στεγανά και «καλούπια». Υπάρχει όμως ένα ιδιαίτερα μπερδεμένο κλίμα με τις πρακτικές υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες μέσα στην καθημερινότητά σου.

Αιγόκερως
Η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη, ωστόσο από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέροντας στο προσκήνιο υποχρεώσεις που είχες αναλάβει. Έτσι λοιπόν μπαίνεις στη διαδικασία να υλοποιήσεις σημαντικούς στόχους, ενώ ταυτόχρονα σήμερα ο Ερμής περνά στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, φέρνοντάς σε πιο κοντά στους οικείους σου, δυσχεραίνοντας όμως την επικοινωνία σου με τους υπόλοιπους.

Υδροχόος
Μέχρι το μεσημέρι όλα περνούν από τα δικά σου χέρια και προσπαθείς να τους ευχαριστήσεις όλους, αφού τα θέλω τους είναι και δικά σου θέλω, ενώ αντίθετα από το απόγευμα και μετά έχεις περισσότερη ελευθερία και ανεμελιά για να χαρείς στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, ενώ παράλληλα τακτοποιείς διαδικαστικά ζητήματα.

Ιχθείς
Στο ξεκίνημα της μέρας η Σελήνη παραμένει απέναντί σου, τονίζοντας για ακόμη μια φορά τη θέση των άλλων στην καθημερινότητά σου, ενώ από το μεσημέρι και μετά προσπαθείς να αφουγκραστείς τα θέλω των άλλων. Γενικότερα όμως θα πρέπει να περιορίσεις την αντιδραστικότητα που μπορεί να βλάψει την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω και να χρησιμοποιήσεις τις γνωριμίες που έχεις αφήσει στην άκρη.

Πηγή: http://astropedia.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *