ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

ΖΩΔΙΑΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤι λένε τ' άστρα για σήμερα, 2 Νοεμβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 2 Νοεμβρίου

Κριός
Κάποιες συμπεριφορές των άλλων σε προβληματίζουν και θα πρέπει σήμερα να προσέξεις πώς χειρίζεσαι τις υποθέσεις σου. Πάντως το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου σε κάνει να κάνεις πράγματα δυναμικά και ορμητικά…

Ταύρος
Κάνεις κάποιες υπερβολές στον τρόπο που προσεγγίζεις τους άλλους σήμερα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί αρχές Μαΐου. Παρόλα αυτά αυτό δεν σε εμποδίζει τελικά να βρεις διεξόδους σε ό,τι σε προβληματίζει.

Δίδυμοι
Η προσοχή σου είναι προσανατολισμένη στις υποθέσεις της καθημερινότητας που εκκρεμούν, καθώς επίσης και στις υποχρεώσεις ρουτίνας που καλείσαι να διευθετήσεις. Ωστόσο καταφέρνεις να συνεννοηθείς με τους άλλους λόγω της καλής όψης Ήλιου-Κρόνου. Έχεις επίσης όρεξη και ενεργητικότητα ώστε να επωφεληθείς από τις προκλήσεις που συναντάς.

Καρκίνος
Μπορεί λοιπόν να βρίσκεις συμπαράσταση σε ένα ζήτημα που σε απασχολεί, εντούτοις μπορεί να χρειαστεί να στηρίξεις οικεία σου πρόσωπα, σε ένα κλίμα συνειδητοποιήσεων όμως για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.

Λέων
Αρκετές οι προκλήσεις που θα αντιμετωπίσεις, όμως η ζυγαριά δείχνει να γέρνει προς το μέρος σου και μάλιστα ευνοϊκά. Συνεχίζεις να κάνεις τις επαφές σου, να ρυθμίζεις υποθέσεις, όμως οι υποχρεώσεις σήμερα είναι αρκετές και ενδεχομένως να χρειαστεί να ιεραρχηθούν, ώστε να ασχοληθείς πρώτα με τις σημαντικότερες.

Παρθένος
Είσαι αρκετά επιφυλακτικός με τους γύρω σου σήμερα και έχεις ανάγκη από μια πιο σταθερή βάση. Παράλληλα όμως έχεις την ανάγκη να κάνεις σημαντικές αλλαγές, όσο και αν ο φόβος για το άγνωστο σε κρατάει πίσω.

Ζυγός
Σήμερα έχεις στην πρώτη γραμμή τα πρέπει και τις υποχρεώσεις, κυρίως αυτές που σχετίζονται με πρόσωπα της οικογένειάς σου ή υποθέσεις του σπιτιού. Παρόλα αυτά δεν είσαι μόνος στις προσπάθειές σου αφού βρίσκεις χρόνο να αφιερώσεις στον εαυτό σου, αλλά ταυτόχρονα υπάρχουν και λόγοι που σε κάνουν να χαμογελάς.

Σκορπιός
Σήμερα προετοιμάζεις τις υποθέσεις που θα ασχοληθείς το επόμενο διήμερο, ωστόσο καταπιάνεσαι με πολλές βαρετές υποθέσεις που όμως πρέπει να τακτοποιηθούν. Έτσι λοιπόν, δεν είναι απίθανο να αγχωθείς για να προλάβεις όλα τα ζητήματα που τρέχουν, ενώ παράλληλα προτιμάς να κινείσαι πιο απομονωμένος, μακριά από αφορμές που σου αποσπούν την προσοχή.

Τοξότης
Οι δυσκολίες μεν υπάρχουν, όμως εσύ βρίσκεις διέξοδο στα περισσότερα από τα ζητήματα που σε απασχολούν. Μέσα στην σημερινή ημέρα λοιπόν εσύ στηρίζεσαι σε φίλους που είναι δίπλα σου και σου προσφέρουν βοήθεια, ενώ παράλληλα εξετάζεις τους στόχους σου για το προσεχές διάστημα.

Αιγόκερως
Είναι μια αρκετά καλή ημέρα για να διευθετήσεις ζητήματα πρακτικής φύσεως. Μπορεί όμως να είχες πολύ υψηλές απαιτήσεις που ακόμη δεν έχουν ωριμάσει οι συνθήκες ώστε να εκπληρωθούν. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα γίνουν, αλλά αντίθετα, μπορείς να καταφέρεις πολλά.

Υδροχόος
Μπορεί να νιώθεις σήμερα πως φοβίες σε κρατάνε πίσω, παρόλα αυτά η σημερινή ημέρα λειτουργεί ευνοϊκά για σένα, ειδικά για να κάνεις σημαντικές συμφωνίες ή συναντήσεις, να ασχοληθείς με νομικά ή διαδικαστικά, αλλά και θέματα σπουδών αν είσαι σπουδαστής.

Ιχθείς
Αρκετά εσωστρεφής η σημερινή ημέρα, την οποία την αξιοποιείς περισσότερο για να κάνεις εκτίμηση των καταστάσεων και να δεις πού βρίσκεσαι σε διάφορους τομείς. Έχεις πολλές δεύτερες ευκαιρίες πάντως, και ξέρεις πώς να επωφεληθείς από αυτές.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS