Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 2 Μαΐου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 2 Μαΐου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 2 Μαΐου

Κριός
Βάλτε μπρος τα ερωτικά σας σχέδια και κυνηγήστε τις προσωπικές σας φιλοδοξίες. Η μέρα ευνοεί δραστηριότητες που σχετίζονται με παιδιά, μόδα, αθλητισμό ή συνδέονται με πρόσωπα σημαντικά.

Ταύρος
Η ψυχή σας είναι δυνατή και αυτό αποδεικνύεται στις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε τόσο μέσα στο σπίτι όσο και με συγγενικά σας πρόσωπα. Μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας συγκεντρώνεται στα επαγγελματικά σας, δεδομένου ότι συμβαίνουν αλλαγές που σας κρατούν σε εγρήγορση.

Δίδυμοι
Είστε σίγουροι για αυτά που λέτε και πιθανόν να μη δέχεστε αμφισβήτηση από κανέναν, έστω και μεταξύ σοβαρού και αστείου. Στην ερωτική ζωή σας δίνεται η ευκαιρία να ζήσετε όμορφες στιγμές και να νιώσετε ποθητοί.

Καρκίνος
Εξέχουσες ή σημαντικές προσωπικότητες επηρεάζουν το πώς βλέπετε τα πράγματα ενώ πολύ πιθανόν να κάνετε κάποιες λαμπερές αγορές. Νέες γνωριμίες μπορεί να αλλάξουν το αισθηματικό σκηνικό της ζωής σας ενώ συνεργασίες και συμφωνίες θα σας δώσουν την ευκαιρία να ωφεληθείτε ή να βγείτε κερδισμένοι.

Λέων
Πολύ πιθανόν να επισκεφτείτε ένα ινστιτούτο ομορφιάς ενώ θα δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στο στυλ σας. Οι συνθήκες αλλάζουν προς το καλύτερο και αυτό σας κάνει χαρούμενους. Αποφύγετε να μεταφέρετε κάποιες επαγγελματικές έγνοιες στη σχέση σας.

Παρθένος
Σήμερα έχετε παράπονα από πρόσωπα που τα αγαπάτε αλλά νιώθετε ότι με τη συμπεριφορά τους πληγώνεστε. Συγχρόνως, μπορείτε να κλείσετε εκκρεμότητες που υπάρχουν με πρόσωπα κύρους ή εξουσίας. Αισθηματικά, θα έχετε τη διάθεση να παίξετε, να φλερτάρετε και να ερωτοτροπήσετε.

Ζυγός
Η κοινωνική ζωή σας δίνει χαρά και άτομα γενναιόδωρα, χαρούμενα και λαμπερά αναζητούν την παρέα σας. Πολύ πιθανόν να ασχοληθείτε με ένα θέμα που αφορά την παρέα σας ή μια ομάδα ατόμων. Ίσως υπάρξουν κάποιες προστριβές στο χώρο του σπιτιού που θα σας σοκάρουν ή θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση.

Σκορπιός
Σήμερα επιστρατεύετε όλες σας τις δυνάμεις για να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις που σχετίζονται με σημαντικές προσωπικότητες ή ιεραρχικά ανώτερα πρόσωπα. Αλλαγές θα κάνετε στον προσωπικό σας χώρο αφού φαίνεται ότι έχετε βαρεθεί κάποια στοιχεία και θέλετε εδώ και τώρα αλλαγή.

Τοξότης
Σε οτιδήποτε κάνετε είστε αισιόδοξοι και γεμάτοι κέφι και θετική ενέργεια. Πολύ πιθανόν να κάνετε κάποια μετακίνηση για να συναντήσετε ένα σπουδαίο πρόσωπο ή άτομο που συνδέεται με μάθηση, διδασκαλία ή εξωτερικό.

Αιγόκερως
Σήμερα δίνετε έμφαση σε ζητήματα που σχετίζονται με τράπεζες, ασφάλειες, επιδόματα και φόρους. Θα αναζητήστε μια λύση που θα σας επιτρέψει να πετύχετε κάτι που αποτελεί κρυφό πόθο σας ενώ ερωτικά θα σας δοθεί η ευκαιρία να ζήσετε στιγμές έντονου πάθους.

Υδροχόος
Σήμερα μέσα στις σχέσεις ψάχνετε να βρείτε το έναυσμα για να δημιουργήσετε και να προσφέρετε κάτι όμορφο και καλό. Επαγγελματικά ίσως υπάρξουν κάποια εμπόδια που θα πρέπει να ξεπεράσετε ή να αγωνιστείτε για να περάσετε κάποιες θέσεις σας.

Ιχθείς
Η επαγγελματική ζωή μονοπωλεί το ενδιαφέρον σας και σε αυτή δίνετε σήμερα όλη σας την ενέργεια. Ευχαριστιέστε να κάνετε πράγματα που μπορούν να αναδείξουν τη δουλειά σας ενώ οι σχέσεις με τους υφισταμένους σας μπορούν να κυλήσουν πολύ καλά.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *