ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

ΖΩΔΙΑΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤι λένε τ' άστρα για σήμερα, 2 Ιουλίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 2 Ιουλίου

Κριός
Στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος σου παραμένουν οι δικές σου προσωπικές υποθέσεις, τα θέλω σου είναι η πιο σημαντική προτεραιότητα, ωστόσο οι κινήσεις σου είναι εμποτισμένες με το στοιχείο της υπερβολής, που συνεχίζει να σε επηρεάζει από εχθές.

Ταύρος
Προτιμάς σήμερα να αφήσεις τις υποχρεώσεις σου στην άκρη και να βρεις χρόνο στο πρόγραμμά σου για να ξεκουραστείς, ωστόσο υπάρχουν κάποιοι εξωγενείς παράγοντες που σε απασχολούν έντονα και απαιτούν μέρος από το χρόνο σου για να διευθετηθούν.

Δίδυμοι
Η Σελήνη παραμένει και σήμερα σε μια θέση που σε βοηθά φέρνοντας ευκαιρίες στο διάβα σου, ωστόσο οι άλλοι εισπράττουν από εσένα έντονη αδιαλλαξία, υπάρχουν όμως και λύσεις!

Καρκίνος
Η σημερινή ημέρα συνεχίζει να σε πιέζει. Θα πρέπει λοιπόν να είσαι περισσότερο διπλωμάτης και να μην είσαι τόσο εύθικτος, καθώς βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα σε όσα οι άλλοι σου λένε.

Λέων
Η διάθεσή σου σήμερα είναι ανεβασμένη και το μυαλό σου… ταξιδεύει! Θα πρέπει όμως να ολοκληρώσεις πρώτα όλα όσα έχεις να κάνεις και μετά να αφεθείς στις πιο ανέμελες στιγμές!

Παρθένος
Έχεις πολλά πράγματα που ετοιμάζεις ταυτόχρονα, μέσα στον ορίζοντα της σημερινής ημέρας η ψυχολογία σου έχει μεταπτώσεις, όταν νιώθεις πως δεν έχεις τον πλήρη έλεγχο στις υποθέσεις σου, γενικότερα όμως έχεις πολλές ευκαιρίες.

Ζυγός
Μέσα στην ατζέντα της ημερινής ημέρας όμως υπάρχει η δυσκολία στην επικοινωνία με το κοντινό σου περιβάλλον και αυτό γιατί οι οικείοι σου μπορεί να «πατούν» πάνω σε δικές σου ανασφάλειες, και αυτό σε φορτίζει, καθώς η κάθε πλευρά είναι πεπεισμένη πως κάνει το σωστό.

Σκορπιός
Η σημερινή ημέρα έχει πολλές υποχρεώσεις για σένα και γενικότερα αυτό μοιάζει να σε κουράζει αρκετά, είσαι όμως αρκετά παραγωγικός, αρκεί να βρεις τον σωστό τρόπο να επικοινωνείς όσα θέλεις να μοιραστείς με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Είσαι όμως ιδιαίτερα δημιουργικός και μπορείς να προωθήσεις τα θέλω σου, καθώς έχεις και την απαραίτητη έμπνευση.

Τοξότης
Θέλεις να προχωράς παρακάτω στις υποθέσεις που θέλεις να τρέξεις, ωστόσο εσύ μένεις προσκολλημένος σε πράγματα και καταστάσεις που σε κρατάνε στάσιμο, αντί να τρέξεις μπροστά. Έχεις ακόμα κάποια άγχη και φοβίες, θυμήσου όμως ότι μπορεί να εμμένεις στο λάθος απλώς γιατί φοβάσαι την αλλαγή.

Αιγόκερως
Το παρελθόν μοιάζει να παίζει σημαντικό ρόλο σήμερα στο παρόν σου και κάποιες καταστάσεις που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια από τις προηγούμενες ημέρες, συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν στις εξελίξεις, ωστόσο θέλεις να πάρεις ορισμένες αποφάσεις  και κρατάς ιδιαίτερα υποκειμενική στάση, σε σημείο που οι άλλοι δυσκολεύονται να συνεννοηθούν μαζί σου ακόμη και για τα βασικά.

Υδροχόος
Θες να πεις πολλά! Ο μόνος κίνδυνος είναι να πεις πολλά παραπάνω από όσα θα έπρεπε, είτε μεταφέροντας πολύτιμες πληροφορίες σε πρόσωπα που δεν έχουν αποδείξει την αξία τους, είτε επειδή δεσμεύεσαι για πράγματα που τελικά δεν θα πραγματοποιήσεις.

Ιχθείς
Η σημερινή ημέρα κινείται γενικά στο ίδιο μήκος κύματος με την χθεσινή, με την διαφορά ότι έχει λιγότερα γεγονότα μεν, βιώνεις όμως τα πάντα πιο μεταφυσικά δε. Το πλαίσιο πάντως σχεδόν πληκτικό και για σήμερα προτιμάς να ασχοληθείς με απλά και ήρεμα πράγματα, η στασιμότητα όμως νιώθεις να σε πνίγει, αν κάθε μέρα δεν πλησιάζεις ένα βήμα παραπάνω τους στόχους σου.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS