Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 17 Ιουλίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 17 Ιουλίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 17 Ιουλίου

Κριός
Η Σελήνη περνά σε μια βοηθητική θέση, ωστόσο υπάρχουν κάποια εμπόδια πρακτικής κυρίως φύσης που σε κρατούν πίσω και δεν σε αφήνουν να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις θέσει. Παράλληλα οι συλλογικές προσπάθειες δεν μοιάζουν να λειτουργούν όπως είχες υπολογίσει, καθώς οι πλευρές που συμμετέχουν δεν είναι διατεθειμένες να κάνουν βήματα και συμβιβασμούς, με την αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου.

Ταύρος
Η σημερινή ημέρα έχει κάποια σημεία που πρέπει να προσέξεις, κυρίως ως προς διαδικαστικές ή νομικές υποθέσεις, ζητήματα σπουδών ή επαφές με το εξωτερικό, καθώς είναι πιθανό να σε προβληματίσουν έντονα και να υπάρξει κορύφωση σε αυτά τα θέματα. Τελικά όμως, ακόμη και αν πιεστείς ή δυσκολευτείς, καταφέρνεις να βρεις τις λύσεις που σου χρειάζονται, χάρη στην εύνοια της τύχης και στις δικές σου προσπάθειες.

Δίδυμοι
Μολονότι η Σελήνη περνά σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σου, υπάρχουν κάποια πράγματα που θα πρέπει να προσέξεις σήμερα, καθώς υπάρχει πλαίσιο ανατροπών πάνω σε διαδικαστικά ή νομικά θέματα, επαφές με εξωτερικό ή ζητήματα σπουδών, αν σπουδάζεις. Παράλληλα καλείσαι να δείξεις περισσότερη ευελιξία μέσα στην καθημερινότητά σου με λεπτομέρειες, αλλά και υποχρεώσεις.

Καρκίνος
Μια ημέρα ασύμβατη με τα δικά σου θέλω η σημερινή, που σε στρέφει μέσα σου για λύσεις και απαντήσεις, ωστόσο υπάρχουν κάποιες απρόσμενες αλλαγές που δεν είχες υπολογίσει και αυτό σε κάνει να ανασυνταχθείς προκειμένου να βρεις την καλύτερη δυνατή διέξοδο, με την αντίθεση της Αφροδίτης στο ζώδιό σου με τον Κρόνο. Επιπλέον, παρότι είσαι σε μια δημιουργική περίοδο, δεν είναι λίγα τα εμπόδια που καλείσαι να ξεπεράσεις.

Λέων
Μια μάλλον απαιτητική ημέρα για σένα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται απέναντί σου και σχηματίζει δυσμενή όψη με τον εκρηκτικό Ουρανό. Έτσι λοιπόν δυσκολεύεσαι αρκετά να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα στις δικές σου επιθυμίες και σε εκείνα που οι άλλοι επιδιώκουν, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Ιούλιο, ενώ παράλληλα υπάρχουν ανασφάλειες που σε κρατούν πίσω και το περιβάλλον σου στις επισημαίνει.

Παρθένος
Η καθημερινότητα νιώθεις πως σε πνίγει σήμερα με τις κουραστικές υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες ρουτίνας που καλείσαι να διευθετήσεις, με αποτέλεσμα να επαναστατείς όταν ακούς μια ανόητη κουβέντα ή μια απερισκεψία στο περιβάλλον σου! Δες λοιπόν με διαφορετικό μάτι τα πράγματα και προτίμησε να καταβάλλεις τώρα προσπάθειες, αντί να διαιωνίζεις καταστάσεις που δεν προχωρούν.

Ζυγός
Η Σελήνη βρίσκεται σε μια θετική θέση προς το δικό σου ζώδιο, φέρνοντας αρκετές ευκαιρίες για διέξοδο, σε μια ημέρα που φέρνει ανατροπές αλλά και κάποια εμπόδια στις προσπάθειές σου να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, λόγω της αντίθεσης Αφροδίτης-Κρόνου σε ευαίσθητα σημεία του ωροσκοπίου σου. Επίσης, είναι πιθανό πως οι όποιες δυσκολίες υπάρχουν, μπορούν να γίνουν η αφορμή για να αποδεσμευτείς από στεγανά και παρωπίδες που σε κρατούν στάσιμο.

Σκορπιός
Απόψε μετά τα μεσάνυχτα πραγματοποιείται σεληνιακή έκλειψη και παρότι δεν σε επηρεάζει δυσαρμονικά, υπάρχουν κάποια πράγματα που θα πρέπει να προσέξεις. Έτσι λοιπόν καλείσαι σήμερα να φανείς πιο ευέλικτος με τις υποθέσεις σου, αλλά και πιο διαλλακτικός στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου. Επίσης, η σημερινή ημέρα προειδοποιεί να είσαι προσεκτικός στις μετακινήσεις σου, αλλά και με τις συσκευές επικοινωνίας.

Τοξότης
Η σημερινή ημέρα σου δίνει πολλές ευκαιρίες για να προωθήσεις τα ζητήματά σου, ωστόσο θα πρέπει να έχει προετοιμαστεί και για ανατροπές στα σχέδια και το πρόγραμμά σου γενικότερα, κυρίως λόγω πρακτικών λεπτομερειών. Παράλληλα υπάρχουν κάποιες εντάσεις με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου καθώς υπάρχουν σαφείς διαφορές στον τρόπο που βλέπει η κάθε πλευρά τα πράγματα.

Αιγόκερως
Μολονότι οι ανάγκες σου σήμερα περιορίζονται σε απλά και βατά ζητήματα, η σημερινή ημέρα φέρνει κάποιες ανατροπές κυρίως στον τρόπο που προσπαθείς να τις καλύψεις με την δυσμενή αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο στο ζώδιό σου. Έχεις όμως αρκετό δυναμισμό αυτό το διάστημα και με σύμμαχό σου την εύνοια της τύχης, καταφέρνεις να βρεις διεξόδους, θα πρέπει όμως να δείξεις και εσύ με τη σειρά σου περισσότερη ευελιξία μπροστά στα εμπόδια που τυχόν θα συναντήσεις.

Υδροχόος
Η Σελήνη περνά σήμερα στο δικό σου ζώδιο, κρατώντας τα δικά σου προσωπικά θέματα στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος, ωστόσο σε δυσμενή όψη με τον κυβερνήτη σου Ουρανό, υπάρχει ένα κλίμα απρόσμενων εξελίξεων μέσα στον ορίζοντα της ημέρας, κυρίως σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι ή τα πρόσωπα της οικογένειάς σου. Είναι λοιπόν προτιμότερο να φανείς περισσότερο ευέλικτος μπροστά στις όποιες δυσκολίες κληθείς να αντιμετωπίσεις σήμερα.

Ιχθείς
Η παραμικρή αφορμή σήμερα σε κάνει να θέλεις να αποδράσεις από την κουραστική καθημερινότητα, έτσι λοιπόν επιδιώκεις να μείνεις και σήμερα μακριά από την βαρετή πολυκοσμία, καθώς νιώθεις την ανάγκη να απομονωθείς. Ωστόσο οι συνθήκες σήμερα δεν σου δίνουν πρόσφορο έδαφος για να το πραγματοποιήσεις και αυτό σε κάνει περισσότερο αντιδραστικό.

Πηγή: http://astropedia.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *