ΖΩΔΙΑΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤι λένε τ' άστρα για σήμερα, 2 Μαΐου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 2 Μαΐου

Κριός
Με το βλέμμα στραμμένο στις υποχρεώσεις σου ξεκινά αυτή η μέρα, η οποία όμως είναι και κάπως πιεστική κυρίως λόγω των πολλών θεμάτων που πρέπει να διαχειριστείς, γεγονός που σε κάνει οξύθυμο. Ακολουθώντας όμως την διαίσθησή μπορείς να βρεις λύσεις.

Ταύρος
Μολονότι πρόκειται για μια ημέρα που δεν είναι ιδιαίτερα δυσαρμονική για σένα, είναι προτιμότερο όμως να κάνεις διπλωματικούς χειρισμούς. Ωστόσο, φρόντισε να είσαι προσεκτικός αν έχεις νομικά ή διαδικαστικά ζητήματα προγραμματισμένα για σήμερα.

Δίδυμοι
Στόχοι που έχεις θέσει ενδεχομένως να απαιτούν κάποιες τροποποιήσεις, γεγονός που δεν σου είναι ιδιαίτερα ευχάριστο. Παράλληλα, αν είσαι γεννημένος τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου, προσπάθησε να επεξεργάζεσαι προσεκτικά όσα ακούς.

Καρκίνος
Οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο και έχουν ιδιαίτερα αυξημένες απαιτήσεις από σένα, όμως και εσύ από την πλευρά σου, αντιδράς με έντονο και πολλές φορές επιπόλαιο τρόπο.

Λέων
Οι υποχρεώσεις πολλές, όλη αυτή την περίοδο όμως νιώθεις πως έχεις εξαντληθεί μέσα στην καθημερινότητά σου και έχεις αφήσεις σημαντικές εκκρεμότητες ημιτελείς. Επιπλέον, ένα ακόμα πιθανό σενάριο είναι να είσαι κάπως αδιάθετος ως προς την υγεία σου και να έχεις ανάγκη από ξεκούραση.

Παρθένος
Η σημερινή είναι μια ημέρα μπορεί να δώσει σάρκα και οστά σε δημιουργικά σου σχέδια, αρκεί να είσαι ευέλικτος. Επιπλέον φίλοι είναι κοντά σου ενώ παίρνεις αποφάσεις, παράλληλα όμως δώσε προσοχή στα παιδιά σου, αν είσαι γονιός. Μια συμφωνία τώρα προχωρά.

Ζυγός
Η σημερινή μέρα είναι αρκετά απαιτητική από πολλές πλευρές, πρωτίστως όμως σε οικογενειακό επίπεδο ή σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι. Οι οικείοι σου λοιπόν ενδεχομένως να έχουν υπερβολικές αξιώσεις από σένα και εσύ να πιέζεσαι προκειμένου να τους ικανοποιήσεις.

Σκορπιός
Κάνεις σημαντικές επαφές σήμερα. Προσπάθησε όμως να αποφύγεις να είσαι απόλυτος και δογματικός στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου, ενώ είναι προτιμότερο να είσαι προσεκτικός σήμερα στις μετακινήσεις σου ή με το μεταφορικό σου μέσο.

Τοξότης
Η σημερινή μέρα ενδεχομένως να χρειαστεί λεπτότερους χειρισμούς, κυρίως σε ό,τι αφορά το πορτοφόλι σου, καθώς απρόσμενα γεγονότα έρχονται να επηρεάσουν το συναίσθημα ασφάλειας που έχεις ανάγκη.

Αιγόκερως
Έρχονται στο προσκήνιο κάποιες εμμονές και ελεγκτικές συμπεριφορές, τις οποίες δεν αποκλείεται να προκαλείς και εσύ οι ίδιος σε κάποιο βαθμό. Παράλληλα, έχεις υιοθετήσει μια απόλυτη προσέγγιση στις καταστάσεις και αυτό δυναμιτίζει το ήδη τεταμένο κλίμα, αλλά αναλαμβάνεις δράση και πρωτοβουλίες.

Υδροχόος
Απρόσμενα γεγονότα σήμερα σου προκαλούν άγχος και αναμοχλεύουν κάποιες φοβίες σου. Η σημερινή ημέρα λοιπόν πιθανότατα είναι ιδανική για «αποδράσεις» για πολλούς Υδροχόους αφού θα προτιμούσες να ξεκουραστείς και να μείνεις μακριά από τις υποχρεώσεις που εκκρεμούν. Παράλληλα όμως κινείται ένα παρασκήνιο γύρω σου, με κάποιες μυστικές ενέργειες.

Ιχθείς
Είναι πολύ πιθανό να δεις κάποια σχέδιά σου να προχωρούν με διαφορετικούς ρυθμούς και να γίνονται κάποιες αλλαγές που δεν είχες κατά νου, αλλά στο τέλος όλα γίνονται για καλό! Παράλληλα, κράτα μια πιο συνετή στάση σε μια φιλική σου σχέση, η οποία μπορεί να παρουσιάσει κάποια σκαμπανεβάσματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS