Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 18 Μαρτίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 18 Μαρτίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 18 Μαρτίου

Κριός
Η σημερινή ημέρα χρειάζεται από την πλευρά σου λεπτότερους χειρισμούς, παρότι έχει πολλές ευκαιρίες από τις οποίες μπορείς να βγεις ωφελημένος. Απόφυγε όμως παρορμητικές κινήσεις πάνω σε δημιουργικά σου σχέδια, καθώς υπάρχουν ανατροπές που δεν είχες υπολογίσει. Επιπλέον αν συνεργάζεσαι με άλλα πρόσωπα για τις υποθέσεις σου, ενδεχομένως να δυσκολευτείς να συγχρονίσεις τα διαφορετικά σου «θέλω».
Αισθηματικά
Τα προσωπικά σου σήμερα είναι μια σημαντική προτεραιότητα για σένα, που όμως βαδίζουν πάνω σε εύθραυστες ισορροπίες, καθώς από τη μια είσαι πολύ δοτικός και εξωστρεφής, αλλά από την άλλη θυμώνεις και εκρήγνυσαι όταν οι άλλοι αντιδρούν σε αυτά που εσύ έχεις κατά νου.
Επαγγελματικά & Οικονομικά
Οι οικονομικές σου υποχρεώσεις μοιάζουν να λειτουργούν σαν τεράστια εμπόδια και οι οφειλές ή τα χρέη πιέζουν έντονα τα σχέδια που έχεις κατά νου, προς υλοποίηση. Μπορείς όμως να στηριχτείς και στον παράγοντα της τύχης για λύσεις.

Ταύρος
Μια αρκετά πιεστική ημέρα η σημερινή καθώς η προσοχή σου είναι στραμμένη στα ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια, τα οποία σε προβληματίζουν έντονα. Είναι λοιπόν προτιμότερο να αποφύγεις σήμερα τη λήψη σημαντικών αποφάσεων, καθώς η ανάγκη σου για ασφάλεια, αλλά και η βιασύνη για λύσεις εδώ και τώρα, οδηγούν σε σημαντικά λάθη. Προτίμησε λοιπόν να ζητήσεις και τη στήριξη τρίτων.
Αισθηματικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου και η Σελήνη σε μια θέση κόντρα για το ζώδιό σου φέρνουν περίεργες καταστάσεις στα αισθηματικά, θα πρέπει λοιπόν να οπλιστείς με σύνεση και ψυχραιμία για να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις που έρχονται και που δοκιμάζουν την ανάγκη σου για σιγουριά.
Επαγγελματικά και Οικονομικά
Είναι προτιμότερο να είσαι λιγότερο εριστικός απέναντι στους συνεργάτες σου, ενώ οι τάσεις υπερβολής από μέρους σου δε λείπουν. Προτού λοιπόν προβείς σε ενέργειες, φρόντισε να έχεις αναλογιστεί και τις συνέπειες.

Δίδυμοι
Μολονότι η σημερινή ημέρα έχει για σένα πολλές δυνατότητες τις οποίες εκμεταλλεύεσαι για να έρθεις πιο κοντά στα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, υπάρχουν πολύ έντονες προκλήσεις στην καθημερινότητά σου, κυρίως με τις υποχρεώσεις και τα ζητήματα πρακτικής φύσεως που εκκρεμούν. Επιπλέον, θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στις μετακινήσεις σου και μην αμελείς την φροντίδα της ψυχικής υγείας σου.
Αισθηματικά
Καλείσαι να αφήσεις τους εγωισμούς στην άκρη και να αφουγκραστείς σαν καλός ακροατής όλα όσα έχουν να σου πουν οι κοντινοί σου άνθρωποι, ενώ γενικότερα είναι μια καλή ημέρα για να αδράξεις ευκαιρίες επικοινωνίας που σου παρουσιάζονται.
Επαγγελματικά και Οικονομικά
Πλέον είσαι σε μια περίοδο που αναζητάς περισσότερη ασφάλεια στις επιλογές σου, ωστόσο σήμερα είναι προτιμότερο να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους στη δουλειά ή το εργασιακό περιβάλλον, με συναδέλφους, πελάτες ή προμηθευτές αν εργάζεσαι σήμερα.

Καρκίνος
Κάπως πιεστική ημέρα για σένα η σημερινή καθώς η Σελήνη, Ο κυβερνήτης σου σχηματίζει δυσαρμονική όψη με Άρη, που φέρνει παρορμητικότητα αλλά και την αίσθηση ότι δεν σε στηρίζουν αρκετά κυρίως σε ό,τι αφορά τα δημιουργικά σου σχέδια, ωστόσο να θυμάσαι πως οι δυσκολίες σκοπό έχουν να σου δείξουν την πραγματικότητα και να σε αποδεσμεύσουν από ότι σε κρατάει πίσω.
Αισθηματικά
Είσαι αρκετά ερωτικός σήμερα, παρά τις αντιξοότητες, ωστόσο τα προσωπικά σου δεν μένουν ανεπηρέαστα από την επιρροή της ημέρας, έτσι λοιπόν συναντάς πολλές δυσκολίες στις επαφές σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και αν οι φίλοι σου ταλαιπωρούνται, να θυμάσαι πως σήμερα οι ανάγκες ενός εξ αυτών είναι αυξημένες.
Επαγγελματικά και Οικονομικά
Τα οικονομικά πλήττονται επίσης από τον έντονο χαρακτήρα της ημέρας, απόφυγε λοιπόν οποιοδήποτε μεγαλεπήβολο σχέδιο που σχετίζεται με την τσέπη και το πορτοφόλι σου.

Λέων
Η Σελήνη κινούμενη στο δικό σου ζώδιο, σε δυσμενή όψη με τον Άρη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, μαρτυρά πως άγεσαι από τις συνθήκες καθώς τα περιθώρια επιλογών που έχεις αυτή τη στιγμή μοιάζουν αρκετά περιορισμένα. Επιπλέον ετοιμάζεις πολλά και σημαντικά πράγματα, ακόμη και σε πείσμα εκείνων που μοιάζουν να φέρνουν εμπόδια στο δρόμο σου.
Αισθηματικά
Οι υποχρεώσεις φέρνουν πονοκέφαλο και υπάρχουν πράγματα που είναι έξω από τη σφαίρα της δικής σου επιρροής, γεγονός που σου «δένει» τα χέρια, ενώ καλείσαι ταυτόχρονα να αναλάβεις τις ευθύνες που σου αναλογούν σε μια υπόθεση. Είναι λοιπόν προφανές πως είναι προτιμότερο να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους.
Επαγγελματικά και Οικονομικά
Παρά τον απαιτητικό χαρακτήρα της σημερινής ημέρας, εσύ καταφέρνεις να βρεις διεξόδους, ωστόσο είναι προτιμότερο να αποφύγεις τη λήψη σημαντικών αποφάσεων, τουλάχιστον μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Παρθένος
Και η σημερινή ημέρα σε βρίσκει αρκετά εσωστρεφή και προσπαθείς να αφουγκραστείς τις τωρινές καταστάσεις για να αποφασίσεις πώς θα δράσεις. Ωστόσο υπάρχουν παρασκηνιακές ενέργειες που σε μπερδεύουν σε αδιέξοδα, ενώ εσύ από την άλλη είσαι ιδιαίτερα εριστικός με τους κοντινούς σου ανθρώπους. Επιπλέον, θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός σήμερα στις μετακινήσεις σου, αλλά και στις συζητήσεις που θα κάνεις.
Αισθηματικά
Προβληματίζεσαι έντονα από γεγονότα που συμβαίνουν σε δικά σου άτομα που βρίσκονται μακριά, τα οποία σε επηρεάζουν έμμεσα, ενώ και εσύ από την πλευρά σου καλείσαι να χτίζεις γέφυρες επικοινωνίας δείχνοντας περισσότερη κατανόηση.
Επαγγελματικά και Οικονομικά
Μια συμφωνία στην οποία είχες επενδύσει, ενδεχομένως να μην εξελίσσεται όπως θα ήθελες, ενώ υπάρχουν παρόλα αυτά ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου προς τρίτα πρόσωπα. Η καριέρα όμως αυτές τις μέρες χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

Ζυγός
Παρά το γεγονός ότι η σημερινή ημέρα δίνει πρόσφορο έδαφος για να κυνηγήσεις τους στόχους σου και να ασχοληθείς με συλλογικές προσπάθειες, υπάρχουν σημαντικά εμπόδια πρακτικής φύσεως που βάζουν εν μέρει φρένο στις δικές σου επιδιώξεις, ωστόσο υπάρχουν πρόσωπα δίπλα σου που φέρνουν διεξόδους εκεί που εσύ αναζητάς λύσεις.
Αισθηματικά
Απόφυγε να είσαι ιδιαίτερα κτητικός με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αφού έτσι περιορίζεις την έκφραση του άλλου ατόμου και αυτό οδηγεί σε συγκρούσεις, ενώ θα πρέπει παράλληλα να είσαι περισσότερο ευέλικτος στις υποθέσεις που θα αντιμετωπίσεις σήμερα. Επιπλέον, ένα πιθανό σενάριο για σένα είναι πως μια σχέση με ένα φιλικό σου πρόσωπο περνά από δοκιμασίες.
Επαγγελματικά και Οικονομικά
Τα οικονομικά είναι εκείνα που αποτελούν το μεγάλο αγκάθι και σου στερούν τη δυνατότητα στην παρούσα φάση να πραγματοποιήσεις όσα ονειρεύεσαι, ωστόσο θα πρέπει να βάλεις και εσύ μια σειρά στον τρόπο που τα διαχειρίζεσαι.

Σκορπιός
Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα απαιτητική για σένα, καθώς η Σελήνη περνώντας στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, σχηματίζει δυσαρμονική όψη με τον Άρη απέναντι από το δικό σου ζώδιο, κάτι που για σένα μαρτυρά πως οι ενέργειες που κάνεις ενδεχομένως να θέσουν σε κίνδυνο την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω.
Αισθηματικά
Είναι μια αρκετά πιεστική περίοδος και εσύ αντιδράς έντονα με την παραμικρή αφορμή που θα σου δοθεί, ενώ τραβάς τα πράγματα στα άκρα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και αυτό οδηγεί σε ρήξεις με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν.
Επαγγελματικά και Οικονομικά
Τοποθετώντας τη δυναμική σου σε δημιουργικά κανάλια μπορείς να καταφέρεις πολλά, ειδικά σε πρακτικό επίπεδο, αρκεί να έχεις συγχρονιστεί με τις τωρινές συνθήκες. Επίσης απόφυγε τη λήψη οριστικών αποφάσεων ως προς την καριέρα ή πρόσωπα κύρους αυτές τις μέρες.

Τοξότης
Η σημερινή ημέρα φέρνει κάποιες αναστατώσεις, παρά τα θετικά σημεία που υπάρχουν και εκμεταλλευόμενος αυτά μπορείς να ωφεληθείς. Ωστόσο ένα πιθανό σενάριο για σένα είναι πως εμπιστεύεσαι άκριτα κάποια πρόσωπα που σε περιβάλλουν και αυτό οδηγεί σε απογοητεύσεις ή σε εμπλέκει σε μπελάδες, ενώ παράλληλα υπάρχει η πιθανότητα να σε φορτώσουν με υποχρεώσεις άλλων.
Αισθηματικά
Η υπεραισιοδοξία και η ανάγκη σου για ανοίγματα σε οδηγεί σε βιαστικές αποφάσεις που τελικά μπορεί να μετανιώσεις, ενώ θα πρέπει να προφυλάσσεις περισσότερο τα νώτα σου από τις κακοτοπιές και τις παρασκηνιακές ενέργειες σε βάρος σου. Επίσης, ζήτα μια αντικειμενική γνώση από κάποιον τρίτο, αν υπάρχουν αδιέξοδα στα προσωπικά.
Επαγγελματικά και Οικονομικά
Φρόντισε να είσαι καθόλα τυπικός, αλλά και καθόλα νομότυπος με τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και άδραξε τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια.

Αιγόκερως
Σήμερα προσπαθείς να επανακτήσεις τον έλεγχο των καταστάσεων, ωστόσο υπάρχουν σημαντικές ανατροπές στα σχέδιά σου μέσα στον ορίζοντα της σημερινής ημέρας. Έτσι λοιπόν είναι προτιμότερο να κατευθύνεις τις προσπάθειές σου σε δημιουργικά κανάλια όπου μπορείς να δεις απτό αποτέλεσμα, αντί να ξοδεύεσαι σε παιχνίδια εντυπώσεων και εξουσίας στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.
Αισθηματικά
Οι σχέσεις με ένα πρόσωπο από το στενό σου περιβάλλον ενδεχομένως να οδηγηθούν στα άκρα σήμερα, καθώς αισθάνεσαι πως δεν συμπνέουν οι απόψεις σας, ενώ παράλληλα είσαι ιδιαίτερα δεσποτικός και ελεγκτικός απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αφήνοντας ελάχιστη ελευθερία κινήσεως στην άλλη πλευρά, χωρίς να λείπουν και οι εξάρσεις ζήλιας.
Επαγγελματικά και Οικονομικά
Χρειάζεται να εντείνεις τις προσπάθειές σου για να δεις συλλογικές υποθέσεις να προχωρούν, ωστόσο η σημερινή ημέρα είναι σχεδόν απαγορευτική για τη διαχείριση οφειλών ή οικονομικών υποχρεώσεων προς τρίτους.

Υδροχόος
Μεταξύ σφύρας και άκμονος σε τοποθετεί η σημερινή ημέρα αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, καθώς ο Άρης σχηματίζει δυσαρμονική όψη με τη Σελήνη απέναντί σου, στοιχείο που μαρτυρά πως οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει αυτό το διάστημα, σε αποκόπτουν από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ γενικότερα οι τωρινές συνθήκες μοιάζουν να σε πιέζουν ιδιαίτερα.
Αισθηματικά
Υπάρχουν ευκαιρίες για να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ωστόσο όπως είναι τώρα διαμορφωμένο το υπάρχον πλαίσιο, σε απομακρύνει από τα προσωπικά σου, λόγω φυσικής ή συναισθηματικής απόστασης. Η Αφροδίτη όμως από το ζώδιό σου σε βοηθά να βρεις λύσεις μέσα από την κατανόηση!
Επαγγελματικά και Οικονομικά
Προτίμησε να αποφύγεις οποιαδήποτε κίνηση σήμερα στα επαγγελματικά, ενώ γενικότερα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός ώστε να μη βάλεις σε κίνδυνο την εικόνα που προωθείς προς τα έξω, στις κοινωνικές σου επαφές.

Ιχθείς
Η σημερινή ημέρα κρατά τις υποθέσεις ρουτίνας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου, ωστόσο νιώθεις να πνίγεσαι από όλες αυτές τις βαρετές εκκρεμότητες και αντιδράς σπασμωδικά απέναντι στον κάθε περιορισμό, ενώ υπάρχει έντονα το ενδεχόμενο να παρασυρθείς σε επιπόλαιες ή απερίσκεπτες ενέργειες. Φρόντισε λοιπόν να ασχοληθείς μόνο με τα σημαντικά και να κατευθύνεις την όρεξη που έχεις σε δημιουργικά κανάλια.
Αισθηματικά
Είσαι ιδιαίτερα εριστικός στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου και αυτό μεγαλώνει τις αποστάσεις που σε χωρίζουν με τα άλλα πρόσωπα, μπορείς όμως τελικά να γεφυρώσεις τα κενά, αφού φίλοι δίνουν λύσεις στα αδιέξοδα που υπάρχουν στα αισθηματικά.
Επαγγελματικά και Οικονομικά
Σήμερα είναι προτιμότερο να κρατήσεις χαμηλούς τόνους στο εργασιακό σου περιβάλλον, ενώ γενικότερα φρόντισε να είσαι όσο πιο συνεπής μπορείς, λόγω συνθηκών, με τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Άλλωστε υπάρχουν και ευκαιρίες ανάπτυξης στα οικονομικά.

Πηγή: http://astropedia.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *