Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 20 Αυγούστου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 20 Αυγούστου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 20 Αυγούστου

Κριός
Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιό σου σήμερα, συναντά όμως ισχυρά «τείχη» από τον εκρηκτικό Πλούτωνα, σημάδια πως θα πρέπει να δείξεις περισσότερη σύνεση, καθώς ένα πιθανό σενάριο είναι να παρασυρθείς και να πεις πράγματα που δεν θα έπρεπε υπό άλλες συνθήκες. Παράλληλα, ένα νέο που μαθαίνεις μπορεί να σε πιέσει και γίνεσαι περισσότερο κυκλοθυμικός.

Ταύρος
Την σημερινή ημέρα νιώθεις την ανάγκη να απομονωθείς λίγο από τον πολύ κόσμο γύρω σου, να αδειάσεις λίγο το μυαλό σου που είναι γεμάτο με πολλά και να ξεκουραστείς. Πρόσεξε όμως να μην εξατμιστεί η εξαιρετική εύνοια αυτών των ημερών, καθώς πρόσωπα από το κοντινό σου περιβάλλον σου φέρνουν… γούρι!

Δίδυμοι
Η Σελήνη παραμένει και σήμερα σε μια θέση που σε βοηθά φέρνοντας ευκαιρίες στο διάβα σου, ωστόσο η σημερινή μέρα σε μια βαθύτερη ανάγνωση δείχνει πως δυσκολεύεσαι να δεις αντικειμενικά τις καταστάσεις και ο συναισθηματισμός θολώνει την κρίση σου. Επίσης, οι άλλοι εισπράττουν από εσένα ένταση, υπάρχουν όμως και λύσεις!

Καρκίνος
Η Σελήνη σήμερα στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου δείχνει πως η κοινωνική σου ζωή είναι ευχάριστη, ενώ μπορείς να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου δίνονται, ώστε να βγάλεις προς τα έξω την καλύτερή σου πλευρά, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Μπορείς λοιπόν σήμερα να στηριχτείς σε αυτές, προκειμένου να βρεις διεξόδους σε θέματα που σε απασχολούν.

Λέων
Η καθημερινότητα συνεχίζει να σε πιέζει με τις πολλές υποχρεώσεις της που πρέπει να διαχειριστείς, ειδικά αν έχεις επαφές με το δημόσιο, θέματα σπουδών ή σχέσεις με εξωτερικό που σε πιέζουν. Παράλληλα όμως το μυαλό σου σήμερα ταξιδεύει και φουντώνει πάλι η φλόγα μέσα στην καρδιά σου που διψά για περιπέτεια!

Παρθένος
Είσαι πιο εσωστρεφής σήμερα και ενώ έχεις πολλά πράγματα που ετοιμάζεις ταυτόχρονα, μέσα στον ορίζοντα της σημερινής ημέρας η ψυχολογία σου έχει μεταπτώσεις, όταν νιώθεις πως δεν έχεις τον πλήρη έλεγχο στις υποθέσεις σου, γενικότερα όμως έχεις πολλές ευκαιρίες, αρκεί να μιλήσεις στους άλλους για όσα σε προβληματίζουν.

Ζυγός
Η Σελήνη σήμερα συνεχίζει την πορεία της απέναντί σου και κρατά τους άλλους στο προσκήνιο της προσοχής σου, μέσα στην ατζέντα της ημερινής ημέρας όμως υπάρχει η δυσκολία στην επικοινωνία με το κοντινό σου περιβάλλον και αυτό γιατί οι οικείοι σου μπορεί να «πατούν» πάνω σε δικές σου ανασφάλειες, και αυτό σε φορτίζει.

Σκορπιός
Η σημερινή ημέρα έχει πολλές υποχρεώσεις για σένα και γενικότερα αυτό μοιάζει να σε κουράζει αρκετά, είσαι όμως αρκετά παραγωγικός, αρκεί να βρεις τον σωστό τρόπο να επικοινωνείς όσα θέλεις να μοιραστείς με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, καθώς ο Ουρανός είναι απέναντι το ζώδιό σου και σε κάνει εριστικό, ειδικά αν έχεις γεννηθεί από το πρώτο δεκαήμερο.

Τοξότης
Η Σελήνη σήμερα από μια θετική ώθηση σε κάνει να προχωράς παρακάτω στις υποθέσεις που θέλεις να τρέξεις, ωστόσο εσύ μένεις προσκολλημένος σε πράγματα και καταστάσεις που σε κρατάνε στάσιμο, αντί να τρέξεις μπροστά. Έχεις ακόμα κάποια άγχη και φοβίες, θυμήσου όμως ότι μπορεί να εμμένεις στο λάθος απλώς γιατί φοβάσαι την αλλαγή.

Αιγόκερως
Η Σελήνη παραμένει στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και σε δυσμενή όψη με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου δείχνει πως το παρελθόν μοιάζει να παίζει σημαντικό ρόλο σήμερα στο παρόν σου, κυριολεκτικά ή μεταφορικά. Ωστόσο θέλεις να πάρεις ορισμένες αποφάσεις  και κρατάς ιδιαίτερα υποκειμενική στάση, σε σημείο που οι άλλοι δυσκολεύονται να συνεννοηθούν μαζί σου ακόμη και για τα βασικά.

Υδροχόος
Ασταμάτητη επικοινωνία και θες να πεις πολλά, να βγεις, να κάνεις συναντήσεις και να δεις κόσμο, ως εδώ όλα καλά! Ο μόνος κίνδυνος είναι να πεις πολλά παραπάνω από όσα θα έπρεπε, είτε μεταφέροντας πολύτιμες πληροφορίες σε πρόσωπα που δεν έχουν αποδείξει την αξία τους, είτε επειδή δεσμεύεσαι για πράγματα που τελικά δεν θα πραγματοποιήσεις.

Ιχθείς
Η σημερινή ημέρα κινείται γενικά στο ίδιο μήκος κύματος με την χθεσινή, με την διαφορά ότι έχει λιγότερα γεγονότα μεν, βιώνεις όμως τα πάντα πιο μεταφυσικά δε. Το πλαίσιο πάντως είναι γνώριμο και για σήμερα προτιμάς να ασχοληθείς με απλά και ήρεμα πράγματα, κάνοντας το καλύτερο για τις υποθέσεις σου. Ταυτόχρονα όμως ο Ερμής και ο Δίας κάνουν «ενέσεις» τύχης μέσα στην ρουτίνα σου και μια επιθυμία σου πραγματοποιείται.

Πηγή: http://astropedia.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *