Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 18 Οκτωβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 18 Οκτωβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 18 Οκτωβρίου

Κριός
Η Σελήνη σήμερα συνεχίζει να κινείται σε μια θέση που σε κάνει πιο επικοινωνιακό και εσύ θες να μιλήσεις για όσα σε απασχολούν στα κοντινά σου πρόσωπα, μην ξεχνάς όμως να είσαι προσεκτικός καθώς γίνονται κάποια σχόλια για σένα, φρόντισε λοιπόν να μην δίνεις λαβές. Σε γενικές γραμμές πάντως είναι από τις πιο βοηθητικές μέρες της εβδομάδας, ακόμα και αν ο Άρης απέναντί σου δείχνει πως οι άλλοι σε κουράζουν με τις απαιτήσεις τους…

Ταύρος
Είσαι σε περίοδο που έχεις καταπιαστεί με υποχρεώσεις και θέματα της καθημερινότητας κυρίως, ενώ κάνεις πολύ σημαντικές προσπάθειες και για να βελτιώσεις την υγεία σου. Παράλληλα, η μέρα κινείται στο ίδιο μήκος κύματος με τη χθεσινή, μολονότι σήμερα δεν αποκλείεται να κάνεις κάποιους λάθος υπολογισμούς. Σε γενικές γραμμές όμως είναι μια θετική μέρα, που ευνοεί μάλιστα και τις… απολαύσεις!

Δίδυμοι
Και σήμερα η Σελήνη ταξιδεύει στο ζώδιό σου και θέλεις να έχεις τον πρώτο λόγο σε ό,τι γίνεται, παράλληλα νιώθεις ότι θες να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Ιούνιο. Πρόσεξε όμως τις υπερβολές καθώς η υπεραισιοδοξία του Δία απέναντί σου μπορεί να σε παρασύρει και σε κάποιες… γκάφες! Σε γενικές γραμμές πάντως οι προβολείς σήμερα είναι στραμμένοι πάνω σου!

Καρκίνος
Ακόμη μια μέρα που σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις ένα βήμα πίσω και να αφουγκραστείς τις εξελίξεις αυτής της περιόδου, ενώ αν το πρόγραμμά σου το επιτρέπει μπορείς να βρεις χρόνο να ξεκουραστείς και να ασχοληθείς μόνο με όσα σε γεμίζουν. Παράλληλα όμως κάποια δημιουργικά σου σχέδια έχουν ανατροπές, δείξε λοιπόν περισσότερη ευλυγισία, καθώς οι γύρω σου θεωρούν πως είσαι άκαμπτος.

Λέων
Η Σελήνη σε ένα φιλικό προς το δικό σου ζώδιο, φέρνει στο προσκήνιο τους στόχους που θέτεις, φρόντισε όμως να συνυπολογίσεις και τους οικονομικούς συντελεστές στο εκάστοτε εγχείρημά σου, διότι υπάρχει η τάση να τρέφεις κάποιες αυταπάτες πάνω σε αυτόν τον τομέα. Επίσης, σήμερα θέλεις να δεις φίλους και να νιώσεις πως μπορείς να αφεθείς στους άλλους, όμως αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου, τότε μάλλον περνάς δεύτερη εφηβεία…

Παρθένος
Η Σελήνη σήμερα σε ένα ζώδιο κόντρα με το δικό σου, στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου σε κάνει να σκέφτεσαι τι «πρέπει» να κάνεις, ενώ ο Δίας σε θέση κόντρα για το δικό σου ζώδιο φέρνει κάποια μπερδέματα στον ορίζοντα της ημέρας, τα οποία τελικά λειτουργούν σαν τροχοπέδη για την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω. Φρόντισε λοιπόν να είσαι απόλυτα προσγειωμένος και συνετός στην προσέγγιση των άλλων.

Ζυγός
Από τις πιο βοηθητικές ημέρες τις εβδομάδας, με την Σελήνη να κινείται στον αισιόδοξο ένατο ηλιακό σου οίκο και εσύ ξεκινάς πιο θετικά τις υποθέσεις σου. Θυμήσου όμως πως ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει εριστικό και επαναστάτη χωρίς αιτία, πρόσεξε λοιπόν τις σπασμωδικές κινήσεις.

Σκορπιός
Συγκεντρώνεις όλες τις πληροφορίες που ήρθαν στα χέρια σου αυτό το διάστημα και απομακρύνεσαι για λίγο από την πολυκοσμία για να βγάλεις συμπεράσματα. Αυτά τα συμπεράσματα όμως θα είναι βιαστικά, και ενδεχομένως παρακινδυνευμένα, αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου, με τον Ουρανό σε θέση κόντρα για το ζώδιό σου.

Τοξότης
Η Σελήνη και σήμερα κινείται απέναντί σου και οι άλλοι, μαζί με τις υποθέσεις τους παραμένουν η πρώτη σου προτεραιότητα, ενώ πιθανώς εκείνοι να ορίζουν το πρόγραμμα της μέρας και εσύ ακολουθείς την ροή. Φρόντισε όμως να είσαι συνεπής και να βλέπεις καθαρά, καθώς δεν αποκλείεται να μην είναι όλοι εντάξει απέναντί σου. Παράλληλα, δεν είναι εποχή για παρατυπίες ή απερισκεψίες.

Αιγόκερως
Το πλαίσιο αυτή την Παρασκευή είναι εξαιρετικό περισσότερο για να βάλεις κάποια πρακτικά ζητήματα στην άκρη, παρά για να διασκεδάσεις, καθώς η μέρα σου δίνει πρόσφορο έδαφος για να βάλεις σε μια σειρά τις υποθέσεις σου, αλλά παράλληλα να ασχοληθείς και με την υγεία σου, ειδικά αν έχεις καταπονήσει τον οργανισμό σου.

Υδροχόος
Η Σελήνη σήμερα συνεχίζει να κινείται στον φωτεινό και χαρούμενο πέμπτο ηλιακό σου οίκο και εσύ βρίσκεις διασκεδαστικά τα απλά και καθημερινά που συμβαίνουν γύρω σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, το οποίο βάλλεται άμεσα από την παρουσία του απρόβλεπτου και εκρηκτικού κυβερνήτη σου Ουρανού, που φέρνει αστάθεια και έκρυθμες καταστάσεις.

Ιχθείς
Η σημερινή ημέρα ενδείκνυται για να ασχοληθείς με τα του οίκου σου, να βάλεις σε μια τάξη το σπίτι και τις υποθέσεις του, ή να επιλύσεις ένα οικογενειακό θέμα. Το σίγουρο είναι πως στρέφεσαι στο παρελθόν για λύσεις, καθώς η καθημερινότητά σου εξελίσσεται με τρόπους που δεν μπορείς να προβλέψεις και αναζητάς στην έμφυτη ικανότητά σου για τάξη, στήριγμα.

Πηγή: http://astropedia.gr/

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *