Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 19 Ιουλίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 19 Ιουλίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 19 Ιουλίου

Κριός
Η σημερινή μέρα κρατά την προσοχή σου στραμμένη σε πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, τη συμμετοχή σου σε συλλογικές δραστηριότητες ή στους στόχους και τα όνειρά σου. Επίσης, σήμερα ο ανάδρομος Ερμής επιστρέφει στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, φέρνοντάς σε πιο κοντά στους οικείους σου, δυσχεραίνοντας όμως την επικοινωνία σου με τους υπόλοιπους.

Ταύρος
Και σήμερα το ενδιαφέρον σου μονοπωλεί η καριέρα και οι φιλοδοξίες σου, και η προσοχή σου είναι κυρίως επικεντρωμένη εκεί. Κυνήγησε λοιπόν τους στόχους σου με μεθοδικότητα, συνέπεια και επιμονή, ενώ παράλληλα μπορείς να προετοιμάσεις το έδαφος για σημαντικές αλλαγές στην ζωή σου. Άλλωστε, σημαντικοί φίλοι συνεχίζουν να σε υποστηρίζουν στις επιδιώξεις σου.

Δίδυμοι
Η παραμονή της Σελήνης στον Υδροχόο σήμερα είναι ευνοϊκή για σένα, ωστόσο επειδή βρίσκεται σε κενό πορείας μέχρι το βράδυ, ενδεχομένως να μην έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα ειδικά αν θέλεις να ασχοληθείς με νομικά ή διαδικαστικά ζητήματα, επαφές με εξωτερικό ή θέματα σπουδών. Παρόλα αυτά, αν το πρόγραμμά σου το επιτρέπει, μπορείς να διασκεδάσεις σήμερα με αγαπημένα πρόσωπα.

Καρκίνος
Μπορείς να προωθήσεις σημαντικά δημιουργικά σου σχέδια, προσέχοντας όμως κάθε λεπτομέρειά τους για να μην έχεις δυσάρεστες εκπλήξεις λόγω της Σελήνης που βρίσκεται σε κενό πορείας. Παράλληλα ο ανάδρομος Ερμής από σήμερα επιστρέφει στο δικό σου ζώδιο και σου φέρνει δεύτερες ευκαιρίες αλλά και πολλές αναθεωρήσεις, ενώ παράλληλα τονίζονται τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα. Επίσης, ξανανοίγεις παρτίδες με το παρελθόν, ειδικά όσα σε προβλημάτισαν μέχρι τις 26 Ιούνη!

Λέων
Αυτή την περίοδο νιώθεις μια βαθιά επιθυμία να αλλάξεις όσα δεν σου αρέσουν και μπορείς σήμερα με τις δικές σου ενέργειες να προωθήσεις ζητήματα που σε αφορούν, χωρίς να ξεχνάς ωστόσο το γεγονός ότι σήμερα κάποιοι συνεργάτες σου μπορεί να μην συμμερίζονται τις απόψεις σου.

Παρθένος
Καλή μέρα για να προωθήσεις σημαντικές αλλαγές πάνω σε δημιουργικά σου σχέδια, ενώ παράλληλα ίσως χρειαστεί να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις ή συμβιβασμούς σε υποχρεώσεις ή πρακτικά ζητήματα. Επίσης, ο ανάδρομος Ερμής από σήμερα επιστρέφει σε μια πιο βοηθητική θέση για το δικό σου ζώδιο, τονίζοντας τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα, ενώ παράλληλα σου δίνει σημαντικές πληροφορίες για να προωθήσεις τους στόχους σου που σε απασχόλησαν μέχρι τις 26 Ιούνη.

Ζυγός
Αρκετά καλή η σημερινή μέρα για σένα, αφού η Σελήνη παραμένει χωρίς δυσμενείς όψεις στον τομέα των ερωτικών, της χαράς και της δημιουργίας. Ωστόσο κάποια δημιουργικά σου σχέδια δεν ευδοκιμούν, τουλάχιστον όχι στον βαθμό που θα ήθελες. Ακόμη, αν είσαι γονιός, κάποιο θέμα παιδιού έρχεται πάλι στο προσκήνιο.

Σκορπιός
Σήμερα συνεχίζεις να ασχολείσαι με υποθέσεις του σπιτιού ή με πρόσωπα της οικογένειάς σου, όμως το αποτέλεσμα απέχει αρκετά από το επιθυμητό. Παράλληλα, μέσα από τις δραστηριότητες της καθημερινότητας βελτιώνεις την κοινωνική σου εικόνα και κάνεις επαφές με ανθρώπους που θα αποδειχτούν αργότερα σημαντικοί. Ωστόσο, πρόσεξε  βιαστικές κινήσεις που μπορεί υπό άλλες συνθήκες να μην τις έκανες.

Τοξότης
Σήμερα στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε επαφές και συνδιαλλαγές, ωστόσο, προτού ανταλλάξεις απόψεις και ιδέες, άκουσε την φωνή της διαίσθησής σου. Επίσης μπορεί να ασχολείσαι με τις υποχρεώσεις που έχεις απέναντι στον εαυτό σου, προσπάθησε όμως να μην είσαι καταπιεστικός με τα πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος.

Αιγόκερως
Η σημερινή μέρα θα μπορούσε να είναι αρκετά παραγωγική καθώς έχεις μάθει από λάθη του παρελθόντος και αξιοποιείς τις εμπειρίες και τις γνώσεις για να εμφανίσεις μια καλύτερη εικόνα στις συναλλαγές σου. Ταυτόχρονα, φίλοι σου προσφέρουν σημαντική βοήθεια, είτε πρακτικά είτε συναισθηματικά, ενώ κάνεις εποικοδομητικές επαφές με το περιβάλλον σου.

Υδροχόος
Σήμερα η Σελήνη παραμένει στο δικό σου ζώδιο και φέρνει στην επιφάνεια δικά σου προσωπικά θέματα, ωστόσο ούσα κενή πορείας, ενδεχομένως να «ρίχνει στο κενό» σημαντικά βήματα που θέλεις να κάνεις. Παρόλα αυτά βγαίνεις ενισχυμένος υλικά και συναισθηματικά μέσω τρίτων ανθρώπων, ενώ δεν αποκλείεται κάποιος φίλος να σε ενισχύσει οικονομικά.

Ιχθείς
Η παραμονή της Σελήνης στον Υδροχόο σήμερα για σένα ενδεχομένως δείχνει πως θέλεις να μείνεις για λίγο μόνος με τις σκέψεις σου και να βάλεις σε τάξη τις επιθυμίες σου, όμως η διαίσθησή σου και οι τωρινές σου ανάγκες σε βοηθούν σε αυτό. Παράλληλα, μην αμελείς να είσαι διακριτικός και ευγνώμων με τους ανθρώπους που προτίθενται να σου σταθούν και να σε βοηθήσουν.

Πηγή: http://astropedia.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *