Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 19 Σεπτεμβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 19 Σεπτεμβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 19 Σεπτεμβρίου

Κριός
Η σημερινή ημέρα είναι εξαιρετική, καθώς ο κυβερνήτης σου Άρης, πλανήτης της δράσης, σχηματίζει ευνοϊκή όψη με τον Πλούτωνα, έτσι νιώθεις ώθηση να κάνεις βαθιές τομές και να παράξεις έργο. Μπορείς επίσης να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις και να βάλεις σε μια σειρά τη χαώδη καθημερινότητά σου, προτίμησε όμως να κινηθείς μέχρι νωρίς το απόγευμα, καθώς μετά η Σελήνη θα είναι κενή πορείας.

Ταύρος
Η Σελήνη στο ζώδιό σου και σήμερα σε χρίζει πρωταγωνιστή των εξελίξεων για ακόμα μια μέρα, ενώ γενικότερα αυτές τις μέρες έχεις πολύ σημαντικές ευκαιρίες, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Μάιο, καθώς το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα δίνει ώθηση στα σχέδιά σου και μάλιστα έχεις ισχυρούς συμμάχους σε θέματα που σχετίζονται με εξωτερικό, σπουδές ή νομικές υποθέσεις.

Δίδυμοι
Η τάση για… τεμπελιά στο μέσο της εβδομάδας μπορεί να συνεχίζεται, όμως πρόκειται για μια παραγωγική ημέρα, ειδικά για τα ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Αυτή την περίοδο όμως που έχει πολλά απατηλά σημεία που θα πρέπει να προσέξεις, μπορείς να βρεις μέσα σου την εσωτερική ισορροπία, που είναι τόσο σημαντική για σένα.

Καρκίνος
Η σημερινή μέρα σε καλεί να δεις φίλους, να συμμετάσχεις σε ευχάριστες παρέες και να νιώσεις μέλος μιας ομάδας. Πάντως τα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος σε βοηθούν να δεις μια εντελώς διαφορετική πλευρά ενός ζητήματος που σε είχε απασχολήσει, ενώ αυτές τις μέρες επιστρατεύεις την πειθώ σου για να προωθήσεις δυναμικά τις ιδέες σου.

Λέων
Η Σελήνη παραμένει στο ψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σου, έτσι αντίστοιχα και εσύ θέλεις να βρίσκεσαι στο επίκεντρο της προσοχής με όσα καταφέρνεις. Είναι όμως μια πολύ θετική μέρα για την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω, καθώς η Σελήνη σε καλή όψη με τον κυβερνήτη σου Ήλιο, δείχνει πως έχεις μεγάλη απήχηση στο ευρύ κοινό.

Παρθένος
Το πλαίσιο είναι ιδιαίτερα βοηθητικό και σήμερα, τόσο για σημαντικές, όσο και για πιο ανάλαφρες υποθέσεις. Μην ξεχνάς όμως ότι αυτές τις μέρες ο Άρης -πλανήτης της δράσης- από το ζώδιό σου σε καλή όψη με τον Πλούτωνα δίνει ώθηση στα εγχειρήματά σου και αναλαμβάνεις νέες, σημαντικές πρωτοβουλίες. Φρόντισε όμως να περιβάλλεσαι και από τους σωστούς ανθρώπους…

Ζυγός
Συνεχίζεις να βάζεις μέσα σου τα πράγματα σε τάξη, ενώ αυτές τις μέρες μπορείς να πετύχεις σπουδαία πράγματα -ειδικά αν σχετίζονται με τους οικείους σου, το σπίτι ή την ακίνητη περιουσία- αρκεί όμως να κινηθείς μυστικά, χωρίς να κοινολογήσεις τα σχέδιά σου στους άλλους. Ένα άλλο πιθανό σενάριο είναι πως κάνεις βήματα για την δική σου ψυχική ισορροπία.

Σκορπιός
Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της απέναντί σου και σήμερα, οπότε λόγω συνθηκών ακολουθείς το πρόγραμμα των άλλων, το οποίο όμως δεν σε ενοχλεί. Άλλωστε είναι περίοδος που θέτεις νέους, σημαντικούς στόχους και κάνεις βήματα ώστε να τους υλοποιήσεις, χρησιμοποιώντας τη δύναμη που κρύβεις μέσα σου, όπως δείχνει και το τρίγωνο του Άρη με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα.

Τοξότης
Η μέρα αυτή σε καλεί να βάλεις σε τάξη πράγματα που εκκρεμούν, να ασχοληθείς με τις λεπτομέρειες, να κάνεις κινήσεις τακτοποίησης και εξυγίανσης, είτε σε σημαντικά ζητήματα, είτε σε μικρά, απλά, πρακτικά καθημερινά. Μέχρι νωρίς το απόγευμα άλλωστε είσαι ιδιαίτερα παραγωγικός και αυτό εκτιμάται από τους γύρω σου!

Αιγόκερως
Η σημερινή ημέρα, με την Σελήνη να βρίσκεται σε μια από τις πιο ευνοϊκές θέσεις, είναι από τις λίγες ευκαιρίες που επιτρέπεις στον εαυτό σου να χαρεί και να διασκεδάσει, ειδικά αν τα αγαπημένα σου πρόσωπα –αλλά και εσύ φυσικά– έχετε ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή σας. Ακόμη και αν έχεις γεμάτο πρόγραμμα όμως, σήμερα προωθείς εξαιρετικά τα δημιουργικά σου σχέδια.

Υδροχόος
Με την Σελήνη να παραμένει στο τέταρτο ηλιακό σου σπίτι, η διάθεσή σου συνεχίζει να είναι πιο εσωστρεφής και προτιμάς να απολαύσεις την παρέα ανθρώπων που σε κάνουν να νιώθεις ασφαλής. Ωστόσο δεν πρέπει να μείνεις κλεισμένος στο καβούκι σου αφού το ευνοϊκό τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα σε κάνει να πατάς πιο γερά στα πόδια σου και να διεκδικείς όσα σου ανήκουν!

Ιχθείς
Σήμερα η Σελήνη συνεχίζει να πορεύεται στον επικοινωνιακό τρίτο ηλιακό σου οίκο, γεγονός που σε κάνει ιδιαίτερα ομιλητικό και εξωστρεφή, θες να περιβάλλεσαι από κόσμο, ενώ ακόμη και αν το πρόγραμμά σου έχει πολλές υποχρεώσεις, εσύ καταφέρνεις να πείσεις τους άλλους με τα επιχειρήματα και την πειθώ σου.

Πηγή: http://astropedia.gr/

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *