Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 18 Απριλίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 18 Απριλίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 18 Απριλίου

Κριός
Η Σελήνη συνεχίζοντας την πορεία της απέναντί σου, σχηματίζει και δυσμενή όψη με τον αυστηρό Κρόνο από το ζώδιό σου, στοιχείο που μαρτυρά πως σήμερα περιμένεις πολλά από τους άλλους και οι απαιτήσεις σου είναι ιδιαίτερα αυξημένες, καθώς δεν είσαι πια ικανοποιημένος από λόγια και αναζητάς πράξεις.

Ταύρος
Μπορεί το πρόγραμμα της ημέρας να είναι προσανατολισμένο σε υποχρεώσεις και εκκρεμότητες ρουτίνας, εσένα ο νους σου ταξιδεύει μακριά σήμερα και νιώθεις την ανάγκη να μείνεις μακριά από την κουραστική πολυκοσμία. Παρόλα αυτά μέσα από φίλους ή ομάδες αυτές τις μέρες καταφέρνεις σπουδαία πράγματα. Αρκεί να μην σε νικήσει η… τεμπελιά, όπως δείχνει και το τετράγωνο του κυβερνήτη σου της Αφροδίτης με τον Δία!

Δίδυμοι
Η σημερινή ημέρα παρότι έχει κάποια σημεία που πρέπει να προσέξεις, είναι αρκετά ευνοϊκή για τα σχέδιά σου. Έτσι λοιπόν, σήμερα καλείσαι να υλοποιήσεις αυτά που εδώ και καιρό έχεις υποσχεθεί στον εαυτό σου ότι θα κάνεις, και γενικότερα σήμερα αναλαμβάνεις κάποιες υποχρεώσεις, που περιορίζουν το χρόνο που είχες σκοπό να διαθέσεις σε διασκέδαση και ψυχαγωγία.

Καρκίνος
Η σημερινή ημέρα είναι λιγάκι πιο πιεστική καθώς υπάρχουν ζητήματα στο σπίτι που ζητούν άμεσα την προσοχή σου, ενώ θα πρέπει να φανείς συνεπής με τις υποχρεώσεις που έχεις ως προς τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος ή υποθέσεις που σχετίζονται με ακίνητη περιουσία. Καταβάλλοντας όμως την ανάλογη προσπάθεια, καταφέρνεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις.

Λέων
Η σημερινή ημέρα έρχεται να βάλει σε πρακτική εφαρμογή κάποιες ιδέες ή απόψεις που έχεις κι αυτό ενδεχομένως να μην σου είναι απόλυτα ευχάριστο, ωστόσο πρόκειται για μια βοηθητική ημέρα για τις επιδιώξεις σου και η επικοινωνία είναι το δυνατό σου σημείο, αρκεί να κινηθείς εντός πλαισίου. Άλλωστε, δεν είσαι μόνος στις προσπάθειές σου, αφού έχεις σημαντικούς σύμμαχους στο πλευρό σου.

Παρθένος
Οι σκέψεις σου για σήμερα είναι προσανατολισμένες στην κάλυψη των βασικών σου αναγκών, ωστόσο σήμερα η ατομική πρωτοβουλία συναντά κάποια εμπόδια και καλείσαι να προωθήσεις τις υποθέσεις που σε απασχολούν με την υποστήριξη των άλλων. Γενικότερα όμως είναι μια πολύ καλή ημέρα για να τακτοποιήσεις υποθέσεις πρακτικής φύσης.

Ζυγός
Η Σελήνη σήμερα ταξιδεύει στο δικό σου ζώδιο, σχηματίζει όμως και δυσμενή όψη με τον Κρόνο, στοιχείο που μαρτυρά πως έχεις κάποιες υποχρεώσεις απέναντι στους άλλους και σήμερα ενδεχομένως να κληθείς να τις εκπληρώσεις. Γενικότερα όμως αισθάνεσαι ότι οι τωρινές συνθήκες περιορίζουν τα σχέδιά σου, ενώ στην πραγματικότητα σε καλούν να αποβάλλεις καθετί περιττό που σε απομακρύνει από την προώθηση των δημιουργικών σου σχεδίων.

Σκορπιός
Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας σήμερα μοιάζουν περισσότερο πιεστικές κι εσύ επιθυμείς να ξεφύγεις από την πεζή πραγματικότητα, οι εκκρεμότητές σου όμως μοιάζουν να μην σε αφήνουν και πολλά περιθώρια επιλογών. Χρησιμοποίησε λοιπόν τη βοήθεια που σου προσφέρουν οι οικείοι σου και εκμεταλλεύσου τις δυνατότητες για να προετοιμάσεις τα επόμενά σου βήματα.

Τοξότης
Η σημερινή ημέρα σε καλεί να αναλάβεις τις ευθύνες που σου αναλογούν και να δραστηριοποιηθείς πάνω στους στόχους που έχεις θέσει, ώστε τελικά να επιτευχθεί ένα πρακτικό αποτέλεσμα και να υλοποιηθούν τα δημιουργικά σου σχέδια, αντί να μείνουν θεωρίες. Εντούτοις, ο κυβερνήτης σου Δίας, ανάδρομος στο ζώδιό σου δείχνει πως μπορείς να «λυτρωθείς» από μια κατάσταση, κυριολεκτικά ή μεταφορικά.

Αιγόκερως
Η Σελήνη σήμερα από το ζενίθ του ωροσκοπίου σου σχηματίζει και δυσαρμονική όψη με τον αυστηρό Κρόνο, στοιχείο που μαρτυρά πως καλείσαι να αναλάβεις ευθύνες και να φέρεις σε πέρας τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, ενώ ένα πιθανό σενάριο για σένα είναι πως θα πρέπει να αφήσεις στην άκρη την κοινωνική σου ζωή για λίγο, εξαιτίας κάποιων ζητημάτων που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια.

Υδροχόος
Η σημερινή ημέρα έχει πολλές δυνατότητες για σένα, καθώς μπορείς να διεκπεραιώσεις τις υποθέσεις που σε απασχολούν, αλλά και να προωθήσεις τα ζητήματα που έχεις στα σκαριά, με την προϋπόθεση ότι δεν θα σκορπίζεις σε άσχετα πράγματα την ενέργειά σου, καθώς η μέρα σήμερα σε καλεί να είσαι περισσότερο συγκεντρωμένος σε αυτά που έχεις να κάνεις, παίρνοντας σοβαρές αποφάσεις.

Ιχθείς
Νιώθεις την ανάγκη να είσαι εσύ πίσω από το τιμόνι των εξελίξεων, ωστόσο συναντάς μέσα στον ορίζοντα της ημέρας κάποια πρακτικά εμπόδια που σε πιέζουν, έστω και προσωρινά. Επιπλέον, υπάρχουν κάποιες εντάσεις με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου καθώς υπάρχουν σαφείς διαφορές στον τρόπο που βλέπει η κάθε πλευρά τα πράγματα…

Πηγή: http://astropedia.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *