Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 17 Δεκεμβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 17 Δεκεμβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 17 Δεκεμβρίου

Κριός
Ο Κριός σήμερα θα έρθει αντιμέτωπος με κάποια απρόσμενα γεγονότα που θα τον αναστατώσουν και θα τον κάνουν να νιώσει αμήχανος χωρίς να ξέρει πως να προχωρήσει παρακάτω. Ό,τι κι αν συμβεί, φίλε Κριέ, βρες σύντομα τον αυτοέλεγχό σου και προχώρησε το πρόγραμμά σου για να μη χάσεις κι αυτά που έχεις. Θα προκύψουν ορισμένες παρεξηγήσεις. Προσπάθησε να τις αποφύγεις με κάθε τρόπο.

Ταύρος
Ο Ταύρος σήμερα χρειάζεται να είναι συγκεντρωμένος. Μην παρασυρθείς από κάποιες συγκυρίες που μπορεί να φαίνονται θετικές αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να κρύβουν παγίδες. Άλλωστε το πρόγραμμά σου είναι πολύ φορτωμένο και δεν υπάρχει χώρος για λάθη.

Δίδυμοι
Ο Δίδυμος σήμερα είναι σε μια υπερένταση η οποία όμως μάλλον θα του βγει σε καλό αφού θα του δώσει την ενέργεια να λύσει πολλές υποθέσεις που έμεναν στάσιμες μέχρι τώρα. Μικρές παρεξηγήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Μην τις αφήσεις να σε αποσυντονίσουν.

Καρκίνος
Ο Καρκίνος σήμερα θα εκνευριστεί από τον τρόπο με τον οποίο χειρίζονται τις καταστάσεις οι γύρω του. Θα βρεθείς μπλεγμένος σε δυσκολίες και θα τρέχεις να διορθώσεις τα αδιόρθωτα και μάλιστα χωρίς δική σου ευθύνη. Κράτησε την ψυχραιμία σου και δες με χιούμορ αυτές τις καταστάσεις, για να μην εκνευριστείς και χαλάσεις τη διάθεσή σου άδικα.

Λέων
Ο Λέων σήμερα έρθει αντιμέτωπος με καθυστερήσεις και τα εμπόδια τα οποία θα τον αποσυντονίσουν και θα τον εκνευρίσουν. Κι όμως… αν ηρεμήσεις, φίλε Λέοντα, θα δεις ότι όλα προχωρούν όπως θέλεις και η δυναμικότητα που δείχνεις απέναντι στις καταστάσεις δεν αφήνει τίποτα να ξεφύγει από τον έλεγχό σου.

Παρθένος
Ο Παρθένος σήμερα όσα εμπόδια κι αν βρίσκει μπροστά του δεν πρέπει να τον αποσυντονίσουν και να σταματήσει τις προσπάθειες που κάνει εδώ και καιρό για να υλοποιήσει τους στόχους του. Βρίσκεσαι σε έναν καλό δρόμο και μπορείς να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου. Αρκεί να μην αφήσεις κάποιες συγκυρίες να σε επηρεάσουν.

Ζυγός
Ο Ζυγός σήμερα θα πρέπει να έχει αυτοέλεγχο καθώς κάποια γεγονότα θα τον ενθουσιάσουν και μπορεί να παρασυρθεί σε βιαστικές αποφάσεις. Κάθε τι που θα σου συμβεί σήμερα, πρέπει να το αξιολογήσεις με τη λογική και όχι με το συναίσθημα, για να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Μην αφήνεις τη σκέψη σου να ξεφεύγει από την ορθή πορεία.

Σκορπιός
Ο Ζυγός σήμερα θα πρέπει να έχει αυτοέλεγχο καθώς κάποια γεγονότα θα τον ενθουσιάσουν και μπορεί να παρασυρθεί σε βιαστικές αποφάσεις. Κάθε τι που θα σου συμβεί σήμερα, πρέπει να το αξιολογήσεις με τη λογική και όχι με το συναίσθημα, για να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Μην αφήνεις τη σκέψη σου να ξεφεύγει από την ορθή πορεία.

Τοξότης
Ο Τοξότης σήμερα θα πρέπει να προσέχει. Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν είναι πολλές και χρειάζεται όλη σου η προσοχή για να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Θα σου γίνουν προτάσεις, που με τους κατάλληλους χειρισμούς θα σε φέρουν πιο κοντά στην υλοποίηση των στόχων σου.

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως σήμερα θα νιώσει κάπως απογοητευμένος, γιατί τα σχέδια του έχουν κάποιες καθυστερήσεις. Όμως το καλύτερο που έχεις να κάνεις σήμερα, είναι να επανεξετάσεις τις καταστάσεις και με την ησυχία σου να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις για το πώς προχωράς. Η μέρα είναι καλή για υλοποίηση στόχων, αλλά και για να μιλήσεις στους δικούς σου ανθρώπους σχετικά με όσα σε απασχολούν. Θα σε βοηθήσουν τόσο πολύ, που θα εκπλαγείς.

Υδροχόος
Ο Υδροχόος σήμερα θα αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα, που δεν θα ξέρει τι να κάνει. Για να μην πνιγείς σε μια κουταλιά νερό, φρόντισε να βρεις τη χαμένη σου αισιοδοξία και να κινηθείς με πείσμα προς την ολοκλήρωση των στόχων σου. Θα χρειαστεί σήμερα να δεις με μια πιο θετική ματιά όλα όσα σε καθυστερούν για να μπορέσεις να τα αντιμετωπίσεις.

Ιχθείς
Ο Ιχθύς σήμερα θα ζήσει μία ευχάριστη μέρα. Κάποια πρόταση ή κάποιες ειδήσεις θα ανοίξουν νέους δρόμους μπροστά σου και θα σε βγάλουν από τη στασιμότητα, στην οποία βρίσκεσαι. Μην χάσεις καμιά ευκαιρία και μην μένεις άπραγος, επειδή φοβάσαι. Δείξε πίστη στον εαυτό σου και όλα θα πάνε όπως θέλεις.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *