Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 20 Ιουλίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 20 Ιουλίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 20 Ιουλίου

Κριός
Η σημερινή ημέρα σε καλεί να προετοιμάσεις τις υποθέσεις που θα σε απασχολήσουν το προσεχές διάστημα, ενώ αν το πρόγραμμά σου το επιτρέπει, θα ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία να αποδράσεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να αφιερώσεις τον ελεύθερο χρόνο σου κάπου, έξω από υποχρεώσεις και προγράμματα.

Ταύρος
Η σημερινή ημέρα σου προσφέρει ένα πολύ βοηθητικό πλαίσιο για να κινηθείς, ενώ παράλληλα είναι ευνοϊκή για να θέσεις νέους στόχους ή να υλοποιήσεις τους παλιούς. Γενικότερα όμως η αντισυμβατικότητα σήμερα είναι το δυνατό σου σημείο και μπορείς να βασιστείς σε ανθρώπους που μοιράζεσαι τα ίδια οράματα, ενώ οι συλλογικές προσπάθειες μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη.

Δίδυμοι
Η Σελήνη σήμερα από το ζενίθ του ωροσκοπίου σου σχηματίζει ευνοϊκές όψεις, στοιχείο που δείχνει πως μέσα στον ορίζοντα της ημέρας σου παρουσιάζονται ευκαιρίες για να βελτιώσεις την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω, ενώ παράλληλα είναι μια εξαιρετική στιγμή για να χρησιμοποιήσεις τις κοινωνικές σου διασυνδέσεις για τις υποθέσεις που σε απασχολούν.

Καρκίνος
Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται σε μια φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο και δέχεται θετικές όψεις, κάτι το οποίο μεταφράζεται για εσένα σαν πληθώρα ευκαιριών για να διευθετήσεις διαδικαστικές υποθέσεις, νομικά ζητήματα, επαφές με εξωτερικό ή θέματα σπουδών. Γενικότερα όμως μπορείς σήμερα να διευρύνεις τους ορίζοντές σου ξανά, με την συνάντηση του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου.

Λέων
Η σημερινή ημέρα κυλά αρκετά εποικοδομητικά για εσένα, καθώς σου δίνονται απαντήσεις σε θέματα που σε απασχολούν, ενώ παράλληλα αποκαλύπτεται το παρασκήνιο που υπήρχε το προηγούμενο διάστημα γύρω από τις κινήσεις σου. Επιπλέον, βρίσκεσαι σε μια περίοδο που προσπαθείς να σταθεροποιήσεις τα σχέδιά σου, ακόμη και αν υπάρχουν πολλά μέτωπα που απαιτούν την προσοχή σου, ειδικά αν είσαι γεννημένος τον Ιούλιο.

Παρθένος
Σήμερα οι άλλοι μπορούν να δώσουν λύσεις σε υποθέσεις που σε απασχολούν, παρά τις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να φέρεις σε πέρας ως προς το σπίτι ή την οικογένεια. Επιπλέον, επιστρατεύεις τη διπλωματικότητα προκειμένου να προωθήσεις τις υποθέσεις σου, καθώς το πλαίσιο είναι αρκετά ευνοϊκό.

Ζυγός
Η σημερινή ημέρα σου δίνει πολλές και καλές ευκαιρίες για να διευθετήσεις πρακτικά ζητήματα μέσα στην καθημερινότητά σου, υποχρεώσεις ή θέματα που εκκρεμούν, ενώ γενικότερα σήμερα αντιμετωπίζεις ευχάριστα ακόμη και βαρετές υποθέσεις ρουτίνας. Παρόλα αυτά πρέπει να πάρεις σοβαρές αποφάσεις και να οργανώσεις τα ζητήματα που σχετίζονται με τους ανθρώπους που σου περιβάλλουν.

Σκορπιός
Η σημερινή ημέρα είναι ευνοϊκή για εσένα καθώς η Σελήνη σε φιλικό ζώδιο προς το δικό σου δέχεται θετικές όψεις, στοιχείο που μαρτυρά πως μπορείς με άνεση να προωθήσεις τις υποθέσεις σου, ενώ παράλληλα ασχολείσαι με τα δημιουργικά σου σχέδια. Αν όμως έχεις γεννηθεί τον Οκτώβριο, πρόσεχε τις καταστάσεις στο σπίτι και υπάρχει τάση για απρόσμενες εξελίξεις.

Τοξότης
Η Σελήνη παραμένει σήμερα στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι ή την οικογένεια, έτσι λοιπόν οι υποθέσεις που σχετίζονται με αυτά είναι το επίκεντρο της προσοχής σου, ενώ παράλληλα η σημερινή ημέρα σου παρέχει πολλές ευκαιρίες να γεφυρώσεις τα χάσματα που υπάρχουν με τα πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντός σου, με την προϋπόθεση ότι και εσύ είσαι διατεθειμένος να βάλεις νερό στο κρασί σου.

Αιγόκερως
Η σημερινή ημέρα σε φέρνει πιο κοντά στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, ενώ η επικοινωνία είναι το στοιχείο που σε βοηθά να προχωρήσεις πολλά βήματα. Παράλληλα επικοινωνείς πιο εύκολα τις ιδέες σου στον περίγυρό σου, ενώ είναι μια μέρα που κάνεις σημαντικές επαφές, συναντήσεις ή συζητήσεις που διαμορφώνουν το τοπίο.

Υδροχόος
Η σημερινή ημέρα σου δίνει πολλές ευκαιρίες να κινηθείς, κυρίως σε πρακτικά ζητήματα που σου απασχολούν, εν μέσω μια περιόδου που μέσα σου «βράζεις» με τον Άρη σε θέση κόντρα για το ζώδιό σου, αλλά αντί να παρασύρεσαι σε απότομα ξεσπάσματα, δες με ησυχία ποιος φταίει, θυμήσου όμως πως πρέπει να είσαι και με τον εαυτό σου αυστηρός κριτής.

Ιχθείς
Η Σελήνη παραμένοντας στο δικό σου ζώδιο σχηματίζει ιδιαίτερα βοηθητική όψη με τον Ουρανό, στοιχείο που μαρτυρούν ότι μπορείς να προβάλλεις πιο εύκολα τον εαυτό σου και τις υποθέσεις που σου απασχολούν σήμερα, ενώ τα βλέμματα είναι στραμμένα σε εσένα. Επιπλέον, είσαι ιδιαίτερα μαχητικός και αυτό σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σου, ωστόσο υπάρχουν και υποχρεώσεις στις οποίες θα πρέπει να φανείς συνεπής.

Πηγή: http://astropedia.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *