Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 18 Σεπτεμβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 18 Σεπτεμβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 18 Σεπτεμβρίου

Κριός
Η μέρα σήμερα σε βοηθά να σταθεροποιήσεις τις καταστάσεις των προηγούμενων ημερών, μολονότι είσαι αμετακίνητος στις θέσεις σου και κάποια δημιουργικά ζητήματα ζητούν από εσένα να φανείς πιο ευέλικτος και διαλλακτικός, αν θέλεις να τα δεις να προχωρούν. Πρόκειται πάντως για μια μέρα που παράγει αποτέλεσμα, αν συζητάς πιο ήρεμα!

Ταύρος
Η Σελήνη στο ζώδιό σου και σήμερα σε χρίζει πρωταγωνιστή των εξελίξεων για ακόμα μια μέρα. Μάλιστα, σήμερα ο σταθεροποιητικός Κρόνος και ο ονειρικός Ποσειδώνας… καλοβλέπουν το ζώδιό σου και σου μοιράζουν ευκολίες και ευκαιρίες! Περιόρισε λοιπόν την κυκλοθυμία σου και προχώρα!

Δίδυμοι
Η σημερινή μέρα σε βρίσκει να προετοιμάζεις πυρετωδώς και με στρατηγικό σχεδιασμό το επόμενο βήμα σου, ακόμα και αν έχεις πολλές υποχρεώσεις στο οικογενειακό περιβάλλον ή το σπίτι. Αν πάλι το πρόγραμμά σου είναι άνετο, χωρίς υποχρεώσεις που να σε αγχώνουν, πρόκειται για μια εξαιρετική ημέρα για χαλάρωση και ηρεμία.

Καρκίνος
Η σημερινή μέρα σε καλεί να δεις φίλους, να συμμετάσχεις σε ευχάριστες παρέες και να νιώσεις μέλος μιας ομάδας, ενώ τα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος σε βοηθούν να δεις μια εντελώς διαφορετική πλευρά ενός ζητήματος που σε είχε απασχολήσει. Γενικότερα όμως είναι πολύ σημαντικές μέρες με ευκαιρίες και σήμερα πετυχαίνεις στόχους!

Λέων
Η Σελήνη από τον Ταύρο και με καλές όψεις μάλιστα σε κάνει να σκέφτεσαι τις φιλοδοξίες σου, το επόμενο μεγάλο βήμα δηλαδή που θες να κατακτήσεις. Παράλληλα είναι μια μέρα που ευνοεί τις πράξεις, τις σημαντικές υποθέσεις. Αν λοιπόν φανείς μετρημένος και δωρικός, μπορείς να εκμεταλλευτείς την εξαιρετικά ευνοϊκή όψη του Άρη με τον Πλούτωνα που δίνει… γκάζια ώστε να αλλάξεις την καθημερινότητά σου προς το καλύτερο!

Παρθένος
Η ανέμελη διάθεση της χθεσινής ημέρας σε ακολουθεί και σήμερα, ενώ μπορείς να καταφέρεις πολλά και να χτίσεις κάτι σημαντικό, αρκεί να βλέπεις καθαρά. Επίσης, ο Άρης στο ζώδιό σου σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα δείχνει πως αυτή την περίοδο ξεκλειδώνεις μέσα σου τη δύναμη και καταφέρνεις πράγματα που υπό άλλες συνθήκες έμοιαζαν ακατόρθωτα.

Ζυγός
Σήμερα η διάθεσή σου παραμένει εσωστρεφής και χρησιμοποιείς τον χρόνο που σου δίνεται για να σχεδιάσεις λεπτομερώς το επόμενο βήμα σου, ακόμη και αν για τους άλλους γύρω σου είσαι πιο σιωπηλός από ότι σε έχουν συνηθίσει. Επίσης, ο Άρης σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα δείχνει πως υπάρχουν δίπλα σου σημαντικά πρόσωπα που σε βοηθούν να λυτρωθείς από βαρίδια του παρελθόντος, ειδικά αν σχετίζονται με την οικογένεια και τις ρίζες σου…

Σκορπιός
Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της απέναντί σου και σήμερα, οπότε λόγω συνθηκών ακολουθείς το πρόγραμμα των άλλων. Ωστόσο είσαι σε μια πολύ βοηθητική περίοδο που ακόμα και αν συμβαίνουν πολλά στη ζωή σου, το τρίγωνο των κυβερνητών σου, Άρη-Πλούτωνα φανερώνουν πως κάνεις σπουδαία βήματα προς τα μπροστά και πατάς γερά πια στα πόδια σου.

Τοξότης
Η μέρα αυτή σε καλεί να βάλεις σε τάξη πράγματα που εκκρεμούν, να ασχοληθείς με τις λεπτομέρειες, να κάνεις κινήσεις τακτοποίησης και εξυγίανσης, είτε σε σημαντικά ζητήματα, είτε σε μικρά, απλά, πρακτικά καθημερινά. Ο μόνος κίνδυνος είναι πως αν πρόκειται για… αγγαρείες, δεν βάζεις το εκατό τοις εκατό της όρεξής σου –που φέρνει μπελάδες.

Αιγόκερως
Η σημερινή ημέρα, με την Σελήνη να βρίσκεται σε μια από τις πιο ευνοϊκές θέσεις, είναι από τις λίγες ευκαιρίες που επιτρέπεις στον εαυτό σου να χαρεί και να διασκεδάσει, ειδικά αν τα αγαπημένα σου πρόσωπα –αλλά και εσύ φυσικά– έχετε ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή σας. Ακόμη και αν έχεις γεμάτο πρόγραμμα όμως, σήμερα προωθείς εξαιρετικά τα δημιουργικά σου σχέδια.

Υδροχόος
Με την Σελήνη να παραμένει στο τέταρτο ηλιακό σου σπίτι, η διάθεσή σου συνεχίζει να είναι πιο εσωστρεφής και προτιμάς να απολαύσεις την παρέα ανθρώπων που σε κάνουν να νιώθεις ασφαλής. Παράλληλα όμως ευνοούνται όλες οι υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία και το σίγουρο είναι πως σήμερα επιδιώκεις τη σιγουριά.

Ιχθείς
Σήμερα η Σελήνη συνεχίζει να πορεύεται στον επικοινωνιακό τρίτο ηλιακό σου οίκο, γεγονός που σε κάνει ιδιαίτερα ομιλητικό και εξωστρεφή, θες να περιβάλλεσαι από κόσμο, ενώ ακόμη και αν το πρόγραμμά σου έχει πολλές υποχρεώσεις, εσύ καταφέρνεις να πείσεις τους άλλους με τα επιχειρήματα και την πειθώ σου. Με το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα άλλωστε δεν έχεις φόβο για τίποτα.

Πηγή: http://astropedia.gr/

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *