Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 17 Μαΐου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 17 Μαΐου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 17 Μαΐου

Κριός
Οι εξελίξεις σήμερα θα διαδέχονται η μια την άλλη και τα δεδομένα θα αλλάζουν διαρκώς, ενώ εσύ είναι εντελώς αδύνατο να κάνεις το παραμικρό, για να αποφύγεις οτιδήποτε ανεπιθύμητο ή να φτιάξεις την κατάσταση όπως θες. Ωστόσο, πρόσεχε να μην αφήσεις ανεκμετάλλευτες τυχόν προοπτικές εξέλιξης. Φρόντισε να είσαι καλά οργανωμένος και μεθοδικός, διότι μόνο έτσι θα μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία.

Ταύρος
Η πορεία που έχεις χαράξει είναι πολύ καλή και πλησιάζεις με αργά και σταθερά βήματα στο στόχο σου. Οπότε μην αφήσεις τίποτα και κανέναν να σε αναγκάσει να παρεκκλίνεις από αυτήν την πορεία. Έχεις όλα τα φόντα να τα καταφέρεις και κυρίως την τύχη με το μέρος σου.

Δίδυμοι
Η μέρα δε θα είναι και η καλύτερη που έχεις περάσει το τελευταίο διάστημα. Σε κάθε δύσκολη στιγμή, μη διστάζεις να ζητάς τις συμβουλές και τη βοήθεια όσων σε νοιάζονται και εμπιστεύεσαι, γιατί η συμβολή τους θα είναι πολύτιμη, καθώς βλέπουν πιο αντικειμενικά τα πράγματα.

Καρκίνος
Η μέρα δε θα είναι και η καλύτερη που έχεις περάσει το τελευταίο διάστημα. Σε κάθε δύσκολη στιγμή, μη διστάζεις να ζητάς τις συμβουλές και τη βοήθεια όσων σε νοιάζονται και εμπιστεύεσαι, γιατί η συμβολή τους θα είναι πολύτιμη, καθώς βλέπουν πιο αντικειμενικά τα πράγματα.

Λέων
Σήμερα πολλά εμπόδια και αναβολές θα σε εκνευρίσουν, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι προετοιμασμένος και να παραμείνεις ψύχραιμος. Οι βιασύνες και οι επιπολαιότητες δε θα σε ωφελήσουν. Αν δεν ακολουθήσεις τη λογική σου, να είσαι σίγουρος πως θα χάσεις εντελώς τον έλεγχο του εαυτού σου και των καταστάσεων.

Παρθένος
Σήμερα θα έχεις την τύχη με το μέρος σου, αλλά και τόση ενέργεια, ώστε να απαλλαγείς οριστικά από ό,τι σε δυσαρεστεί καιρό τώρα. Υποχρεώσεις που χρόνιζαν και σε άγχωναν, μπαίνουν πλέον σε τάξη και αυτό σε ανακουφίζει πολύ.

Ζυγός
Τα πράγματα σήμερα θα κυλήσουν ομαλά, αν κινηθείς βέβαια κι εσύ με μέτρο. Μην κινείσαι επιπόλαια και απερίσκεπτα, γιατί θα το μετανιώσεις. Αν φερθείς σωστά, η σημερινή ημέρα θα σε βοηθήσει να χαρείς την επιτυχία σου σε διάφορους τομείς. Απόλαυσέ το λοιπόν, χωρίς βιασύνες.

Σκορπιός
Σήμερα, λόγω την έντονης πίεσης που θα δεχτείς, θα πρέπει να σκέφτεσαι πολύ καλά πριν πράξεις, για να μην κάνεις λάθος κινήσεις. Θα έρθεις αντιμέτωπος με δυσκολίες και θα χρειαστεί να πάρεις κρίσιμες αποφάσεις. Επιστράτευσε τη λογική και το ένστικτό σου και δε θα βγεις χαμένος.

Τοξότης
Σήμερα θα είσαι τόσο υπερκινητικός, που θα δώσεις γρήγορες και οριστικές λύσεις σε ζητήματα που σε πίεζαν και σε άγχωναν. Έτσι, θα μπορέσεις να ασχοληθείς απερίσπαστος με τις ιδέες σου και θα βρεις ανταπόκριση στην προσπάθειά σου να πείσεις για την ορθότητά τους κάποια άτομα.

Αιγόκερως
Η σημερινή ημέρα θα χαρακτηρίζεται από εντάσεις και καλά θα κάνεις να είσαι ψύχραιμος για να τα βγάλεις πέρα. Τα προβλήματα και τα λάθη άλλων θα διαδέχονται το ένα το άλλο και δε θα ξέρεις τι να πρωτοαντιμετωπίσεις. Σε εκνευρίζει η απερισκεψία των άλλων, τις συνέπειες της οποίας καλείσαι εσύ να διορθώσεις. Προσπάθησε όμως να τους δικαιολογήσεις και να μην απομακρυνθείς από αυτούς, αφού όλοι κάνουν επιπολαιότητες.

Υδροχόος
Σήμερα αναδεικνύονται ενδιαφέρουσες ευκαιρίες και προοπτικές και θα πρέπει να δράσεις γρήγορα, γιατί ίσως να μην υπάρχουν για πολύ. Κινήσου άμεσα και έξυπνα, αλλά όχι επιπόλαια, για να μην έχεις αποτελέσματα αντίθετα από αυτά που υπολογίζεις.

Ιχθείς
Η σημερινή ημέρα σε θέλει υπομονετικό και δυναμικό, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στην πίεση. Μπορεί να ζοριστείς αρκετά, αλλά στο τέλος θα δεις ότι άξιζε τον κόπο. Θα απαλλαγείς από κάθε προβληματική κατάσταση που σε άγχωνε, ενώ θα επανεξετάσεις πολλές καταστάσεις, που ίσως έκρινες λάθος μέχρι τώρα.

Πηγή : Myastro.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *