Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 19 Νοεμβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 19 Νοεμβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 19 Νοεμβρίου

Κριός
Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, καθώς από σήμερα ο κυβερνήτης σου Άρης μετά την παρουσία του απέναντί σου, δυναμιτίζοντας το κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, περνά σε έναν οίκο του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την ανάγκη σου για έλεγχο και επιβολή. Επίσης, καλείσαι να κρατήσεις μια πιο συγκρατημένη στάση απέναντι στις επαφές και στις συναντήσεις που θα κάνεις, ενώ παίρνεις σημαντικές αποφάσεις.

Ταύρος
Σήμερα θέλεις να βγεις έξω και να προσεγγίσεις τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, πρόκειται λοιπόν για μια μέρα επαφών, συναντήσεων, συμφωνιών και γενικότερα επικοινωνίας με τους δικούς σου. Η τύχη μάλιστα είναι μαζί σου σε θέματα σπιτιού Εντούτοις, ο Άρης περνά απέναντί σου εγκαινιάζοντας έτσι μια περίοδο όπου ενδεχομένως να υπάρξουν εντάσεις και προστριβές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ οι συνεργασίες σου βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί.

Δίδυμοι
Σήμερα κάνεις σημαντικές μεταβολές σε στόχους που νιώθεις πως δεν συμβαδίζουν με τα δεδομένα που ισχύουν πλέον, γενικότερα λοιπόν πρόκειται για μια πολύ καλή ημέρα ώστε να κάνεις σταθερά βήματα, αλλά και για να κερδίσεις κάποιου είδους ανταπόδοση ή ανταμοιβή για όσα έχεις κάνει. Μάλιστα, ο Δίας και η Αφροδίτη απέναντί σου φέρνουν εύνοια στη ζωή σου μέσω των άλλων.

Καρκίνος
Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, καθώς ο Άρης που μέχρι τώρα έφερε πληθώρα εντάσεων και προβλημάτων στο σπίτι και την οικογένεια, περνά από σήμερα σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο και σου δίνει την απαραίτητη ώθηση για να κυνηγήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, παρόλα αυτά αν έχεις παιδιά, θα πρέπει το επόμενο διάστημα να εστιάσεις περισσότερο στις ανάγκες τους.

Λέων
Η Σελήνη από το ζώδιό σου δίνει λάμψη σε ό,τι και αν αγγίζεις, ενώ χάρη στον τυχερό Δία μπορείς να δεις μια υπόθεσή σου να προχωρά. Είσαι όμως κυκλοθυμικός, αλλά τελικά οι άλλοι έλκονται από την αυτοκρατορική ενέργεια που εκπέμπεις. Ένα οικογενειακό θέμα όμως ή ένα θέμα σπιτιού, σήμερα μένει στάσιμο.

Παρθένος
Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει με το βλέμμα στραμμένο στους στόχους που έχεις θέσει, η οποία φέρνει στο δρόμο σου και τους κατάλληλους ανθρώπους από τον κύκλο σου που λειτουργούν σαν συνεργάτες, ώστε με ενισχυμένες τις προσπάθειες να ωφεληθείς. Παράλληλα, η σημερινή ημέρα ευνοεί την συλλογικότητα και τις ομαδικές ασχολίες, όπως και αν μεταφράζεται αυτό για σένα.

Ζυγός
Η Σελήνη σήμερα στον Λέοντα με θετικές όψεις δείχνει πως η κοινωνική σου ζωή είναι αρκετά έντονη, ενώ δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσεις τη στήριξη φίλων σου ώστε να βρεις διέξοδο σε θέματα τις καθημερινότητας που σε απασχολούν. Γενικότερα όμως σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για σένα καθώς ο Άρης μετά από την παραμονή του στο δικό σου ζώδιο που έφερε δυσκολίες, εγκαταλείπει το ζώδιό σου.

Σκορπιός
Σήμερα είναι ιδιαίτερα σημαντική ημέρα για σένα καθώς μετά από μια περίοδο αναβολών, καθυστερήσεων και στασιμότητας, ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Άρης περνά στο δικό σου ζώδιο, αποκαλύπτοντας παράλληλα το παρασκήνιο και τις κινήσεις που γίνονταν εναντίον σου όλο αυτό το διάστημα. Γεμίζουν λοιπόν οι μπαταρίες σου και παρότι θα υπάρχουν αρκετές καταστάσεις που θα σε πιέσουν, σίγουρα θα προτιμήσεις το νέο κλίμα από την προηγούμενη βαλτωμένη περίοδο.

Τοξότης
Πιο εξωστρεφή και δυναμικό σε βρίσκει η σημερινή ημέρα, παρότι περνάς τα πάντα που βιώνεις σήμερα από ενδελεχή έλεγχο. Ταυτόχρονα όμως από σήμερα θα πρέπει να δείξεις περισσότερη προσοχή στις ενέργειες που κάνεις, ενώ στο προσεχές διάστημα είναι προτιμότερο να μην κοινολογείς τα σχέδιά σου, καθώς θα υπάρξουν γεγονότα που θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σου για κάποια πρόσωπα, καθώς ο Άρης περνά στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου.

Αιγόκερως
Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, καθώς ο Άρης μετά από την παραμονή του στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου που έφερε πολλές και πιεστικές καταστάσεις, αλλά και υποχρεώσεις, περνά σήμερα σε μια πιο φιλική θέση που σε βοηθά να γεμίσεις μπαταρίες και να κυνηγήσεις τους στόχους σου. Αυτό όμως που εσύ θα πρέπει να κάνεις σήμερα είναι να χρησιμοποιήσεις τη διπλωματία, αντί να δράσεις παρορμητικά, θέτοντας σε κίνδυνο τις ισορροπίες.

Υδροχόος
Μια πιο βοηθητική ημέρα για να τακτοποιήσεις ζητήματα πρακτικής φύσεως η σημερινή, καθώς οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο σε όσα συμβαίνουν και εσύ επωφελείσαι χάρη σε εκείνους. Ταυτόχρονα, ο Άρης περνά από σήμερα σε μια πιο πιεστική θέση για το δικό σου ζώδιο, εγκαινιάζοντας μια πιο κουραστική περίοδο.

Ιχθείς
Η σημερινή ημέρα είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για σένα ώστε να βρεις λύσεις σε όσα σε απασχολούν ακόμη και αν υπάρχουν πολλές απαιτητικές καταστάσεις που καλείσαι να φέρεις εις πέρας. Παράλληλα όμως από σήμερα περνάς σε μια φάση που έχεις περισσότερο δυναμισμό και ενέργεια, παρότι είσαι αρκετά επιρρεπής σε απερίσκεπτες και επιπόλαιες ενέργειες, μπορείς όμως να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, όλα αυτά με τον Άρη στον Σκορπιό από σήμερα.

Πηγή: http://astropedia.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *