Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 19 Μαρτίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 19 Μαρτίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 19 Μαρτίου

Κριός
Η σημερινή ημέρα αναμένεται να είναι άκρως δημιουργική και θετική. Αυτό σε βοηθάει να λύσεις προβλήματα που σε αγχώνουν. Έτσι, η ζωή σου μπαίνει σε μια σειρά και αυτό σε ανακουφίζει και σε χαροποιεί πολύ. Φρόντισε μόνο να αποφύγεις υπερβολές και ακρότητες, καθώς έχεις τις δικές σου αντοχές, που δεν πρέπει να ξεπεράσεις.

Ταύρος
Η σημερινή ημέρα σε ευνοεί ιδιαίτερα, οπότε μπορείς να προβείς άφοβα σε αλλαγές συμπεριφοράς και στρατηγικής, ώστε να προχωρήσεις με περισσότερη ευκολία και σιγουριά προς το δρόμο της επιτυχίας. Γίνε πιο θετικός και έχε απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, ώστε να μην υπάρχει πιθανότητα αποτυχίας.

Δίδυμοι
Η μέρα σε διευκολύνει πολύ να τακτοποιήσεις ζητήματα, που αφορούν είτε εργασιακά είτε προσωπικά σου ζητήματα. Αυτό θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις και να μπορέσεις να διασκεδάσεις παρέα με αγαπημένα άτομα.

Καρκίνος
Σήμερα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, ώστε να μη διαταραχθεί η αρμονία και η ισορροπία της ζωής σου. Ευνοούνται επίσης οι γενικότερες συναναστροφές είτε με άτομα που ήδη γνωρίζεις, είτε με νέους ανθρώπους που θα σε προσεγγίσουν.

Λέων
Σήμερα θα έρθουν στο προσκήνιο ευχάριστες εξελίξεις και ανατροπές. Έχεις την τύχη και τα άστρα με το μέρος σου, και κάθε σου εγχείρημα θα καταλήγει σε θρίαμβο. Βλέπεις πως ό,τι θελήσεις γίνεται πραγματικότητα και αυτό σε χαροποιεί ιδιαίτερα και σε κάνει να αποβάλλεις την απαισιοδοξία σου.

Παρθένος
Η μέρα φαίνεται να είναι με το μέρος σου και να σε διευκολύνει σε ζητήματα κάθε τομέα. Παρά την απαισιοδοξία που σε έχει κυριεύσει και τους δισταγμούς που έχεις σε ό,τι επιδιώκεις, κάνεις γενναίες προσπάθειες να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη και να απαλλαγείς οριστικά από καθετί που σε δυσαρεστεί. Συνέχισε την σκληρή δουλειά, αποφεύγοντας ακρότητες και όλα θα γίνουν.

Ζυγός
Έχεις ανοίξει πολλά μέτωπα και είναι λογικό να μην μπορείς να τα πετύχεις όλα ταυτόχρονα. Φρόντισε από εδώ και πέρα να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου και να οργανωθείς καλύτερα, για να μην πελαγώνεις. Διατήρησε επιφυλακτική στάση απέναντι σε άτομα που θέλουν δήθεν να σε βοηθήσουν, ενώ στην πραγματικότητα επιδιώκουν να σε βλάψουν. Κάνε έξυπνους ελιγμούς, ώστε να τους αποφύγεις και να επικεντρωθείς στους στόχους σου.

Σκορπιός
Συνειδητοποιείς πλέον ποια είναι εκείνα τα εμπόδια που σε κρατάνε πίσω και που πρέπει το συντομότερο δυνατό να αντιμετωπίσεις. Θα μπορέσεις να απαλλαγείς από οτιδήποτε αρνητικό δε σε αφήνει να αφοσιωθείς ανεμπόδιστος στο μέλλον σου. Θα έχεις την στήριξη φιλικών σου προσώπων σε όλο αυτό, γεγονός που θα σε ευχαριστήσει ιδιαίτερα.

Τοξότης
Σήμερα θα δεις τα πράγματα στη ζωή σου από άλλη οπτική. Αποφασίζεις να κάνεις μια μικρή ανάπαυλα, ώστε να ξεκουράσεις το μυαλό σου και να καθαρίσεις τη σκέψη σου, για να επανέλθεις δριμύτερος. Έτσι, με τη νέα θέση της Σελήνης από το μεσημέρι και μετά στο ζώδιό σου, αλλά και με την αποφασιστικότητά σου θα λύσεις αποτελεσματικά ό,τι σε ταλαιπωρεί και σε αγχώνει.

Αιγόκερως
Μην αφήσεις τίποτα και κανένα να σε αποσυντονίσει σήμερα και να σε βγάλει από την ορθή πορεία που έχεις χαράξει. Διάφορα δυσάρεστα γεγονότα θα λάβουν χώρα στη σημερινή ημέρα, που όμως δεν πρέπει να επιτρέψεις να σε επηρεάσουν περισσότερο απ’ όσο πρέπει. Οι εξελίξεις θα κινούνται με ιλιγγιώδη ταχύτητα και θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα και διαρκή επαγρύπνηση για να μην χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου.

Υδροχόος
Τα πράγματα στη ζωή σου σήμερα παίρνουν άλλη τροπή και επιτέλους ηρεμείς. Όλα δείχνουν να έχουν τακτοποιηθεί κι αυτό σε χαροποιεί ιδιαίτερα. Μπαίνεις σε μια δημιουργική φάση, όπου με αποφασιστικότητα και δυναμισμό δίνεις λύση σε κάθε ζήτημα που διαιωνιζόταν και σε ταλαιπωρούσε.

Ιχθείς
Έχεις πολλά ανοιχτά μέτωπα με αποτέλεσμα να μην ξέρεις τι να πρωτοκάνεις. Χαλάρωσε, καθώς οι πλανητικές όψεις θα βοηθήσουν να φέρεις εις πέρας κάθε δουλειά που θα αναλάβεις.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *