Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 17 Σεπτεμβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 17 Σεπτεμβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 17 Σεπτεμβρίου

Κριός
Σήμερα μέχρι το μεσημέρι ασχολείσαι με τις δικές σου υποθέσεις, ωστόσο η Σελήνη κενή πορείας στο ζώδιό σου δεν ευνοεί πολύ σημαντικές ασχολίες. Αν έχεις κάτι σημαντικό να κάνεις, που να χρειάζεται υλοποίηση ή σταθεροποίηση, καλύτερα από το μεσημέρι και μετά. Καλείσαι όμως να είσαι και διαλλακτικός στον τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους. Άκουσέ τους, έχουν κάτι να σου πουν!

Ταύρος
Η Σελήνη είναι στο ζώδιό σου από το μεσημέρι, και εσύ θες να δράσεις χωρίς κανόνες και περιορισμούς, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Αυτή η αντιδραστικότητά σου όμως μπορεί να εγείρει αντιδράσεις, πρόσεξε λοιπόν να είσαι και διαλλακτικός και τους άλλους. Απόψε πάντως με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο προωθείς την δική σου ατζέντα.

Δίδυμοι
Η Σελήνη στον φιλικό για σένα Κριό μέχρι το μεσημέρι σε κάνει εξωστρεφή, ενώ δεν αποκλείεται να έχεις μια απρόσμενη ευκαιρία για μια υπόθεση που σε αφορά άμεσα. Από το μεσημέρι όμως περνάς σε μια φάση που ετοιμάζεις τις επόμενες κινήσεις σου και κλείνεσαι για λίγο στο καβούκι σου. Θα πρέπει όμως να περιορίσεις την νευρικότητα και να χρησιμοποιήσεις το μυαλό σου!

Καρκίνος
Μετά το μεσημέρι σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις, ειδικά αν είσαι γεννημένος στην αρχή του ζωδίου, κυρίως σε υποθέσεις που σχετίζονται με μέρη ή πρόσωπα που βρίσκονται μακριά, σε θέματα νομικά, διαδικαστικά ή σπουδών, αν είσαι σπουδαστής. Τα κάνεις όλα άλλωστε με ενέργεια και ζωντάνια, όμως κάποια λόγια γίνονται σήμερα στο κοντινό σου περιβάλλον (του σπιτιού δηλαδή), που σε στεναχωρούν.

Λέων
Μέχρι το μεσημέρι είσαι πιο εξωστρεφής, αλλά αν έχεις τρέξιμο με διαδικαστικές υποθέσεις, τότε θα πρέπει να κάνεις προσεκτικές κινήσεις. Από το μεσημέρι και μετά πάντως τραβάς τα βλέμματα και ασχολείσαι με την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω. Θυμήσου, παίζει να υπάρξουν αλλαγές που δεν είχες υπολογίσει στις υποχρεώσεις που είχες για σήμερα να κάνεις, ειδικά αν είσαι γεννημένος στο ξεκίνημα του ζωδίου.

Παρθένος
Αυτές τις μέρες έχεις θετικά νέα πάνω σε ένα δημιουργικό σου σχέδιο, σήμερα πάντως είσαι κάπως «σφιγμένος» καθώς κάποιες υποθέσεις σου δεν προχωρούν ακριβώς όπως θες. Από το μεσημέρι πάντως και μετά το κλίμα αλλάζει και μπορείς με άνεση να βρεις τις διεξόδους σου. Επίσης, ένα πρόσωπο που βρίσκεται μακριά, παίζει θετικό ρόλο!

Ζυγός
Έχεις πολλά να βάλεις σε σειρά, αλλά και πάλι νιώθεις πως πιέζεσαι με όλα τα πρακτικά ζητήματα που ζητούν να τακτοποιηθούν άμεσα! Κάνε λοιπόν καλό προγραμματισμό και προσπάθησε να μην υπερφορτώνεις το μυαλό σου με πολλές λεπτομέρειες, έτσι κι αλλιώς έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε βοηθούν!

Σκορπιός
Η Σελήνη κινείται απέναντί σου από το μεσημέρι και μετά, έτσι δεν αποκλείεται κάποιες καταστάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις να έχουν εκπλήξεις, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στην αρχή του ζωδίου, που επηρεάζεσαι περισσότερο. Μέχρι το μεσημέρι λοιπόν καλείσαι να φανείς πιο διπλωμάτης, αλλά και ευέλικτος!

Τοξότης
Μέχρι το μεσημέρι νιώθεις δημιουργικός και ασχολείσαι με τα θέματα των προηγούμενων ημερών, ενώ από το μεσημέρι και μετά ασχολείσαι πιο πολύ με τις πρακτικές λεπτομέρειες και μικροζητήματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα μέσα στην καθημερινότητά σου. Στρώσου λοιπόν στη δουλειά, γιατί είναι μέρα με δυνατότητες, ακόμα και αν το πρόγραμμά σου έχει αλλαγές!

Αιγόκερως
Μέχρι το μεσημέρι βρίσκεις λύσεις στο κοντινό σου περιβάλλον για πράγματα που σε προβλημάτιζαν, ενώ από τα κοντινά σου άτομα, ένα νεαρό πρόσωπο ή από έναν συγγενή παίρνεις απρόσμενα μια ευχάριστη είδηση. Επίσης, έχεις ευκαιρίες για να κλείσεις μια συμφωνία από το μεσημέρι και μετά, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου.

Υδροχόος
Μέχρι το μεσημέρι επικοινωνείς αδιάκοπα τις ιδέες σου με τους γύρω σου –αρκεί να μην υπογράψεις κάποιο συμβόλαιο– ενώ από το μεσημέρι και μετά το πλαίσιο είναι πιο βοηθητικό για υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι, την ακίνητη περιουσία ή την οικογένεια, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, που έχεις περάσει πολλές ανατροπές σε αυτούς τους τομείς.

Ιχθείς
Στο ξεκίνημα της μέρας θα ήθελες περισσότερη ηρεμία, ωστόσο κάποιες απρόβλεπτες εξελίξεις μέχρι το μεσημέρι πιθανώς να σε βγάλουν έξω από τα νερά σου, γενικότερα όμως μπορείς να τα καταφέρεις μια χαρά. Το μόνο μειονέκτημα για σήμερα ίσως είναι ότι δεν είσαι αρκετά ευέλικτος, όσο οι συνθήκες απαιτούν.

http://astropedia.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *