Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 18 Νοεμβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 18 Νοεμβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 18 Νοεμβρίου

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου και τις σκιές που κρύβονται στο νου σου, με στόχο να αφήσεις την αλλαγή να έρθει στη ζωή σου. Βλέπεις, η μέρα σε καλεί να πιστέψεις ακόμη περισσότερο σε εσένα και να καταφέρεις να επιτύχεις. Ασχολήσου με δύσκολες υποθέσεις που προκαλούν την οξυδέρκεια και την ευελιξία σου.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η ημέρα σε καλεί να ψάξεις βαθιά στο υποσυνείδητό σου και να φέρεις στην επιφάνεια σκέψεις και άγχη που σε κάνουν να δυσκολεύεσαι στην καθημερινότητά σου. Έτσι, θα καταφέρεις να κάνεις μια νέα αρχή απαλλαγμένος από τα παλιά. Ακόμη και αν βρίσκεσαι σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, είναι η ευκαιρία να κάνεις νέο ξεκίνημα.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα είναι μια μέρα που φέρνει αλλαγές στη ζωή σου καθώς οι όψεις σε ωθούν να ψάξεις στο βάθος και να βρεις την αλήθεια που κρύβεται εκεί. Ίσως, ακόμη, η πραγματικότητα να αποκαλυφθεί από μόνη της, γεγονός που θα σε βοηθήσει να πας παρακάτω. Είναι ώρα να εμπιστευτείς την κρίση και τις δυνατότητές σου, γιατί αυτές είναι που θα σε κάνουν να φτάσεις στην επιτυχία.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η μέρα σου στέλνει το κάλεσμά της για να κάνεις ένα εντελώς νέο ξεκίνημα, σε όποιον τομέα της ζωής σου νιώθεις ότι το έχεις ανάγκη. Οπότε, μην διστάσεις να πάρεις τον έλεγχο στα χέρια σου, να βάλεις τέλος εκεί που πρέπει ή να δώσεις το χώρο να εξελιχθεί ό,τι αξίζει και μπορεί να έχει διάρκεια στο χρόνο. Τα αυξημένα συναισθήματα ή η ευαισθησία δεν πρέπει να σε προβληματίζει, καθώς έτσι έρχεσαι σε ουσιαστική επαφή με τον εσωτερικό σου κόσμο.

Λέων
Αγαπητέ Λέων, σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να αποκαλύψεις πράγματα σχετικά με καταστάσεις που σε προβληματίζουν. Μπορείς να κοιτάξεις κάτω από την επιφάνεια και να αντιληφθείς πέρα από το προφανές, καθώς το πλανητικό σκηνικό σου δίνει τη δυνατότητα αυτή. Επομένως, είτε πρόκειται για μια προσωπική ή αισθηματική υπόθεση, είτε για μια επαγγελματική, μπορείς να ξεσκεπάσεις την αλήθεια και να κάνεις μια νέα αρχή βάση αυτής.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή ημέρα δεν σου δίνει περιθώριο να ξεφύγεις από την αντιμετώπιση των φόβων και των ανασφαλειών σου. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού σε φέρνει αντιμέτωπο με σκέψεις και συναισθήματα που είναι καλά θαμμένα μέσα σου, έτσι ώστε να τα διαχειριστείς και να απαλλαγείς επιτέλους από αυτά. Έτσι, αφήνεις χώρο και χρόνο ελεύθερο για να κάνεις τα επόμενά σου βήματα, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα έχεις την ευκαιρία σήμερα να σκάψεις μέσα σου για να βρεις το φως. Κάνε ένα ξεκαθάρισμα με τα αρνητικά συναισθήματα που έχεις και σου μπλοκάρουν την κινητοποίηση. Είναι μια καλή ημέρα για να αξιολογήσεις τα πράγματα και τις καταστάσεις και να δεις τί από όλα αυτά αξίζει να παραμείνει ως έχει και τί πρέπει να αλλάξει. Μην διστάσεις να αναγεννηθείς από τις στάχτες σου τώρα που το πλανητικό σκηνικό φτιάχνει τις ιδανικές προϋποθέσεις.

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, η μέρα σου δίνει την ώθηση να κάνεις μεγάλες αλλαγές σήμερα. Νέα ξεκινήματα στην αισθηματική σου ζωή ή στα επαγγελματικά θα βρουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να πραγματοποιηθούν. Άφησε πίσω σου φόβους και ανησυχίες, πίστεψε στον εαυτό σου και τόλμησε να κάνεις αυτό που λέει η καρδιά σου με πάθος και αυτοπεποίθηση. Παράλληλα, οι νέες εμπειρίες κάνουν τη ζωή σου πιο συναρπαστική, για αυτό άφησε την πόρτα ανοιχτή σε αυτές.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη,  η σημερινή ημέρα γίνεται ιδανική για να σταματήσεις λίγο τους ξέφρενους ρυθμούς της καθημερινότητας και να κάνεις μια ενδοσκόπηση. Κοίταξε μέσα σου, μίλα με τον εαυτό σου και βγάλε στην επιφάνεια τα συναισθήματα που πιστεύεις ότι μπλοκάρουν τις ενέργειές σου. Διώξε τους φόβους, αντιμετώπισε την αλήθεια και με τον τρόπο αυτό θα καταφέρεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, σήμερα κιόλας!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα σου δίνεται μια πολύ καλή ευκαιρία για να τα βρεις με τον εαυτό σου έχοντας ως στόχο τη βελτίωση της ζωής σου. Προσπάθησε να δεις μέσα σου και να αντιληφθείς την πραγματικότητα γύρω σου κοιτώντας κάτω από την επιφάνεια. Τίποτα σχεδόν δεν είναι αυτό που φαίνεται. Μόλις το ανακαλύψεις και το διαχειριστείς όπως του αξίζει, θα δεις ότι θα είσαι σε θέση να κλείσεις τα κεφάλαια των καταστάσεων που σε ταλαιπωρούν και να τα αντικαταστήσεις με νέα!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή μέρα αναμένεται πολύ ουσιαστική για τις περαιτέρω εξελίξεις στην ζωή σου, καθώς σε βοηθάει να έρθεις σε επαφή με τις βαθύτερες ανησυχίες και τους φόβους σου, έτσι ώστε να τους διαχειριστείς και εν τέλει να απαλλαγείς από αυτούς. Ένα νέο ξεκίνημα σηματοδοτεί η ημέρα, αρκεί να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία κατάλληλα. Αναλογίσου τους τομείς που πρέπει να κάνεις αλλαγές και τόλμησέ τις χωρίς άλλη καθυστέρηση.

Ιχθείς
Πολύ ευνοϊκή ημέρα η σημερινή για εσένα, φίλε Ιχθύ, αφού σου προσφέρει την ευκαιρία να μηδενίσεις το κοντέρ και να κάνεις νέα ξεκινήματα. Θέλεις, λοιπόν, να κάνεις το επόμενο βήμα στη σχέση σου; Κάνε το! Θέλεις να κινηθείς στον επιχειρηματικό κόσμο τολμώντας το μεγάλο βήμα; Προχώρα! Όπως και να έχει, αφού «τα πεις» λίγο με τον εαυτό σου θα καταφέρεις να βρεις τις απαντήσεις μέσα σου!

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *